![]() |
@Mik , суперфантом цікавіше вайтпаса. Мені зайшов дуууже.
|
@Sheridan, я цю вправу розумію, як росподіл. Заклон на внутрішній, ангуляція на зовнішній. Хоча це лише вправа. Не пам'ятаю чи в цьому відео чи іншому в коментах питали про їзду на внутрішній. Джошуа відписав, як можна швидже- зовнішня. Плутанина не лише у нас на форумі. Люди побачили на внутрішній-отже на внутрішній.
|
@Mik , вони обоє про завершення повороту на внутрішній. В суперфантомі все про перед-зад баланс і таймінг перенесення ваги на зовнішню, а вайтпас я не розімію з моменту перекантовки. Ну заклон на внутрішній - так. Але вправа рвана. Хоча що я тут пишу, я його не тестив ) Вже в наступному сезоні
|
@Sheridan, я на роліках пробую:acute:
|
@Mik , блііііін, знайду, з ким катати Київ, теж буду. Забув за них (((
Ще й замахатися шукати правильний асфальт і хоч якийсь кут на додаток |
@Sheridan, відмазки, наше фсьо. :beer:
|
@Mik , я правду кажу. Сам я не вмію нічого робити, мені треба банду. Схил для Томаса в Києві я знайшов, коли він тут робив роллєршколу. Але це від мене 30 км. Атас просто. Парковку круту з практично гумовим покриттям теж знаю. 20 км. І нема з ким (
Було простіше 10 років назад, коли ми рампу катали під Гаванським мостом. Нас було дофіга. Але то не про карвінг взагалі |
@Sheridan, мені легше. Якщо мені самому погано, то я в поганій компанії. Тому сам собі хороша банда.
|
@Mik , і асфальта в тебе більше )
|
@Sheridan, бери вище, бетон знайшов.
|
Так ось, суперфантом на роллах буде ок. А ось вайт пасс я б не ризикнув. Але коли нас зупиняв страх убратися? Захист вирішить )
|
Буде кіно, закину в К
|
|
|
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:09. |