![]() |
Є одна (як мінімум) темка для обговорення.
-Початок повороту з носка. Читав і бачив тут і не тільки, що існує досить помилкове тлумачення цього питання. Якщо цікаво, можемо трохи спробувати обговорити якось. (НА днях). |
Я починаю вдягатися на лижі з носка )
|
Я би додав з ранку, прямо на свіжу голову)
|
|
І носки також) хотів теж закинути.
Там зверху лижа, та тиск на неї. На першому стопі хвости лиж в повітрі. |
|
Намальовано гарно, але втрачати контакт зовнішньої лижи зі снігом не варто. Але хто я такий, щоб розказувати щось Теду Лігеті 😁 Почекаю коментів
SKISTORY | Repost - @carver_arcalis . Good work ?? . "inter_skistory - The Ultimate Ski Video Magazine for Ski Enthusiasts! Here, you can dis... | Instagram |
Шикарно закручується у поворот. Чи тільки я це бачу? До речі, Томас його теж перепостив:good:
|
Гарна модель, хтось заморочився. Каунтер тазу такий як треба, опускання тазу вниз таке як треба, передньо задній баланс елітно атлетичний.
Добавлено через 10 минут @Sheridan , В елітному слаломі таке відбувається постійно. Дуже жорстка лижа і дуже алтетична їзда. Це не спеціально робиться, ти просто маєш перецентруватися вперед в між поворотами втой час як тебе ще викидує з ропереднього, і почати наступний з дуже завантаженим носком. Добавлено через 8 минут Тільки закручування мені не подобається тут. |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:15. |