![]() |
Цитата:
і тут зразу графік в тєму)) Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
@mansrzv , ну ти ж розумієш, що нуб дуже тяжкий і корпус таке давати не може. І я так подумав, що не знаю, рахує карв обидві чи тільки одну зовнішню ногу. Нелогічно рахувати дві. Тепер я в тупіках )
|
думаю, якщо рахує обидві ноги - мають бути дві лінії і вони не будуть повністю синхронні
це або одна зовнішня або усрєдньонні дві |
@mansrzv , усредньонні немає сенсу. Чи має... Я хз
|
Цитата:
Подивися десь там з останніх відео як їде японець на технічному контесті, з того ракурсу добре видно. В Харба в книжці ES2 Chapter 7, Use The Force, Сhapter 9, The Float. |
@Korben Dallas, я змагаюсь лише з собою. Хочу бути завтра краще, ніж вчора. Тому батли без мене.
|
@Mik ,ніколи в то не повірю))
Додано через 31 секунду Батли - то завжди цікаво ;) |
|
|
|
|
Хитрий лис, вiн стрибає, пропускає початок дуги :mosking:
Виглядає безумовно файно та мiцно :good: |
Давно я тут нічого не показував. Подивіться, для чого flex to release. Англійську треба розуміти. Там все буде написано. Автор інструктор і тренер.
3 ELEMENTS of Giant Slalom Revisited - YouTube А це вже хтось з Кубку Світу. Відео дурацьке своїми повторами, але коли починається слоумо, виглядає фантастично World Cup SHORT TURNS - YouTube |
Хай полежить тут до наступного сезону
How to CARVE LOW - WC Technique + DRILL - YouTube |
@mansrzv Дуже цікава нова стаття Лоренца. Я шукав inclination/angulation і слава гуглу, в результаті дізнався про японців, які до апекса їдуть на внутрішній також. Пол тестував це сам. Цікаво ANGULATION or INCLINATION??...What's the point?
Заздрю всім інструкторам на Буці. Найкраща робота в світі. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:06. |