Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Карвинг: техника катания (https://extreme.com.ua/forum/105-karving-tehnika-kataniya/)
-   -   Harald Harb PMTS (https://extreme.com.ua/forum/karving-tehnika-kataniya/29396-harald-harb-pmts.html)

Sheridan 18.05.2023 13:13

Цитата:

Коментар від 3dss (Коментар 419281)
есть главные и нет второстипенных )))
есть основные - нет подводящих.. )))

Цей шаффл для чого?

3dss 18.05.2023 13:33

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 419282)
Цей шаффл для чого?

сорі, і праду кажешь, чого це я розійшовся.. всі бажають чого хочуть и для якоі мети ці хотелки..
я рахую, шо австріяки не рахують, що це стара вправа..
а це початкова вправа для взагалі початківця на 3й годині свого ставлення в світ ГЛ (моя думка) но іі не віконають справно 99% лижникив староі думки с досвідом до 50 років ;)
але це моі думки, та коли іі (вправу) крутить инста в досвідченому блозі крутоі організации та ще крутій лижник, то рахую що наші думки, с крутою організацию, сувмісні.. :)

Sheridan 19.05.2023 09:19

Цитата:

Коментар від 3dss (Коментар 419273)
это из разряда пропаганды прикрывать свои мысли именами чужими

Щоб не прикривати, я знову спитав Харба. Питання було наступне: що змінилося на Інтерскі за 8 років? Ось його відповідь: Still extending, rotating, squaring up, twisting, and using the upper body to initiate turns. It's just inefficient, ugly skiing if you know the difference between them and the best.

Зможеш перекласти чи потрібна допомога? )))

3dss 19.05.2023 10:02

Katrine Munkholm on Instagram: "Manifesting the fog to disappear by insisting on wearing a lens for sunny weather. Must be how it works! ??Levi World Cup slope 27.5 degrees (52%) ? @csiaamsc ?V?lkl Racetiger SL Master 165 Dalbello DR

вот ещё пример с нынешнего Леви как следует подходить собственно к катанию, к съёмке и подачи этой съёмки в сети.. даже долбаная ориентация на инсту и всякие рилси и сторис выдержано.. ;)
Харбу есть что критиковать, но только в моментах далёкого 2015 года видимо, демонстраторы и долбаный ковид сделали свое дело окончательно, старая школа альпийская (не Харба) умирает стремительно, как и на кубуке так и подходах даже австрийских, очень консервативних в этом плане товарищах..;) меняется катание и подходы к подаче в сети кардинально, и Харб это понимает, и видимо шото будет делать.. тоесть конкуренция в Здоровом катании очень возрастает, что и радует лично меня ;)
по корейцам и япошкам, моё мнение, что у них отдельная планка понимания, у них снег другой и они мясу предпочитают рыбу.. и поэтому мышцы и суставы работают по другому.. это просто лига другая.. и я бы сказал, что не очень то и лучше Здорового катания, они другие, не такие как мы.. 🤔

Skyclub 19.05.2023 10:04

Сава (з докором до Щукiна):

-Якого хуя ти його розбанив?
:shock::shock::shock:

Павлік Морозов.
Епічна трагедія...

Sheridan 19.05.2023 10:10

@Skyclub, я бачу прогрес у всьому. Зимою все знову стане сумно, але думки вже рівніші, каши менше. Ура!

3dss 19.05.2023 10:17

по Харбу, звісно, дуже багато..
з двох вищих дописів 👍

Skyclub 19.05.2023 10:18

Прогрес може і є, але все корисне можна побачити тільки у режимі
-Навозну кучу разривая, пєтух нашол жємчужнає зєрно...

Ти вбиваєш форум, бо він перетворився на суцільну помийку. Всі технічні теми під шаром маразму та самозакоханості.

Ця балаканина була б органічна після дня каталки у колибі за пляшкою пива, а кращє чогось міцнішого...

3dss 19.05.2023 10:19

У темі 1 додатків
и ще, як я радію, шо не читаю якраз ціх двох дописантів в своєму ФБ :)))

яка товариська праця 🤔
як вони мене знаходять тільки?)))
Вкладення 46898

Sheridan 19.05.2023 10:20

@Skyclub, почекай. ще два тижні назад він писав, що Харб то мох, а не техника. А зараз ми всі свідки, що інста, фб, ютуб впливають корисно )

Skyclub 19.05.2023 10:34

У темі 1 додатків
Як вже сказано вище, самозакоханий Ведмедик добровільно звільнив наш ФБ від своєї присутності, то може, зробить ласку і тут створить собі одну єдину тему

"Школа Ведмедика коуча" і там ізлагає свою геніальні думки?

Бо тут спаплюжено весь інфопростір...

Mik 19.05.2023 19:14

:help:Можливо, вже на часі, еволюціонувати форуму. Правила повинні бути, для всіх.
Не в тій темі, але в тему.
Facebook

Sheridan 19.05.2023 21:08

У темі 1 додатків
Харб ще відповів про різницю: A down stem leads to an exaggerated push-off and ruins the connection from turn to turn. I'm pointing out the basic problem, PSIA is satisfied with these errors in their skiing. The coaches either don't know how to coach the Demo Team, or they have such bad alignment that they have no choice but to use adaptive movements.

Вкладення 46901

І ще: The PSIA Demo Team doesn't have a basic parallel turn in their demos. This is just one example of the breakdown in their skiing. It also includes overuse of arm and pole swings. They use this to initiate rotation to begin a turn and also show a lack of counterbalance which leads to leaning and rotation. A complete massacre of releasing movements is massively telling in their misunderstanding of efficient skiing. This is demonstrated by the dependency on extension and push-offs. Mike Rogan tried to influence me by telling me that PMTS and PSIA have much in common. Sorry, Mike, PIA has absolutely nothing in common with PMTS Direct Parallel.

Skyclub 20.05.2023 10:39

Цитата:

Коментар від Mik (Коментар 419299)
:help:Можливо, вже на часі, еволюціонувати форуму. Правила повинні бути, для всіх.
Не в тій темі, але в тему.
Facebook

Саме так, друже, :oops:
У 21 сторіччі вихована людина не має дозволяти собі ксенофобських висловів до цілих народів :shock::shock::shock:

Наприклад, за таке "якщо я вірно зрозумів, япошки виступали перший раз в 2019" містер Цукерберг забанив би миттєво.
Може йому, Цукербергу, натякнути? :ROFL:

Добавлено через 3 минуты

Цитата:

Коментар від 3dss (Коментар 419288)
по корейцам и япошкам, моё мнение, что у них отдельная планка понимания,...они другие, не такие как мы.. 🤔

Ден, а слабо зробити цьому хлопцю попередження за зневажливе ставлення до інших народів?
:oops:

Добавлено через 14 минут

Цитата:

Коментар від 3dss (Коментар 419283)
я рахую, шо австріяки не рахують,

Не рахують також прусаки, макаронники, япошки, австріяки, хохли, жабоїди, чурки та піндоси.

Кого щє забув?
На ФБ це вже був би бан, гарантовано.

То шо будемо робити, панове?

Sheridan 20.05.2023 19:33

Ну бро

1. Ти ( і більшість інших) знають його діагноз
2. Його випади всі проти мене, а не тебе чи інших
3. Без нього тут не буде двіжа. Бо нормальні люди вони все ж люди, і люблять конфлікти

Тому до всієї його ксенофобії тре ставитися як до всіх інших його випадів. Забий бля. Як я )

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:42.