![]() |
там платформы от хед и крепы от росси
при помощи этого колхоза я понял какой глобальный пиздец творится в индустрии горнолыжного отдыха и твой друг, незнаю какие цели он преследовал приглашая, при помощи тебя, меня к себе в офис отеля редисон, хоть скажи наконец))) может все-же решил выпускать со своего конвейера все-таки лыжников, а не какое-то там недоразумение? |
вопрос про канты был проигнорирован. совершенно невинный вопрос по сути
|
Та ні! Ти так і не відповів, чому GS у тебе в ігнорі? Це ж спортцех!)
|
Цитата:
Цитата:
|
@Sheridan, правда.
Але це лише на декілька спусків. |
@Mik, о, ти шариш? Реально лижа безпечніша стає? А чому?
|
@Sheridan, думаю, спортсмени можуть трохи "тупити" носи і хвости на змаганнях бо перед кожною спробою вони їх точать. Для таких як я це не проблема, бо за декілька спусків вони самі тупіють і сюрпризи зникають.
Лижа чіпляється на стільки швидко за жорсткий схил, що ти цього не очікуєш. Або точити кожен другий з'їзд (про себе) або не паритись. |
В мене дочка зараз у Монреалі працює у гігантському прокаті, влітку починала , як сервіс вумен, зараз вже трохи начальнік.
Затупити канти на 5 см зверху, та 3 см прямого хвоста-стандартна процедура при сервісі, якщо по простому |
В мене GS лижі з українського спортсмена. Затуплені на носку і на п‘ятці сииильно,мабуть вже і не заточити назад. Зроблено щоб не було дир-дир-дир ) не всі так роблять. Дехто затуплює таким гумовим зеленим «камнем», але це зовсім інше затуплення.
|
Цитата:
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:29. |