![]() |
@sanyana, у меня есть ощущение, что эти карвинговые лыжи даже коньковым шагом катят не так радостно (сц*ко, съезжаются сами к центру), как старые штакетины. Хотя катать олдскул я их приучил, но поначалу тоже были непонятные ощущения, чего-то сопротивляющегося моим потугам. Для старой школы лучше старой классики, ИМХО, ничего нет.
На ОЛХ-ксе валом предложений за сущие копейки, но что-то мне расхотелось... Лень породила колесо, карвинговую геометрию лыж и много еще чего))) |
Цитата:
О, я понял, ща сумничаю! - тебе тут канты наточили на 85,5 градуса - ото и не сбрасывают:crazy: |
Цитата:
|
@Bob_Kneissl, та я ж усе розумію, приколююсь:mosking: Аби синій Лом не овулював те не чавив черевика, як не робить Лом червоний, то хазяйнував і олдскулив би і він. Наскільки я пам'ятаю, цей ролик Слава (синій) знімав, перебуваючи у ролі тестуючого саме карвера, із розчепіреними колінами.:agree:
|
Цитата:
|
Цитата:
Мушу дати певні пояснення. Отой самий олдскул фореве, який викликав таку бурю емоцій... це девіз, слоган, шеврон на спині куртки, життєве кредо, яке в моєму розумінні значить, що "вправно володіти" має домінувати над "мати" і "бути". Це моє і тільки моє бачення. Це більше, ніж просто гірські лижі. Лижі, в цьому баченні, далеко не в перших рядках. І більше нічого. Назва відео ("олдскул фореве" або... страшний сон карвера) викликана не бажанням протиставити одне одному, а емоціями автора, викликаними усвідомленням того ,що він собі думав і то, що є насправді, це, як кажуть в Одесі: "Две большие разницы". Про що він і написав в першому пості. І тому, як я і писав раніше, відео можна було з таким же успіхом назвати "Що б я робив на GSах в Мигово". Саме так я і катав всі чотири дні. Без петензій ні до карвінгу ні до олдскулу. Була спроба, як я і писав Spin`у: "...Де повороти, в більшості своїй виконуються на кантах (це помітно, коли в ютубі відкрити відео на повну з максимальною якістю), але, по суті, не мають нічого спільного з сучасною карвінговою технікою." Вийшло - як вийшло. Одне втішає, що, як люди кажуть: "Дами певного віку задивляються". І мені чомусь від цього не дуже сумно). Чому я його взагалі виклав? Бо взагалі не було іншого. Це перше. А друге, це те, що в певний час порівняв себе на цьому форумі з "рибалками" які починають на спец. форумі багато розповідати при тому, що живими їх ніхто не бачив. Навіть фото не бачив з рибою на гачку. Тільки для того, що якщо я дуже рідко і даю комусь пораду, то що б він знав, що я живий лижник. Тому на зараз, виходячи з того, що слушно зауважили Prokurat: " Нужно загрузить носки лыж в начале поворота", Lom: "стойка!", igrus: " стараться учиться начинать с носка, пытаться резать, скользить вперед", та й багато інших, цікавих людей... Spin, Fazer Alex, друзі, я про вас не забув, просто ви дуже багато писали, майже як Lom і однією фразою не процитуєш, але я все прочитав і думаю собі тихенько... Так от, я збираюсь таки послухати igrus`a: "Ну правильнвй накат, снимать, выкладывать ..." і думати, катати, знімати, викладати... От тільки називати буду все одно по своєму! Скажімо... "Олдскул фореве або... Побєда + спортивна гума на раллі!", "Олдскул фореве або... Побєда + та сама гума на Нюрбургрингу!", "Олдскул фореве або... Побєда + все ще та гума на Червоній (шляк би її трафив) площі!"... А там і гуму поміняю... От нібито і все. @Bob_Kneissl, сподіваюсь ви змінете своє відношення. З повагою. Саша. P.S. @Lom, Слава, вибачай... занадто багато емоцій і часу я вклав в ций лист. За те, що хто і що під чим розуміє поговоримо, сподіваюсь, завтра. |
@sanyana, ты вообще смотрел по телеку горные лыжи (соревнования по горным лыжам)?
тебя захватывают эти кадры? ты можешь отличить техничного спортсмена от силового, или линейного, использующего свои врожденные качества кошачьего стиля, гибкого и пластичного? Добавлено через 3 минуты тебе вообще экстрим присущ? ты азартный человек? |
Пришло время в колхозе коров оплодотворять ну зоотехник взял шприц,
емкость с семенной житкостью и пошел заниматься делом. Наполняет шприц Всаживает куда положенно и переходит к другой, ну когда закончил все свое сложил в чемоданчик собирается уходить ан нет смотрит коровы эго окружили не пускают. Ну он и говорит что вам надо, то от меня, а одна корова и говорит, а ПОГОВОРИТЬ!!!!!!!!!!! |
от души братуха душевно в душу)
|
@igrus, якщо ти спитаєш прямо, то я тебе краще зрозумію. До чого ти ведеш?
@Lom, я щодо розуміння. Буду по російськи, бо з термінами зовсім біда. Так от. Цитата:
Цитата:
Цитата:
Я тя очень прошу не подменивай понятия и не вводи людей в заблуждение. Может ты забыл за перенос ЦТ не только вдоль? Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:18. |