На численні прохання наших глядачів, започатковуємо нове ріелті-шоу за участю вашого покірного(?) слуги!
Навіть не знаю з чого почати... Емоцїї переповнюють мене... Різні емоції. З одного боку радість від нового знайомства,
яка, безумовно, зробила мій світ більшим і яскравішим, а мене самого мудрішим.:wink: А з іншого боку... біль, сором, розчарування і... якась розгубленість(?). І все це завдяки Славі (Lom`у). Ти не уявляєш, друже, як я тобі вдячний!
Тільки годину нам вдалося поспілкуватись, але ця година істини була варта п*яти років хибних переконань.
Тепер по суті. Я вдягнув "слаломку" і відкрилась істина, яка полягає в тому, що я + слаломка = 0
і роки прогулів пройшли марно
. Так склалось, що я писав дещо на цей рахунок. Я помилявся. Занадто мало один раз одягнути лижі, що б сказати "вмію" і "не цікаво".
Відео цього фіаско не викладаю. Це не складно уявити. Просто згадайте відео "карвера", дивлячись на яке, хочеться сміятись, плакати, закрити очі руками і зупинити.
Це моє відео.
Але... що б довго не посипати голову попелом... Обіцяю працювати в цьому напрямку і викладати в цій темі відео "готового продукту".
Отже... Презентую першу главу.
Далі буде...