Цитата:
Коментар від Bob_Kneissl
(Коментар 295811)
Подивився відео, почитав всі коментарі та й стало мені сумно. На форумі я мабуть самий старий, хто вміє катати олдскул і в свій час був трохи спортсменом аматором та ходив слаломну трасу, тому мушу тебе дуже розчарувати. На відео немає як такої чистої олдскульної техніки.
|
Доброго вечора. Хотів звернутись до Вас щодо цього посту. Пристрасті потроху стихли і мені стало цікаво, що ж таки сталось. Перечитав декілька раз тему і мені, не знаю навіть, як сказати, стало прикро за те, що Вам стало сумно. Взагалі то те, що я пишу можна розцінювати як відкритий лист форумчанам, але мене чомусь цікавить саме Ваша думка.
Мушу дати певні пояснення. Отой самий олдскул фореве, який викликав таку бурю емоцій... це девіз, слоган, шеврон на спині куртки, життєве кредо, яке в моєму розумінні значить, що "вправно володіти" має домінувати над "мати" і "бути". Це моє і тільки моє бачення. Це більше, ніж просто гірські лижі. Лижі, в цьому баченні, далеко не в перших рядках. І більше нічого.
Назва відео ("олдскул фореве" або... страшний сон карвера) викликана не бажанням протиставити одне одному, а емоціями автора, викликаними усвідомленням того ,що він собі думав і то, що є насправді, це, як кажуть в Одесі: "Две большие разницы". Про що він і написав в першому пості. І тому, як я і писав раніше, відео можна було з таким же успіхом назвати "Що б я робив на GSах в Мигово". Саме так я і катав всі чотири дні. Без петензій ні до карвінгу ні до олдскулу. Була спроба, як я і писав Spin`у: "...Де повороти, в більшості своїй виконуються на кантах (це помітно, коли в ютубі відкрити відео на повну з максимальною якістю), але, по суті, не мають нічого спільного з сучасною карвінговою технікою." Вийшло - як вийшло. Одне втішає, що, як люди кажуть: "Дами певного віку задивляються". І мені чомусь від цього не дуже сумно).
Чому я його взагалі виклав? Бо взагалі не було іншого. Це перше. А друге, це те, що в певний час порівняв себе на цьому форумі з "рибалками" які починають на спец. форумі багато розповідати при тому, що живими їх ніхто не бачив. Навіть фото не бачив з рибою на гачку. Тільки для того, що якщо я дуже рідко і даю комусь пораду, то що б він знав, що я живий лижник.
Тому на зараз, виходячи з того, що слушно зауважили Prokurat: " Нужно загрузить носки лыж в начале поворота", Lom: "стойка!", igrus: " стараться учиться начинать с носка, пытаться резать, скользить вперед", та й багато інших, цікавих людей... Spin, Fazer Alex, друзі, я про вас не забув, просто ви дуже багато писали, майже як Lom і однією фразою не процитуєш, але я все прочитав і думаю собі тихенько... Так от, я збираюсь таки послухати igrus`a: "Ну правильнвй накат, снимать, выкладывать ..." і думати, катати, знімати, викладати... От тільки називати буду все одно по своєму! Скажімо... "Олдскул фореве або... Побєда + спортивна гума на раллі!", "Олдскул фореве або... Побєда + та сама гума на Нюрбургрингу!", "Олдскул фореве або... Побєда + все ще та гума на Червоній (шляк би її трафив) площі!"... А там і гуму поміняю...
От нібито і все.
@Bob_Kneissl, сподіваюсь ви змінете своє відношення. З повагою. Саша.
P.S.
@Lom, Слава, вибачай... занадто багато емоцій і часу я вклав в ций лист. За те, що хто і що під чим розуміє поговоримо, сподіваюсь, завтра.