![]() |
Цитата:
Це часом не 8В. Якщо так, то це на 1/2 стрімкіше за Мигове. Я ж писав... тягун 12А схожий. Зупинитись після "крутячка", а далі... буде саме те. |
это 13D
12A для меня слишком крутая |
Цитата:
|
@sanyana ,чет читал и понял - ты хочешь видео разгона на пологом на канте гиганток до мах скорости ? Ты считаешь это трудно, невозможно?
|
Цитата:
Правда читав? Цитата:
|
Про Григория я тебе ни че не скажу хорошего, да и плохого ;)
Гигант бывает разный, 24 r не катал, но , чтоб работала, все равно нужно ее разогнать. на пологом не вопрос ;) |
Так Spin уже приводил видео на пологом, со стойкой скоростного спуска.
Боде Миллер - Стиль, динаміка, видовищність!;) |
Цитата:
Цитата:
Якщо швидкість дуже мала - повороти будуть спрямлені |
Цитата:
|
Ех-хех-хех...:cry:
Здавалося б, одне просте прохання, а скільки емоцій... постів, слів... І нуль конструктиву.:unknown: Нагадаю для тих, хто забув з чого все почалося. Цитата:
1. "Данівапрос! Дивись, думай..." або "Добре, готового нема, але як буду на чомусь такому, зроблю і покажу".:agree: 2. "Типанімаіш... Якби ти не був таким собі недокарвером,:punish: то розумів би, що сучасна карвінгова техніка в кращому своєму розумінні, напряму залежить від швидкості, а на GSах, так ваащє... бо не буде де взятись і до чого прикластись отій містичній доцентровій силі. І якщо умови (нахил, ширина, стан схилу і різні перешкоди) не дозволяють набрати певну швидкість, то такий карвінг буде виглядати, скажімо так (Талейран би посміхнувся), "ніочінь".:pardon: І от нашо тобі таке відео?".:unknown: Сподіваюсь, я правильно розумію суть сучасної карвінгової техніки? Ні? Тоді див. п.1. Тому прошу ще раз. Давайте більше конструктиву! А писати заради писати не треба. Це заважає перетравленню тої теорії, що я отримав в цій темі. Дякую.:) |
@sanyana, блін! Та на танках же, на танках, тобі кажуть! Чим мяк'ша та коротша лижа - тим менша потрібна швидкість і зусилля, щоб її закантувати. GSка ж довга та жорстка, тому пропорційно зростають потрібні деформуючі фактори.
Усьо. Здеформуєш - буде тобі щастя, ні - замітатимеш задниками. |
Давайте разберемся с понятием GS лыжа
В моем пониманимании лыжа Atomic D2 Race 184 имеет радиус 19м, а это в трое меньше, чем у автора на аватарке. Это уневерсал хоть там и присутствуют магические буковки GS. |
@Prokurat, райдер катает снарягой в профиле, а не аватаркой. Проверял лично, честных 19 м. Думал, дамские, но был убежден что не. :)
|
@Lom,
Я и говорю, 19м это и есть универсал. на котором очень даже можно выписывать дуги. Не то что раньше классические слаломки с радиусом 50м. Вот тогда пыхтели с разгрузками и загрузкамию |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:59. |