![]() |
@Mik ,не беспокойся о моем времени, оно бесплатно..
Добавлено через 28 секунд Пока бесплатно ;) |
@igrus, моє вже ні...
|
Так, друзі, не треба :) . Мені важливі всі коментарі людей які катають краще за мене. З чимось погоджуюсь, з чимось ні, але на всі звертаю увагу. І зауваження щодо корпусу, і про розножку (колись дійду до усвідомлення проблеми, так сподіваюсь).
Це все відображає мої цілі катання на лижах - легко, красиво, у задоволення, різними типами катання, з правильною етикою поведінки на схилі. Саме тому безмежно вдячний Валерію і Адольфу за практичні поради у цьому році. Ігрусу - за прості але дуже круті корисні вправи які він порадив мені минулого року. Баркасу - катання і єгер з яким - то задоволення ). Юрі і Роману, шкода що з вами майже не катав. Прошу всю критику адресувати мені ) :dance4::beer::friends: |
Сорри, не смотрел, вечером постараюсь посмотреть;)
И правду, не на те темы я здесь время трачу :( |
Цитата:
Добавлено через 5 минут Цитата:
и с заклоном корпуса, при его катании, ты прав если он уйдет в заклон сузив сильно ноги (что не есть ошибкой , это стиль такой отдыха на лыжах), то его вернуть обратно будет многим сложнее, чем сейчас лепить карвинг |
Цитата:
На узкой талии и радиусе 13-15 метров |
Цитата:
и еще вижу свои ошибки, какие исправит это упражнение заход в поворот с внешней ноги и как следствие молдавский плуг |
05.03.2021 після школи - YouTube
Прошу коментувати/критикувати. Руки знизу, кутового положення майже нема, занадто високо корпус, забагато вертикальних рухів корпусом. Те що сам бачу і показали Ігрус і Джигіт. Чи є прогрес з попереднім відео? Валера, ти бачив мене раніше, прокоментуй ) П.С. я в курсі що лижі не слаломні) Але я від них кайфую |
@ex_edc, достатньо перших декілька секунд з відео. Якщо при підйомі лижі, відриві від снігу ви компенсуєте перенесення ваги рухом плечей то це свідчить , що Ви ще не дуже розібрались . Не знаю що було у Вас на заняттях, але основу, початок повороту, Вам мабуть не пояснили і не показали.
|
@Mik , ну щодо плечей так - я ж не кажу що це ідеальне відео ))
Правильно не плечима а весь корпус з тазом, щоб потім черз мізинець закантовувати саме отим нирком у поворот |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:51. |