Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Кашпировские онлайн (https://extreme.com.ua/forum/34-kashpirovskie-onlain/)
-   -   К: Альбертович (https://extreme.com.ua/forum/kashpirovskie-onlain/1307-albertovich.html)

A888 26.03.2013 15:24

Витя, сделай проще выражение лица:), шею с головой ломаешь в поворотах сильно. Корпус надо держать вертикально, а не голову, руки чуть шире и ниже.

Есть такое чувство, что твоя разножка от захода в поворот на внутренней. Попробуй без лыж принять такую стойку, с таким положением ног. Без большей опоры на переднюю стоять не сможешь. Имхо.

Albertowych 26.03.2013 15:56

Внутрішня зовсім не навантажена :( цього разу не попалось тоді коли я ноги вужче тримав і нижче сідав, мене оператор з пантелику збив, я хотів катнути компенсацію від верху до низу а він кроліком почав обзивати.
Чи то в політику пора йти?
На кого він це натякав?

Lom 27.03.2013 16:41

Альбертович, тяжко вибачайте, але існує дві принципові різниці: поворот на гірських лижах і легенька зміна напрямку :) Таже там було неміряно місця і невелика густота населення, чому би не пальнути широкі неймовірно гарні дуги на пів-ширини схилу якщо не більше? Тоді би шановне товариство побачило і сказало чисту правду: о! Фази розгрузки/загрузки виражені, вертикальна робота існує, закрєпощонность зникла як березень в цьому році, закантовка так як сі належить... А так зрозуміло тілько два: техніка дійсно є, тазіка нема. Пардон... :)

Напевне, є зміст починати/закінчувати поворот тоді, коли лижа йде майже поперек схилу. Загружати носок/кант треба протягом всього повороту, а не тілько на початку. Тоді Ваш потужний Магфаер намалює дугу правильного радіусу. Інакше починається 50-метрова дуга, коли швидкість росте - різко обривається і зачинається наступник огризок)) Щоби було легше і файніше - коліна повинні згинатись з набагато більшою амплітудою.

А взагалі - нормально. Є коло чого почати працювати :)

Albertowych 27.03.2013 16:53

Ну нарешті дочекався.
Дякую.
При наступному заїзді вальну дугу на всю ширину. :friends:

Lom 27.03.2013 17:13

Албертович, я тут ще трохи подумав... Рекомендував би Вам трохи погратися в варіята, то не є ганебно )) :
1. Червоний схил
2. Їзда по траверсу, повільно, основна стійка
3. Розвертаємо корпус разом з руками вниз по лінії спаду схилу, зависаємо на носочках лиж. Має бути ефект, що п’ятка виймається з мештів.
4. Тупо чекаємо. Лижі самі розвернуться вниз по лінії спаду. Не помагати, не заважати! Лижі самі знають куди і як, вони не дурно такі гроші вартують :)
5. Лижі поїхали прямо вниз. Стоять! Не рвати зразу в поворот! Дати трохи часу і відстані, щоби набралась відповідна швидкість, і плавно, м’яко зачинаєм кантувати і одночасно згинати коліна. Не сідаємо на дупу! Лижа пише дугу і виходить знову на траверс. Не губимо нагрузку на носок протягом всієї дуги! Плавно розгинаємо коліна... і див. п.1.

Так, то є декор в чистому вигляді. Але дуже добре дає м’язам і спинному мозку зрозуміти, що від них газда хоче.

igrus 27.03.2013 17:52

да ленивый он конь.. скоро его девчонки (с) :) будут лучше его катать
ну разве что ВИП спасет "отца Русской Демократии" :)))

Albertowych 27.03.2013 20:23

Цитата:

Коментар від Lom (Коментар 213902)
Албертович, я тут ще трохи подумав... Рекомендував би Вам трохи погратися в варіята, то не є ганебно )) :
1. Червоний схил
2. Їзда по траверсу, повільно, основна стійка
3. Розвертаємо корпус разом з руками вниз по лінії спаду схилу, зависаємо на носочках лиж. Має бути ефект, що п’ятка виймається з мештів.
4. Тупо чекаємо. Лижі самі розвернуться вниз по лінії спаду. Не помагати, не заважати! Лижі самі знають куди і як, вони не дурно такі гроші вартують :)
5. Лижі поїхали прямо вниз. Стоять! Не рвати зразу в поворот! Дати трохи часу і відстані, щоби набралась відповідна швидкість, і плавно, м’яко зачинаєм кантувати і одночасно згинати коліна. Не сідаємо на дупу! Лижа пише дугу і виходить знову на траверс. Не губимо нагрузку на носок протягом всієї дуги! Плавно розгинаємо коліна... і див. п.1.

Так, то є декор в чистому вигляді. Але дуже добре дає м’язам і спинному мозку зрозуміти, що від них газда хоче.

Оце слово в слово, те що і дівчонкам розказую, Показую, примушую але тіко перших 15 ну максимум 16 хвилин, а потім погнали .....

В мене з Сянькою (та шо в білих штанах і синя куртка) вже паралельний карвінг малими дугами получаєтся, правда по команді ... раз - два.
Рижик з заду по слідах старається тем витримати.

http://extreme.com.ua/forum/kashpiro...tml#post213685
я оператор тому і не в кадрі

Додано через 3 хвилини

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 213910)
да ленивый он конь.. скоро его девчонки (с) :) будут лучше его катать
ну разве что ВИП спасет "отца Русской Демократии" :)))

от з тим твердженням "отца Русской Демократии" категорично не погоджуюсь
:D

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:52.