Дякую усім за коментарі! Чесно кажучи, очікувала відкриття цієї теми з деяким острахом
, оскільки пригадую, наскільки було стрьомно їхати, відчуваючи у спину "оценівающіє взгляди". Думаю, це, було однією з причин скованості на схилі (серед інших причин - можливо, купа народу на схилі, якої будь-яким чином хотілось уникнути). Мала швидкість - з тієї ж серії; стараюся не розганятися, коли поруч стільки народу, намагаюсь контрлювати ситуацію.
Кажу одразу: карвінгу я ніколи не вчилась; ну який карвінг може бути на Тростяні (за винятком, хіба, Нижнього Заходу) та подібних невпорядкованих схилах. Звідси і основи класики, без якої іноді у таких випадках буває тяжко (навчилася у батька, який є аматором з 35-річним стажем). Коли випадала можливість, брала уроки у кількох хороших інструкторів, лижників (не славських вуйків), навіть минулого сезону пробувала ізобразити фан - щось таки є у тому катанні без палок.
Стосовно помилок:
- плоске ведення - є таке, як на мене, все-таки мало досвіду, треба більше кататись (щось прогрес у мене достатньо повільно йде).
- сброс пяток - еххх
.
- руки болтаються, але, слава богу, вже не те, що було колись. Руки - ето моє больноє мєсто, я от думаю, хто б заставив мене тримати їх так, як треба. Я минулого року сезону підгледіла, як тримали руки учні з школи "Актів-спорт", і, скажу, це суттєво вплинуло на моє уявлення про техніку та загалом правильну стійку.
Стосовно побічних елементів техніки:
- попа - гм, ніколи б не подумала, що це так ефектно виглядає ззовні
. Ви відкрили мені Америку, чесно, я цього не знала. Тільки мужу не кажіть
, а то я втрачу можливість поїхати за 2 тижні з друзями на чергову вилазку
.
- черевики - буду міняти однозначно, наразі чекаю до Нового року, поки приїдуть кілька спеціальнозамовлених пар; якщо хоч одна підійде, візьму однозначно. Тобто цей пункт є наразі у планах, які і кріплення та нова маска.
- рюкзак - просто побічний елемент; незручно їздити з фотіком та кількома особистими речами у кишенях, тому от і начепила. Для катання я от один у наших магазинах примітила, Атомік Рейс - ехх, може б хтось на Миколая якийсь подарунок зробив
.
- шолом - даа, не думала, що він викличе такий ажіотаж (як виявилося, впзінати мене у ньому було важко). Мерсі за компліман!
На завершення дякую всім, хто був тоді зі мною на схилі, намагався зазняти, щось підказати та усім, хто висловив свої думки, виклав враження та не полінився написати кілька рядків!
Дякую за підтримку!