Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Снегозависимость > Кашпировские онлайн > К: Jolie
Кашпировские онлайн ставим технику по фотографии и видео :)


Відповідь
 
Параметри теми Пошук у темі
Старий 03.12.2008, 13:31   #11 (посилання)
безстатусный
 
Аватар для DeepSilent
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Мукачево-Ужгород

Снаряга: Elan gsx race 182. Fischer RX Fire 165 2007, Kellys Wandall, Santa Cruz v10
Цитата:
Коментар від belka Переглянути коментар
помимо прочих ошибок, у меня тоже палки катаюся за компанию ))) отправьте меня тоже в школу! а лучше не, с начала в детсад )))
по поводу школы, советую обратиться к в личку Czeslaw.

Сори за ОФФТОП.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 03.12.2008, 14:39   #12 (посилання)
Прорайдер-Классик
 
Аватар для UncleStas
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев

Снаряга: Nordica Next 9, Rossi 9S Oversize, Head BigEasy, Nordica HotRod Modified, Nordica Dobermann RC P
не видел живьем, но мне фотка в целом понравилась... излишне плоского ведения не вижу, руки практически правильно, судя по фотке - палками почти работает, вон правая рука уже начала вынос палки для укола, правда кисти наверное болтается...

Однако выглядит лыжница как-то излишне робко. Я бы рекомендовал стойку чуть повыше, лыжки чуть поуже, руки чуть приподнять, палки держать в кулаке и крепко, кататься с задором, на классика-неклассика не заморачиваться.

ПС. а в Школу - полезно завсегда!
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 03.12.2008, 18:18   #13 (посилання)
Координатор Форума
 
Аватар для Jolie
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Lviv, Ukraine

Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
Дякую усім за коментарі! Чесно кажучи, очікувала відкриття цієї теми з деяким острахом , оскільки пригадую, наскільки було стрьомно їхати, відчуваючи у спину "оценівающіє взгляди". Думаю, це, було однією з причин скованості на схилі (серед інших причин - можливо, купа народу на схилі, якої будь-яким чином хотілось уникнути). Мала швидкість - з тієї ж серії; стараюся не розганятися, коли поруч стільки народу, намагаюсь контрлювати ситуацію.

Кажу одразу: карвінгу я ніколи не вчилась; ну який карвінг може бути на Тростяні (за винятком, хіба, Нижнього Заходу) та подібних невпорядкованих схилах. Звідси і основи класики, без якої іноді у таких випадках буває тяжко (навчилася у батька, який є аматором з 35-річним стажем). Коли випадала можливість, брала уроки у кількох хороших інструкторів, лижників (не славських вуйків), навіть минулого сезону пробувала ізобразити фан - щось таки є у тому катанні без палок.

Стосовно помилок:
- плоске ведення - є таке, як на мене, все-таки мало досвіду, треба більше кататись (щось прогрес у мене достатньо повільно йде).
- сброс пяток - еххх .
- руки болтаються, але, слава богу, вже не те, що було колись. Руки - ето моє больноє мєсто, я от думаю, хто б заставив мене тримати їх так, як треба. Я минулого року сезону підгледіла, як тримали руки учні з школи "Актів-спорт", і, скажу, це суттєво вплинуло на моє уявлення про техніку та загалом правильну стійку.

Стосовно побічних елементів техніки:
- попа - гм, ніколи б не подумала, що це так ефектно виглядає ззовні . Ви відкрили мені Америку, чесно, я цього не знала. Тільки мужу не кажіть , а то я втрачу можливість поїхати за 2 тижні з друзями на чергову вилазку .
- черевики - буду міняти однозначно, наразі чекаю до Нового року, поки приїдуть кілька спеціальнозамовлених пар; якщо хоч одна підійде, візьму однозначно. Тобто цей пункт є наразі у планах, які і кріплення та нова маска.
- рюкзак - просто побічний елемент; незручно їздити з фотіком та кількома особистими речами у кишенях, тому от і начепила. Для катання я от один у наших магазинах примітила, Атомік Рейс - ехх, може б хтось на Миколая якийсь подарунок зробив .
- шолом - даа, не думала, що він викличе такий ажіотаж (як виявилося, впзінати мене у ньому було важко). Мерсі за компліман!

На завершення дякую всім, хто був тоді зі мною на схилі, намагався зазняти, щось підказати та усім, хто висловив свої думки, виклав враження та не полінився написати кілька рядків!

Дякую за підтримку!
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Відповідь Головна  Новi  Вгору 




Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 

Ваші права у розділі

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today027117 (78%)2 (22%)1 (3%)
Yesterday31011259581 (72%)30 (27%)1 (1%)
Month125124222248602654 (62%)1422 (33%)190 (4%)