Красия отзывы, жильё, трансфер, цены |
12.02.2011, 20:04
|
#431 (посилання)
|
-------------
Зараз: поза форумом
Снаряга: Völkl Bridge '11, Marker Squire Demo, Salomon Course Carbonlink
|
2Татьяна
Дуже шкода. Де і коли таке сталося?
Можу побажати тому хто вкрав щоб зміг добре опиратися на них, коли ногу в гіпсі буде волочити.
|
|
|
12.02.2011, 20:26
|
#432 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Explosiv Ride Racing RX 2006
|
Цитата:
Коментар від MIC
2Татьяна
Дуже шкода. Де і коли таке сталося?
Можу побажати тому хто вкрав щоб зміг добре опиратися на них, коли ногу в гіпсі буде волочити.
|
Я спустилась і, побачивши, що дуже величезна черга, зняла лижі і залишила їх разом з палками там, внизу, навпроти підйомника, біля огороджувальної сітки, де всі залишають свої лижі і палиці. Пішла в "кафе", одразу біля каси, потім вийшла, стояла біля кафе і дивилась як люди спускаються і одним оком подивлялась на лижі і палиці (одна з них була увіткнута в сніг і я добре бачила її яскраво-рожеву рукоятку, так сказати. Так пройшло десь хв. 20, а потім я пішла в туалет, туди, мимо інструкторської і далі. Повертаюсь-палиць нема. Мабуть, злодій спостерігав за мною і скористався моєю відсутністю.
Дуже красиві були палиці, цей інцидент до сліз мене довів. Дякую за співчуття.
|
|
|
12.02.2011, 20:56
|
#433 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: Snowbords
SantaCruz Veins_
Чоботи Vans
|
|
|
|
12.02.2011, 21:24
|
#434 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: @tomic
|
Погода сьогодні була, як у казці 12 місяців. До обіду навіть бажання виняти руку з рукавиці не було, а після обіду пару раз щолкнув
|
|
|
|
+
Rio, emko m16, Джигит, dudunyk, Sanches, bodison-sky, dafunki, Dysya, s_som, Влад2010, Zbishko |
13.02.2011, 18:19
|
#435 (посилання)
|
-------------
Снаряга: Völkl Bridge '11, Marker Squire Demo, Salomon Course Carbonlink
|
Сонечко із самого ранку, підйомники почали працювати задовго до 9.00. Після вчорашнього вітряного дня просто з нетерпінням чекав щоб піднятися на верх. І як мало для щастя потрібно. Промені сонця, що тільки вийшло, пушистий сніжочок який переливається під променями мов маленькі діаманти розсипані навколо, тишина і простір. Все просто супер.
Черг майже не було. На самій верхівці місцями трошки льоду (вітер постарався здуваючи випавший сніжочок). І вся траса до самого низу просто без нарікань. Катайся і отримуй задоволення.
Деякі фото, в т.ч. погляд на трасу не тільки моїми очами.
|
|
|
|
+
EZ, zhuk, bodison-sky, edkh, s_som, Dysya, Yurkis, Влад2010, emko m16, inney, Zbishko |
13.02.2011, 19:01
|
#436 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Blizzard Magnum Crossfire 2010
|
Шановні відвідувачі до Ваши послуг самий гламурний інструктор ГК "Красія" оплата похвилинна
|
|
|
|
:)
Константин, Джигит, zhuk, Rio, Татьяна, bodison-sky, Влад2010, Gera, dudunyk, klepakoff, Yurez, geazer, inney
:(
Ramon
+
emko m16, Ира |
13.02.2011, 19:28
|
#437 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: @tomic
|
|
|
|
13.02.2011, 20:12
|
#438 (посилання)
|
Бальшая вална
Снаряга: Много и разные. Среди них ELAN 777 2007, Магфайер 82XTI
|
А мы уже в Киеве. Хочу сказать огромное спасибо Джуниору, который сосватал нам Жеку-админа в качестве гида, а также самому Жеке с Габриэлой, Санчесу и Дипу за содержательную экскурсию по Ужгороду и огромную помощь в погрузке в паровоз. Парни, спасибо вам! Жду в Киеве!
|
|
|
13.02.2011, 21:20
|
#439 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: ELAN AMPHIBIO INSOMNIA
|
Красия порадовала сегодня шикарной погодой и удивила отсутствием очередей!А когда мы увидели на вершине утреннюю трассу(ровненькую,мерцающюю на снегу...и без единого лыжника)-у всех сразу освободилось послеобеденное время!И понеслась "душа в рай"......Сразу стало понятно-сегодня будет Стало интересненько,кто не выдержит первым:трасса или лыжи? ...Первыми не выдержали....ноги..Воопщем укатались...А Красии сегодня 5+
|
|
|
13.02.2011, 22:44
|
#440 (посилання)
|
Ночной прорайдер
Снаряга: Тяжёлая...
|
Цитата:
Коментар від dep
Скажите пожалуста где сложней катать Гымба или К расия?
|
На г. Гымба, не на самом топе, расположены подъёмники, которые вывезут вас максимально на высоту 1200 м. Сама гора имеет высоту 1491 м и спуск с неё это чистый фрирайд.
Красия - это горнолыжный курорт №1 в Закарпатье, катать легче тут.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 30 (68%) | 14 (32%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 4 | 82 | 151 | 74 (73%) | 27 (27%) | 1 (1%) |
---|
Month | 6 | 62 | 3220 | 8808 | 2107 (64%) | 1128 (34%) | 35 (1%) |
---|
|
|
|