![]() |
@PastorMalinois, Приветствую, если я не ошибаюсь у вас было продольное и поперечное плоскостопие. Я сказал, чтоб не уставали ноги желательно сделать правильную стельку решить проблему с пронациейи + чтоб сделали разгрузочную зону в носочной части в зоне поперечного плоскостопия.
И да верно делать разогрев ботинка не совсем целесообразно если планируется стелька. Ведь после того как сделаете стельку необходима повторная процедура потому, что меняется подъём и все остальные точки. Потому я сказал, что вам придётся еще раз прийти (и повторно я не беру за это оплату). Если мне не изменяет память вы сказали, что скорее всего покатаетесь в этих ботинках до того момента как вы сделаете стельки. И было принято решение пока сделать термоусадку. Разогрев ботинка обклеивание косточек (это 3мм изоляционная пена на клеевой основе "автомобильная обезшумка") Относительно тумбы. Да верно. Но для этого вполне достаточно подъема в 5см. Обычно я просто даю пару лыж и поднимаю носочную часть в районе крепления. Всю эту процедуру необходимо будет сделать поле того как вы сделаете себе эти стельки. (ну или продолжать катать в ботинках как есть. Так, что звоните, заходите. Всегда рад помочь :beer: |
Цитата:
Але лишається питання де зробити устілки. Нід хелп, колеги по захворюванню :) І ще питання, так як почитав ще раз тему і зустрів меседжі про зняті нігті. Так і було у цьому сезоні у цих ботах, що вище описав добродій Кіріл. Це Хел вектор RS 120 280/285, а довжина моєї ступні 290, бралися ну все як пишуть в тому числі і в цій темі, тобто менші з планами бутфітити. Маю плоскостопість 1-2 ступеня, ноги болять в ботах, в будь-яких, біль типу, як ковзани туго затягнути в районі середини ступні, тому думаю треба зробити устілки з підтримкою пронації але не сильно лікувальні а шось середнє, щоб так сильно не давило по середині в свод ступні, ношу зараз такі повсякденно, то знаю про що мова. Такі справи. |
@PastorMalinois , эффект синих(слезших) ногтей
я замечал в нескольких случаях. 1) Большой ботинок. (Плохо подобрана колодка) 2) Катание на попе (не правильная техника) Как-то так) |
Цитата:
Наразі планую їх обновити, але у іншого специаліста. Думаю footbalans.... По ціні дорожче ніж в інституті ортопедії. Якщо цікаво. можемо напасти на них разом. (напишіть в приватні повідомлення) Добавлено через 6 минут Цитата:
1. По его совету выбрал ботинок 98мм (стопа 102), Кирилл сделал всё ОК 2. Попа, ДА!!! проверено, но не до ногтей Ботами доволен!!!! |
По Footbalance стучитесь дам прямой контакт специалиста 😉
|
Цитата:
Кирилл, ты должен знать есть ли отзывы по этим стелькам, так сказать от юзеров? |
@@Rusja , в основном велосипедисты и бегуны очень хорошие отзывы. По лыжникам картина ещё не ясная)
|
Поспілкувався з ортопедом, правда по телефону, з'ясував деякі нюанси. Виходить Кириле, що те що ми тут обізвали пронацією у моєму випадку є вальгусом, це коли стопа завалена в середину, а пронація це коли на зовні :)
Таки да каже якщо є больові симптоми то потрібно устілки в будь-яку взуванку, бо вони вберігають ступні, точніше зв'язки та суглоби від деформації. Адже оті пронації та вальгуси це і є ефект розтягнення та навіть мікророзривів зв'язок та деформації суглобів, вже як наслідок пошкодження зв'язок. Тому устілки і ще раз правильні устілки. Добавлено через 5 минут @@Rusja , Так було б цікаво разом напасти. Було б цікаво мати попереднє уявлення про те, як іони працюють, і порядок цін. Ну там консультація щось вартує ітд ітп, де знаходяться ітд... Бо ці що я спілкувався то це інститут ортопедії, вони роблять такі блакитного кольору устілки в дірочку матеріал. Якщо просто устілки без возні з ботами то 750 грн. Тобто просто роблять стандартно по нозі. Але сказали, що можуть спробувати, типу бери боти і приїжджай, будемо щось думати. |
Цитата:
Про стельки в институте. Я делал там стельки для Тещи "после инсульта ногу тянет, и стопа заваливается". Так то, что там сделали и то как проводили замеры...... Она даже на ногу наступить не смогла и 2000 коту под хвост (относительно) Итог Больше я туда не пойду! Я сам подогнал ту голубую стельку как считал нужным, после купил спортивный бандаж в каких сам бегаю в баскет. Выровнял таким образом стопу и полностью всю ногу, купили обувь другую, теперь она ходит в одном ботинке с высокой подошвой другой с низкой (таким образом удалось выровнять таз) теперь она хоть ходить стала не боятся. |
Цитата:
Ще додам. Вони потім раз в 3 місяці їх підправляють за 100 грн. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:34. |