![]() |
@PastorMalinois , они Делают Стельки Первобытным способом,имхо. Я конечно понимаю, что у них очень большой поток людей, но консультация которую я «получил» меня очень разозлила.
|
Ще є питання по інших ботах. Купили дружині все по тому ж методу на розмір менше. І теж треба тягнуть але там по тому де що тисне ясно, район плюсневих кісток але інша проблема боти 2013 року здається і на них нема цих новомодних написів кастом фіт і все таке, тому я точно не знаю чи їх можна тягнути.
Але вони важкі та товсті стінки мають. На вагу вони важчі від моїх :) так там 23.5 а у мене 28. K2 spyre 100 ось такі. Що скажете потягнуться? Куплялись нові. Минулий сезон катали на Букі, то з великими зусиллями, так, що дружина аж плюнула пішла взяла прокатні але день покаталась і каже так вони ж як валянки :) одягла ці і мучилась далі, правда в екстрімі нам їх нагріли, щоб внутрішній посадить, там інтуітішн частинами на внутрішньому є, то стало легше але це катала з витягнутою устілкою на капронові колготи тобто практично без носка і з болем в ногах :( Отак втрапили, бо купили боти ха пару днів до виїзда. За 3 тисячі на знижці, проблема ж в тому що те що вони сильно давлять стало зрозуміло тільки на горі :( Добавлено через 17 минут Цитата:
1) У мене навпаки бот малий. Можна описати так, якщо розгрузити язик, тобто стати рівно, то палець відчутно впирається в носок. 2) Стійка не задня це точно. Нє ну буває іноді перманентно, як затуплю але зразу відчуваю це і падаю на язики. Це у мене на одній нозі, у мене ліва трішечки більша, тому взуття міряю на ліву завжди. І тому навіть у бойовому положенні коли язик завантажено, при імітації ангуляції, великий палець може іноді торкатись бота але не зовсім в торці по прямій а так типу самим краєчком там де зовнішній вугол нігтя, ну тобто внутрішній вугол, який дивиться вправо. |
Кириле є питання. Отакі операції, як тут описані у сусідів скрепоносців ви теж робите? Ну наприклад я от бачу, що точно треба на лівому ботику розтягнуть в районі великого пальця, плюсневих кісток та зовнішньої частини ступні в районі де починається звуження до п'яти. Тобто у вас теж є схожі прилади для розтяжки і це не просто нагрів у шафці та одягнув на ногу а при потребі можемо серйозно тягнуть? Я все вірно розумію?
Сколько стоит? | Yourski.ru |
@PastorMalinois, Все это я делаю. Надо только смотреть точки которые не нарушают характеристики ботинка. Есть довольно много нюансов.
|
У темі 4 додатків
Розкажу страшнючу історію зі щасливим кінцем :) Дракона вбито, Фіону врятовано :)
Начитався я значить різних СКІ форумів і купив HEAD Vector RS 120 на розмір менші ніж у мене фактично є розмір ступні. При моїй ступні 29 см, я взяв 28. Куплялись спеціально на розмір менші та з вужчою ніж нога колодкою для того, щоб потім потягнуть проблемні місця та зробити, як радять жоскі лижебордери правильні боти :) Минулий сезон правда катав їх з ммм, великим героїзмом я би сказав, ну або можна сказати в стилі "слобоуміє і атвага", бо перед поїздкою тільки внутрішник погрів у Кирила але верх вирішили не тягнуть зразу, щоб катнуть та побачить проблемні місця - катав в стилі став у чергу розстібнув, перед спуском застібнув. Ну це було ще те випробування - катався без устілок, і навіть так нога горіла вогнем. Боти як раз сьогодні Кирило бутфітив. Зараз дуже задоволений адже сидять, як влиті і о чудо нічого не болить, після того, як Кирило попрацював на своєму магічному станочку. Тепер точно знаю, що муки були не даремні і треба купляти боти саме так, а не в розмір, адже потім сезон і вони перетворюються на валянки... На фото дві пари бот - мої та дружини, що теж куплені по тій же технології :) K2 Spyre 100 Теж помучилась трохи минулої зими на Буці. Але досвід корисний, бо тепер точно знає, що таке боти, які дозволяють нормально керувати лижою, а не куплені в розмір чи ба на розмір більше валянки :) Така от історія... |
@PastorMalinois , треба чекати снігу а потім катати!
|
И меня ждет скоро такое. Я так думаю!)))
|
Цитата:
|
И я сеогдня стал счастливым обладателем рапторов 120. Тоже осталось пооверить. Кириллу огромное спасибо!!!!
|
У темі 1 додатків
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:51. |