Места и отчёты покатушки в больших горах и большом снегу |
11.05.2010, 22:31
|
#191 (посилання)
|
Ночной прорайдер
Зараз: поза форумом
Снаряга: Тяжёлая...
|
Цитата:
Коментар від Keks
Лучше с Вадиком пошёл, на велике еще погоняем.
|
По кустам черники на лыжах ?
Батенька, я понимаю, что в Адесе снега нема и ВАС ломает, но не на стокА.
(интонация в характерной одесской манере )
Всё, не флудим тут.
Till the next season...
|
|
|
09.12.2010, 17:15
|
#192 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Rossignol Scratch Stz
|
Говерла, відкриття сезону
|
|
|
|
+
Dimalew, Jolie, birdmilk, Sheridan, nomeaning, wwa, Yurez, nek, AndriyP, Vols, vitalik0303, blot, Sanches, griig, Volchica, Wilson Payne, Bob_Kneissl, Rio, Oscar, Keks, гарбуз |
22.12.2010, 20:10
|
#193 (посилання)
|
Miss Freeride
Снаряга: Icelantic Oracle/ Volkl Nanuq/ Rossignol B3W
|
А я, як завжди не поділюся з вами нічим новим і оригінальним, знов, банально так - їздили кататись в суботу на Говерлу)
Приїхали на Заросляк о 9 ранку, -16 , дубак, заходимо на турбазу перевдягнутися.
А в холі шось ну так воня , ну так воня, капець просто. Дивимось, а на батареях розвішані шкарпетки, футболки та інші «пахучі» спортивні речі.
Потім вибігає якийсь мужчина і починає сваритися з нами, мовляв хто ми такі і як ми посміли зайти в цю святую святих без його дозволу, тому що в нього наказ від тренера посторонніх на турбазу не впускати!
– Тут речі спортсменів а як щось пропаде? (ага, я якраз думала яку з пар тих чудесних шкарпеток мені вкрасти))
–Тут проходять тренування збірної, а ви їм перешкоджаєте!
На наші репліки що ми вільні люди і вправі пересуватися там де хочемо і знаходитися на турбазі без його дозволу, і жодним чином не перешкоджаємо тренуванням якийсь там збірній отримали просто геніальну відповідь.
– Ах ви такі розумні! Ну я зараз тренера покличу!
Напевно, після цього він очікував що ми в паніці зберемо свої речі і з криками, ааааааа!!! тільки не тренер! і втечемо на Говерлу.
Ми погодилися поспілкуватися з тренером, мужчина кудись пішов і вже не повертався, певно, проводив з тренером нараду що з нами робити. Відчули себе у 80-х, і вони ще хочуть розвивати туризм у Карпатах, смішно просто.
Вдягнули скі тури і пішли на вершину.
В лісі снігу мало, вийшли з лісу-теж не густо.
Мала Говерла взагалі вся в ожеледиці і фактично без снігу, бо все поздувало.
На вершині малої Говерли зустріли любих франківських друзів-фрірайдерів) що було дуже приємно і радісно.
Перший раз піднімалася на скі турах з кішками (не плутати з собаками! ) дуже класна і корисна штука- на фірні добре тримає. Доки інші на карачках піднімалися, ми з батьком спокійно йшли на скі турах вгору, не відчуваючи жодного дискомфорту.
Далі все теж дуже банально і скучно- чай, фото, тяжкий спуск вниз по льодяних застругах з фірном.
Сніг був лише до малої Говерли і трішки біля лісу.
і знов чай, закопування біперів та їх пошуки (вдалі , тепла машина, дружня компанія.
Все скучно, банально і просто але так класно і приємно, що готова хоч вже збирати лижі і повторювати це кожного дня, бо це моє життя, це моя стихія, це те що заставляє бути сильнішою, прагнути до кращого і цінити те що є, тут і зараз.
|
|
|
|
+
Powder, Зёбра, Natusik, Rio, Borges, Pertutto, Мих, jordik, Karmen, Vols, Damn, Stephan, Junior, dudunyk, игрес, Neon, VITALIJ, Sheridan, Metr, ev, LASO, Dimalew, Keks, Moric, AndriyP, Yurez, waterboy, Natiks, Dolce, Karandash, inney, Ramon, BRED, Rain, griig, Dimson, birdmilk, Goofy, Solva_st, Wilson Payne, narayan, Funcarver, Irish, Jolie, nomeaning, olavin, dima13, Gera, Ispanez |
22.12.2010, 21:09
|
#194 (посилання)
|
Хрень дилер
Снаряга: Armada INVICTUS & Kufo
|
|
|
|
22.12.2010, 22:06
|
#195 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Катюш, ты очень!
|
|
|
22.12.2010, 22:51
|
#196 (посилання)
|
Старый лыжник ))
Снаряга: Nordica Girish 185 10/11, Nordica Enforcer 185 08/09
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
Катюш, ты очень!
|
Тока горизонт завален. Я тут выровнял немного еще лучше получилось
|
|
|
23.12.2010, 00:38
|
#197 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Rossignol Bandit B2
|
оце Катеринка молодець - гарно катається і гарно пише.
додам від себе пару слів.
був на Говерлі вдруге, минулого разу спускався в лютому, коли снігу було більше на порядок.
"гостинність" Заросляка вражає, напевне, гуцули вже готуються до Олімпіади-2022.
коли вийшли з лісу - була дуже гарна погода. сонячно, без вітру, трохи свіжого пухляку.
на підйомі перед малою Говерлою ми прозрівали від льоду, дерлись по ньому наче мавпи. другий раз прозріли, коли Катя з татом швидко піднімались по цьому льоду на скітурах з кішками.
на горі холодно, голодно, вітер шумить. більшість піднімалась в трекінговому взутті, тому була цікава гра "запхай ногу у замерзлий лижний черевик".
на спуску - ковзанка.
спустились до малої Говерли, зняли лижі і пішли вниз. Руслан і Юля дуже допомогли, з технікою ходіння по льоду в лижних черевиках у мене ще гірше, ніж з технікою їзди.
перед лісом зловили трохи хорошого катання, там сніг не поздувало.
потім чай на лавочках, пішки по лісу вниз, машина, у Ворохту до Трутня, відігрілись карпатським чаєм, і додому.
дякую друзям, що ви є, і що ви багато чому вчите.
краще гір можуть бути лише гори.
|
|
|
|
+
Keks, Vols, Rio, ev, Borges, inney, Sheridan, Dimson, birdmilk, Goofy, Natusik, Wilson Payne, Jolie, Gera |
23.12.2010, 08:45
|
#198 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: Elan Prodigy 08, Elan Neon 08
|
Такі суботні вилазки швидше можна назвати тренуваннями до етапів кубку з фрірайду
"Збірна Франківська по ФР"
а на 25 грудня шось планується?
|
|
|
23.12.2010, 09:07
|
#199 (посилання)
|
Хрень дилер
Снаряга: Armada INVICTUS & Kufo
|
так душевненько...
|
|
|
|
:)
Powder, Stephan, Sheridan, Neon, Natusik, Vols, AndriyP, Keks, Gera
+
nep4uk, inney, Pertutto, Wilson Payne, Ispanez |
23.12.2010, 14:43
|
#200 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: правильна
|
Цитата:
Коментар від Borges
Такі суботні вилазки швидше можна назвати тренуваннями до етапів кубку з фрірайду
"Збірна Франківська по ФР"
а на 25 грудня шось планується?
|
ні, там немає доброго снігу!
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 1 | 12 | 35 | 117 | 34 (68%) | 16 (32%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 8 | 129 | 436 | 88 (68%) | 41 (32%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 91 | 3738 | 11444 | 2324 (62%) | 1379 (37%) | 52 (1%) |
---|
|
|
|