Мы говорим о подъёме по дороге, если я не ошибаюсь.
А она прокатанная всегда. Даже когда там немного льда идти не мешает.
А снег на поле, зачем по нему валить?
Снаряга: Cabrina black tip 8 (C-type) 2003;
Cabrina SwitchBlade 12 2011;
Snow Board - Santacruz Duo;
по прогнозу там опять валит снег ))
Если у кого есть возможность узнать какова там ситуация ???
Также интересует вопрос можно ли сейчас туда выехать на джипе ?? (Л200)
ну уж сильно хочется еще покайтить в этом году )))
В четверг була попитка піднятись на вершину.Результат -пройшли два участка з снігом,до самої полонини залишалось два поворота.Виїхали пізно тому вирішили спуститись,і повернутись на наступний тиждень,з насосом і лижами).Спробуємо піднатись спустивши колеса.На машині туди ще дуже рано.Там де ми проїхали було до колін мокрого снігу.
Снаряга: Cabrina black tip 8 (C-type) 2003;
Cabrina SwitchBlade 12 2011;
Snow Board - Santacruz Duo;
Їдемо на Руну на травневі свята !!!
Народ потрібна ваша допомога !!! треба підсказати з проживанням в Лумшорах так щоб чани були =)
Також цікавить яка там ситуація з сніговим покровом і дорогою.
В Лумшорах є одна дуже хороша людина ,яка за ночівлю бере всього 50 грн з одної людини ,є чан 150 грн/год.Сам він турист,розкаже ,покаже можливо навіть і поведе.В кімнати 6 ліжок,чисто і уютно,і ще дуже смачний чай.Були в лютому нічого поганого про місце не можу сказати,рекомендую !.0664092542
0975806379 Вася
Привіт всім. Намагаюся вияснити чи є вже сніг хоча б на вершині в достатній кількості для катання. Знову плануємо виїзд на Руну -відкривати сноукайт сезон, тому важливим залишається питання сніжного покриву. Можливо вже хтось був (відкривав лижний сезон)? Зголосіться розкажіть про умови і кількість снігу. Також цікавить стан дороги- чи пройде 66 газон? Важливий доїзд з боку Лумшорів. Можливо в когось є номер телефону до людини яка бачить полонину з вікна власного будинку? Буду вдячний за любу інфу.
rosty, у нас температура на 1500 - 1700 м.ну.м. до сегодняшнего дня не падала ниже +14 - +6 градусов две недели.
На Руне снег появится в небольшом количестве начиная с пятницы по субботу.