![]() |
- Чувак! Поставь камеру за поребрик. Снесут же!
- Та нихера не снесут. Чем ближе к трассе, тем красивее кадры! Untitled on Vimeo |
Не Го Про но снимали тем что было)
Эндуро-тур.mpg - YouTube |
Мой новый любимый ролик на Ютьюбе buell commercial - YouTube
|
Позитивный фильмец
Тарасова Гора 2011 - YouTube |
есть ребята которые катаютса на квадриках? у меня осталась класная резина данлоп, пишите в личку кому надо
|
|
Ценим новый эдит от нашей команды!
http://s004.radikal.ru/i205/1207/ad/b8f7f2f342d9.jpg GoPro HERO2: Driftstyle stunt ride - YouTube катались: Andrey Golovnya, Yuriy Driftovskiy. Киев, Украина. 2012. GoPro HERO2. |
Циклінг-мотоциклінг - це класно....але все ж не можу поділитись думками... Була на вихідних в горах, г.Пікуй, зустріла трьох райдерів, які на повних ходах на крутецьких моциках валили на саму гору, газували по повній програмі, виглядали круто, піші туристи аж оглядались...та все ж, шкода мені витовчених гірських масивів тими злими "машинами", а крім цього - йду в гори, щоб зловити ковток свіжого повітря, не чути і не бачити авто та моцики, і щоб не відскакувати вбік з туристичної пішої стежки, почувши раптом за спиною гул моторів, які несуться на мене... з такими темпами розкатування гір джипами і моциками - невдовзі не буде де сховатись від міста і цивілізації.... все має бути в міру....
|
Цитата:
Цитата:
І є ж в Карпатах купа місць куди не заїде жодна техніка.. От стосовно джипів, та іншої великої і вонючої техніки, котрі на катують колії ітп, згоден на 100% |
Need advice!
Вопрос, наверное, Константину, а может кто еще посоветует:
Нужно переправить два мотоцикла со Львова в Симферополь (покатать в Крыму хотим), своим ходом ну нафиг тулить 1500км Службой доставки (посчитал их калькулятором) выходит ~1000 грн в одну сторону. дорого.. Константин, не приходилось переправлять как-то мот в Крым? Как дешевле? :help: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:25. |