![]() |
это сцуко грустно очень.....
|
:oops:
Висновок: Хочеш мати якісний ровер, збери його САМ. :cry: Додано через 3 хвилини ЗІ. А раму України доробити до нормального вєла можна? |
Років 9-10 тому мені батьки купили "вел" запакований в упаковці!!! за 350 грн. Мінуси такої покупки вилізли відразу - на педалях замість різьби - кільця нарізані... за 3 роки рідними залишились тільки рама і руль.
|
Цитата:
|
не совсем так
это очень интересный и увлекательный процесс я начал подумывать, что бы сделать что-то "свое" единственное в своем роде, неповторимое так сказать... |
ну процесс то увлекателен, но Альбертыч, насколько я понял, не хочет вел за многаденег :)
|
Альберович взагалі -то коваль. І може собі навіть викувати залізного коня.
правда,трохи важкенький буде кований ровер, але точно не розлетиться в кінці сезону. то нашо йому складати ровера, Альбертовичу, викуй-но собі ровер!:beer: |
он себе канты подточить не может.. ;)
а ты гришь ровер... :) хотя за бабки и лыжи из рессоры выковать может, наверно :-)) сорри |
Цитата:
Начитався купу всяких різних творів на тему "ЯК вибрати лісіпєд", і зрозумів що головне почати, закінчити остаточну зборку - неможливо, у зв'язку з тим що: "Прєдєл савєршенства ні імєєт граніц" :wink: Согодні друган Каманчу привезе, буду визначатись протягом якогось періоду - чи воно мені треба :D |
Да Альбертовичу просто взгрустнулось летом, вот он нас здесь и вводит в блудняк:pleasantry:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:09. |