![]() |
@Sashko , багато хорошого чув за твоє комбо, але в мене знижки тільки на максіс. Поки для Києва два Рекони 2.4. Зберусь в Бук, шось зліше візьму канєш
|
В Бук бери Мінйони.
|
@Sheridan , зрозуміло.
Я теж колись думав що треба два комплекти) добре що зразу зла гума була. Бо міняти виявилось ліньки) Сам зараз у пошуках нової гуми. Думаю перед ассегай + дісектор назад. Лякають відгуки що діссектор довго не живе. Цікаво наскільки гірше буде їхати вверх після двох батчерів. |
@Stealthe76 , зараз стало складніше робити вибір. Але я думаю, шо шукати ідеал зарано. Техніка важливіше лиж, ти ж розумієш )
@Sashko , круте комбо. Апхіл буде жорстоким аххаах ) |
Рекомендую купувати запчастини, шмот та покришки безпосередньо у магазинах ЄС із доставкою в Україну через NPShoping. Для вела все легке, тому доставка буде в межах 5-10 $. Загальна ціна, при цьому, все одно виграватиме з нашими, а вибір там ого-го). Рекомендую вибрати idealo – Die Nr. 1 im Preisvergleich. Сам ним регулярно користуюсь.
Добавлено через 6 минут Для порівняння та вибору покришок рекомендую ось такий «шинний калькулятор»Continental Grand Prix 5000 All Season TR 32 vs Schwalbe G-One Allround Super Ground SpeedGrip 40 |
@A888, шаріш, бро. всі ці ресурси юзаю )
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:48. |