![]() |
Вибір покришок
Пришло время... Пятилетний французский Мишлен DH 2,50 покрылся сеточкой трещин от возраста и корректными срывами на контруклонах Буковеля намекнул, что ему пора на покой. Да и тяжеловат он был... Задний Specialized Nepomnyu 2,35 никогда не нравился по сравнению с Мишленом.
Учитывая то, что я не следил за рынком лет 5 и сейчас, потратив часик на копошение в уанете, так ничего и не понял, может кто-то посоветует резинок хороших для грунта, камней и корней? Что сейчас в моде? Устойчивое к проколам, с жесткими боковыми стенками, лёгкое и т.д. |
тебе камерное или без...?
|
Скорее камерное :) Мне кажется...
|
якщо бюджетне , то MAXXIS
HighRoller або Minion DH, широкий вибір розмірів (2,35 , 2,5 2,7) , широкий вибір типів резинової суміші ( комп, бутил та 3С ) та відповідно і ціновий діапазон від 160 до 430 грн. З них я би тобі порадив найпростішмй варіант за 160 грн. Тримає і тримається досить добре. Бутилова має грубші стінки але значно важча а версія 3С швидше для чемпіонів. Якщо хочеш побалувати свій велік та потратити більшу суму грошиків , то зверни увагу на Schwalbe BIG BETTY. Суперська покришка з цінником в 52 євро, на Ураїні зараз відсутня. в інших вирбників я нічого такого не бачив, Кенда важка , Сінкрос та Панарейсер мені не сподобались пи.си. для мокрих трас подивись MAXXIS WET SCREAM ( 2,2 чи 2,5). Їде по багну шо ратрак. |
Багно не люблю. Как насчёт Continental Mountain King 2.4?
|
а куда выд нього подытись ?
Continental Mountain King 2.4 мені здаються більш ендуро чим ФР. Думаю що на твою вагу та стиль катання треба щось посильніше. Весною ми їх продали але клієнти не в захваті. |
Маххис Мобстер 2,7
суровая ДХ резина 400 грн пара в киеве |
Максимус, я вырос из Газалодди, так что теперь не больше 2,5 )))
|
Maxxis Minion DH Front 3C на перед и зад - рекомендую :)
|
Фронт????? На зад?
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:21. |