Цитата:
Коментар від klepakoff
он, чо-та ваще не похож на дёртовый...
|
це типова КК геометрія рами але має задні верхні і нижні прямокутні (в поперечному перерізі) пера які набагато витриваліші ніж круглі чи овальні. Каретка знаходиться чуть нижче лінії горизонту між осями заднього і передньго колеса(це притаманно КК рамам), із-за чого легше вкручувати пеладальки, а значить можна довше кататись в задоволення
Мала площа зварних швів на рульовому стакані з верхньою і нижньою трубою, також підсидельної труби з задніми перами дещо насторожують. Також не розумію як на вилку РСТ Гіла (якщо не помиляюсь) поставили 180мм(чи навіть 203мм на фото не видно) ротор!!!..вона ж зкрутисться на першому жосткому відторможуванні переднім тормозом. Ротори вроді Alligator(тут вони представлені напевно як тектро оскількі і тормоза тектро)....вони дзвенять і мають вібрацію, але тормозять нормально (знаю бо сам такі юзаю). Вилка пружинно-эластомерна, якщо її перебрати, вичисти всяку жижу яку там напхали, чучуть підрізати демпфера то буде працювати супер. Шатуни шимановські, а решти системи на фото не видно, але здається задня перекидка шрамовська - і це добре
Обода також не для над жостких покатушок і винос як на мене для дьортового занадто довгий. А взагальному геметрія рами, довший винос і наявність великої к-сті проставочних кілець буде ідельною для КК і високого райдера
сорі, що так много тексту
Додано через 38 хвилин
Цитата:
Коментар від Роберт
народ. вот взял себе не так давно вот такой девайс. хотелось бы услышать мнения о данном велосипеде велогуру. брался как крос кантри. но хочеться частенько и с бардюров попрыгать . и полесу с душой полетать. ну без полётов особых.вожу на нём тушу в 95 кг. как считаете выдержет. Cannondale Trail SL 29er
|
Цей велосипед на своїх 29-ти дюймових колесах і такою лайтовою рамою має мати шикарний накат і динаміку
Він взагалі є класним крос кантрйцем, а одже має витримати незначні бардюри, по лісу можна і потрібно літати як ж без цього
але без особливого фанатизму, бо як не крути він не призначений для агресивного катання
а собисто я навіть із своїми 76кг не резекнув призимляти бардюр вище 30см., занадто вже тонкі задні пера.