Цитата:
Коментар від mexas1
Всем Привет! Присмотрел у нас в регионе на предмет "OFF ROAD" а ля поля - луга покатушек сей девайс . GT SENSOR 2.0 ВЕЛОСИПЕД ДВУХПОДВЕС - Продай 2 колеса Интересует мнение спецов по поводу бренда и вменяемости цены
|
Підвіс він і в африці підвіс
Якраз ця серія "GT SENSOR 2.0" саме 2010 року як намене найбільй вдала, оскільки на нього вліпили вилочку Fox Float 32 R, яка доречі має блокування, і аморт Fox Float RP2 з настойкою компресcії і демпферування(я просто люблю цю кантору) Підвіска "independent drivetrain" з ходом 120мм - тобто під час педалювання, підвіска продовжує працювати. Рама є досить легкою для такийх дисциплін як КК, АМ, ХС і трейлу. Я на такому байку поїздив по магазину і з"Їхав по сходках "Драйв спорт" і мені сподобалась робота аморту і вилки.
Тормоза "Avid Juicy 3" з роторами G2, бюджетно але надійно
На рахунок ціни то новий такий вартує близько 2000-2300$, а за таку ціну як вказано 1350$ це доволі вииграшний варіант, при тому, що на ньому ФОКСовсікі аморти
Про цей велосипед, ще можна багато чого написати...але в загальному він вартує своїх грошей.
Якщо надумаєш брати б/у то уважно придивляйся до шарнірних з"єднань задньої підвіски, щоб не було ніяких тріщинок і тому подібного ну і до рами вцілому