![]() |
Цитата:
|
Кстати, а на сколько у нас теперь лет президент? 4 или 5 лет? Я запутался в откатах конституций.
|
А Ляшко таки третий!!!! Тут кто то пару дней назад говорил о таком результате!!! Респект за прогноз!!!!
|
Если это реально, то всё изменится. Абсолютно всё. Ну, кроме выборов :) Израильская разработка производит фурор в мире :: Новости Израиля | NEWS.IsraelInfo.ru
|
Добре, що багато східняків зрозуміли хто брат, а хто несе смуту і розбрат. Краще пізно, чим ніколи. А може й добре, що не зразу розібрались, будуть краще берегти єдність, і більше не піддаватись на подачки бонзів та різні провокації.
Кожен українець повинен пройти через свій Майдан, так формується Нація, виникає гордість за свою Країну. Можливо, досить швидко, ми почуємо на вулицях Мвріуполя або Горлівки, могутнє "Слава Україні! і відповідь - "Героям слава!" Взагалі, радості від отриманих процентів голосування немає, тільки полегшення, що вже маємо легітимного керівника держави. Не важливо, що він не в повному обсяці відповідає нашему баченню та вимогам, головне що вже маємо. Він знає силу народу, відчував єнергетику Майдану, і як людина цивілізована та обережна, буде завжди памятати хто та чому, підняв його на трон. А від нас залежить , щоб память новоспеченого президента була ясною та довготривалою, і інкали нагадувати йому про свої вимоги. Терпіння та наполегливості нам, мудрості президенту, розквіту Україні! Слава Героям, які полягли за світле майбутнє нашої країни! |
|
Цитата:
|
|
Цитата:
https://www.youtube.com/watch?v=Olq9ZFyvAfA |
Цитата:
|
Мало ще в Україні таких щирих та чесних політиків! Можливо, це майбутній президент України. Дуже бажаю, щоб Дмитро повернувся живим та неушкодженим!
Дмитро Ярош: Шановні і любимі друзі! Чуда не трапилося... Я не зміг скласти конкуренцію політикам. Зробив, мабуть, замало. Система діє далі. Але, для мене і моїх побратимів - боротьба продовжується. Буду робити для свого народу все, що в моїх силах. Щиро дякую всім за підтримку! Без всіх вас немає сенсу жити! Сьогодні - знову на Схід. Після війни, якщо доживу, розповім всю правду про те, що зробили і робимо. Вам не буде соромно за мене і моїх побратимів... Все тільки починається! Разом - переможемо! Слава Україні! |
Радует одно, все кандидаты от правых и левых партий набрали не больше 2 %.
Надо всех крайних нах закрыть, у них всегда есть враги. |
Цитата:
Закрыть или, точнее, запретить можно и нужно только те партии и общественные организации, которые призывают к развалу государства. Правый сектор выступал за сепаратизм? Нет. А коммунисты или отдельные депутаты-регионалы? Можно закрывать глаза на многие грехи политдеятелей, быть "за" или "против". Но теперь можем на собственном опыте понять, что такое зло как сепаратизм или деятельность в пользу другого государства должны беспощадно придавливаться в зародыше. Сепаратизм допустим в нормальных формах, без крови. Пример - "бархатный развод" Чехословакии в 1993 г. Мирно проголосовали и живут разных государствах. |
В субботу на рыбалке разговаривал с хлопцем, вращающимся в руководстве криворожских рудников - дело идет к тому, что Ахметовым все это хозяйство будет продано Коломойскому. Отак, чувак досепарировался:pleasantry:
|
Харьков - УГ.
Вчера весь день провела в избирательной комиссии. По моему участку из 1925 чел. проголосовало 850. Порох - 299 Допа - 223 Тигипка- 74 Юля - 59 Гриценко -44 Ляшко - 39 Рабинович - 30 Богомолец - 17 Симоненко - 14 Ярош - 7 Тягнибок - 4 Некий Гриненко - 10 голосов. Причем одна дама у нас писала заяву, что ошибочно за него порголосовала вместо Гриценко и просила выдать ей новый бюллетень. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:40. |