![]() |
@BigTime, это не самый красноречивый фрагмент:(
Я нашел это видео целиком, это страшный ужас...:bad: п.с. Не хочу даже ссылку давать. Это даже не бред, это... я не знаю как это назвать.:shock: |
@wwa да, ссылку на полную версию тоже видел. Но ни времени. ни нервов. Я думаю такое никто целиком не выдержит смотреть :bad:
|
Цитата:
На эту инфографику наткнулся случайно. Тоже надеюсь, что это всего лишь информационный вброс. |
@BigTime, естественно! Я её кусками просчелкал, кое где задерживаясь и офигевая
|
А когда то Киселев выглядел почти как бандеровец.:)
http://s58.radikal.ru/i162/1412/15/01c50b70a961.jpg |
У темі 1 додатків
Корпускулярно-волновой дуализм в одной голове
|
Австрийцы - красавы ВАЩЕ ...
"Австрійські авіалінії" припинили співпрацю зі співачкою Анною Нетребко - Культура - ZAXID.NET |
|
Цитата:
|
Цитата:
А трансформация будет, когда кисель-TV по китайски заговорит, почти без акцента, и будет обвинять во всех грехах путинокремлёвскую группировку, восхваляя китайцев, принесших мир и благополучие на территории, доведённые хуйлом до ручки, при этом продолжая грозить едрёной бомбой западу. |
Цитата:
"оптимізувати соціальні виплати", "ліквідацію неефективних пільг", "до Парламенту буде внесено два ключові законопроекти стосовно трансформації та модернізації мережі лікарень - про державно-приватні.....". При этом, ни единого намека на исполнение Закона о трансфертном ценообразовании(((( |
Надежда на борзую и прогрессивную политмолодежь:
Єгор Соболєв За чисельними перервами, за невтомними договорняками людей Януковича з людьми Яценюка та Порошенка, за безсовісним саботажем з боку сотень тисяч посадовців, який кого завгодно зробить Максимом Залізняком, ховається одна дуже добра справа. В нас, малесенькими непевними росточками, але щодня і вгору нарешті росте справжня політична еліта. Яка вчиться не заробляти на повноваженнях, а використовувати їх для змін. Яка буде виконувати те, про що домовлялися при об'єднанні в коаліцію. Яка вже домоглася призначення в уряд перших технократів і не дозволила очолити жоден парламентський комітет тим, хто затаврував себе 16 січня. Яка обов'язково звільнить і тих їхніх подєльніків, хто через договорняки проліз в крісла заступників і секретарів. Яка (а для справи це ще більш важливо) вимагає обговорювати закони з суспільством перед голосуванням. Яка почала сперечатися про них на фракціях та комітетах і просити знавців надоумити там присутніх. Яка недосвідчена. Яка ходить в дешевих светрах. Яка оточена симулякрами і кидалами. Але яку вже не зупинити. Після місяця в цій Раді я не маю жодного сумніву - ми з Вами демонтуємо цю клептократичну державу. Ми проломимо двері для найкращих з нас в генпрокурори, прем'єри та президенти. Ми знімемо тисячолітнє прокляття України, де суспільство захоплювало, а держава викликала зневагу. З помилками, з поразками, з втратами, але наша країна в нас вийде. Готовий закластися на місячну депутатську зарплату:). Инфо: https://www.facebook.com/IegorSoboli...56?pnref=story |
|
Путин снова всех переиграл! Опять перемога! Блог Владимира Милова: Коммэрция по-газпромовски
|
Наконец-то!!!
В Верховной Раде зарегистрирован проект закона «Об огнестрельном оружии гражданского назначения» (№1135 от 1 декабря) Как передает корреспондент «Харьков.Комментарии» по информации пресс-службы Верховной Рады, автор законопроекта – народный депутат Сергей Каплин от фракция «Блока Петра Порошенко»..." |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:43. |