Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наша жизнь вне Форума (https://extreme.com.ua/forum/7-nasha-zhizn-vne-foruma/)
-   -   Политика инсайд (https://extreme.com.ua/forum/nasha-zhizn-vne-foruma/12051-politika-insaid.html)

lexander 24.02.2014 13:50

Цитата:

Коментар від Keks (Коментар 246908)
В Киеве говорят, Юля не подведи нас.

Да, есть такие разговоры.
Но есть и большая часть Майдана (в первую очередь), которая ясно высказывается против Юли.
Я в Вс был на Майдане, подходил к людям, спрашивал, в том числе, и это.
Люди не хотят повторения сценария 2004, когда политики сдали все завоевания народа.

Именно поэтому Майдан и не сворачивают.
Именно для этого у нужно больше громких и уверенных голосов из регионов, чтобы политики не выдавали эти протестные настроения Майдана за исключения и радикализм.

Турчинов, хамелеон, так удачно подмазался, появился 1 раз в нужное время в нужном месте, получил свою толику пиара и влез в И.О.

Volonter-L 24.02.2014 14:03

Я всегда была уверенна, что Лия Ахеджакова - ЛИЧНОСТЬ! Рада, что не ошиблась. И уверенна, что не только она там, в России поддерживает и уважает украинский народ. Но сделать такое заявление так публично, живя в России, осмелятся не многие. :Bravo:

983 24.02.2014 14:47

Цитата:

Коментар від Keks (Коментар 246908)
Так в Одессе хотят многие, но к сожалению их никто не слышит.

Та ты шо ?

SMR 24.02.2014 16:10

Грузия.

avb 24.02.2014 16:30

Зачем вы ко мне приехали? - YouTube

VeraM 24.02.2014 17:12

Макаревич актуален и сейчас:Украина Киев EвроМайдан 2013 - YouTube

Volonter-L 24.02.2014 17:35

VeraM, Браво!
Народ! Спасибо за такую оперативность, за то что вы так своевременно находите и публикуете такие песни, стихи и прочее.

Salseros 24.02.2014 18:37

VeraM, поиск рулит :)
http://extreme.com.ua/forum/pogovori...25.html#243100
Минусовать не буду из уважения к Макаревичу и авторам клипа.
Я ж уже писАл, что за своими эмоциями не обращаете внимание на другие посты -а вы обижаетесь:pardon:

GreenLand 24.02.2014 19:05

Андрей Макаревич - ОМОНовский вальсок - YouTube Хорошо

Salseros 24.02.2014 19:08

Для тех, кто ещё верил в законный путь и выборы 2015.
Уверен, это не единственный случай.

В закарпатском городе в офисе ПР активисты нашли печати всех участковых комиссий | Обозреватель

Salseros 24.02.2014 21:16

Кому интересно - смотрите на канале 24 (может, и ещё где показывают) новости из Харькова. Очень интересно.
Допа совершенно спокойно рассуждает, что пойдёт в президенты.
А гепа пришёл "разруливать" конфликт у ОГА в прикиде доброго дедушки с фразами типа, -внимание!- "Там стоят харьковчане. А вы здесь провоцируете..." и "-Милиция должна пресекать..."- "Так 20минут назад две головы раскроили евромайдановцам по пути в метро!" -"Надо работать вместе..."

Похоже, нас таки опять сдают...

Wilson Payne 24.02.2014 21:20

Женя Тимошенко відпочивала в найдорожчому готелі Риму, під час "кривавої бійні" - YouTube

Женя Тимошенко відпочивала в найдорожчому готелі Риму, під час "кривавої бійні". Донька Юлії Тимошенко відсвяткувала день народження у найдорожчому готелі Рима, під час загибелі людей. А наступний день подякувала Майдану за зміни. Випуск ТСН. 16:45 за 24 лютого 2014 року

Леха 24.02.2014 21:21

Цитата:

Коментар від Salseros (Коментар 246977)
Похоже, нас таки опять сдают...

Стоим, пока не убедимся в невозможности возвращения клептократии.

сергей67 24.02.2014 22:16

пост из ВК

Віталій Шпак
вчера в 20:28
Сьогодні до мене приїхали побратими зі Львова, хлопці були готові до всього.Одному з них дружина на плечі написала ім'я, групу крові та адресу - готові до всього, справжні патріоти. Тривало прощання з "Небесною Сотнею" ми стояли на Майдані, та на очах наверталися сльози, і ми їх не соромились.
І тут Юлю картинно вивезли у візку - напевно сподівались на реакцію всебічного обожнювання, але ні!!! Ми вже виросли, нам не потрібен ще один диктатор. Мало хто помітив, що Вона, чотири рази себе назвала "Гарантом" - б...ть, які чесні вибори, за що ми боролись, якщо ми вже маєм "Гаранта".
Потрібно було бути в цей момент на Майдані, щоб відчути, що ти перетворюєшся на "Тітушко" через висловлювання своєї думки. Так воно і було з двома хлопцями, яких злапала "Самооборона", - їх думка стосовно Юлі просто не відповідала думці оточення, де вони були в меншості - всі бачили, що з ними сталось. Відмінна думка, невірне висловлювання - і ти "Тітушко". В цей момент на сцені не чули людей, які вимагали вивести тих двох "Тітушок" на сцену, аби дати їм слово - страх, страх почути правду зі сцени ось, що стримувало Кулювлоба та Ко. Все вирішилось за сценою, повідомили - це непорозуміння. Виходить і я міг стати "Тітушком" - мені пощастило більше, я перебував ближче до "Львівської брами"(хто бував на майдані знає це місце) - багато хто скандував гасла проти Юлі. Це свідчить що є відмінна думка у людей стосовно Володимирівни, так чому не дати її висловити. Так і залишився фейс-контроль на сцені, куди не допускають нових лідерів, тих хто мерз, горів та потерпав гуртом з людьми.
Зверніть увагу, як тільки у натовпу з'являтися відмінна від сцени думка - як комусь потрібні "Медики", за сьогодні з нашої сторони їх викликали 2-ва рази, але я не міг знайти нікого хто хоча б втратив свідомість. Люди подумайте, - звичайне управління натовпом, - він це організм, який має свою думку, але як тільки у його частини виникає проблема, організм переключаєтся на її вирішення - забуваючи попередні думки, ми так вже складені - що радіємо якщо комусь допомогли.
З такою свободою думки, слова та вибору вже можна починати створювати новий Майдан, відразу після 25/03/2014.

І окремо, бо наболіло, я не розумію, як можна було день жалоби, перетворити у свято визволення однієї особи. Ще тіла Героїв не покинули територію Майдана, як був дан салют, тучна еліта заповнила сцену та почала дякувати собі наперебій за перемогу. Все виглядало, як на концерті - всім вдячні можете йти до дому. Нічого не вирішено - винних не притягнуто - а зі сцени "ПЕ-РЕ-МО-ГА", звичайно перемога, Ви дорвалися до корита, - але памятайте, чим більше свиня з нього жере, - тим скорше її пустять під ніж.

сотник Іван

Добавлено через 21 минуту

а тут, ну просто паром пис**
Wall

Джигит 24.02.2014 22:23

Сергей ссылка Wall без комментариев...
Они все сами за себя говорят.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:25.