Наша жизнь вне Форума любые темы и идеи |
11.08.2014, 17:17
|
#1 (посилання)
|
Стропобалансер
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев
Снаряга: K2 Public Enemy 176см
|
Достойная еда: наш выбор
Делимся своими любимыми рецептами. Семейные секретные рецепты приветствуются.
Особенно жду рецепт бограча от Юрабайка =) .
|
|
|
11.08.2014, 17:34
|
#2 (посилання)
|
extreme.com.ua
Зараз: поза форумом
Звідки: extreme.com.ua
Снаряга: вдома
|
Нетка готовит вкуснейшую окрошку и журек
(я хвастаюсь просто, рецепта не знаю)
|
|
|
11.08.2014, 18:06
|
#3 (посилання)
|
Стропобалансер
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев
Снаряга: K2 Public Enemy 176см
|
О...уже плюс от темы. Впервые слышу о журеке . Зови Нетку!
|
|
|
11.08.2014, 19:22
|
#4 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Звідки: Харків
Снаряга: K2 T9 Sweet Luv
|
|
|
|
11.08.2014, 22:39
|
#5 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев
Снаряга: Burton Ruler, Smith I/O, Smith Vantage, TrekSta Sync
|
Опа, так Белая и пушистая в ЖЖ - это вы
|
|
|
12.08.2014, 00:48
|
#6 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Звідки: Новояворовск
Снаряга: head i.speed 163см;FACTION CT2.0 184 см; fischer progressor 700 13/14 165 см; Salomon Impact 90
|
Белорусы! Дайте рецепт холодника!!!
|
|
|
12.08.2014, 09:49
|
#7 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Звідки: Ужгород
Снаряга: NS Heritage ,
SP Mountain ,
Deeluxe ID
|
Рио, ну ты загнул - это же широчайшая тема!
Может давай на первых порах, сузим до походных рецептов? Ведь эта тема более специфичная, и нам более присуща.
Вот что ты этакого готовишь в своих садистических маршбросках, чтобы люди не подохли и могли передвигаться на следующий день еще по 50 км. в горах?
|
|
|
12.08.2014, 10:13
|
#8 (посилання)
|
Стропобалансер
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев
Снаряга: K2 Public Enemy 176см
|
Цитата:
Коментар від Paradox
Может давай на первых порах, сузим до походных рецептов? Ведь эта тема более специфичная, и нам более присуща.
Вот что ты этакого готовишь в своих садистических маршбросках, чтобы люди не подохли и могли передвигаться на следующий день еще по 50 км. в горах?
|
У меня уже 5 лет личный завхоз во всех основных походах. Она и решает что нам есть . Попробую может ее сюда притянуть .
Но мы давно так облегчили себе снарягу и привыкли носить много, что теперь можем таскать сковородку, только чтоб поджарить колбаски на второй день 6ти дневного похода .
|
|
|
12.08.2014, 10:39
|
#9 (посилання)
|
SoberSkier
Зараз: поза форумом
Звідки: Тернополь
Снаряга: Armada JJ 185 10/11;
Dalbello Blender 2011;
Tyrolia Peak 12 (11/12);
|
А я цього сезону консерватор.
Минулого року мама законсервувала декілька банок томатів по новому пробному рецепту.
Мені дуууже сподобалось, тож цього року зайнявся закруткою я.
Отож, рецепт:
1. Помити томати в холодній воді.
2. Закип'ятити воду в окремій посудині. Поки вона кипить, закидати туди томати порціями, тримати в кип'ячій воді 10-30 секунд залежно від "зрілості" плоду. "Ошпарені" томати відставити в окрему посудину.
3. Зняти шкірку з ошпарених томатів.
4. Кожен "оголений" томат порізати на кружечки (як ковбасу, наприклад).
5. Кружечки закинути в чисті літрові банки.
6. В кожну літрову банку з заготовленими порізаними томатами додати:
а) 4 чайні ложки цукру;
б) 1 чайну ложку солі.
7. Кожну літрову банку із всім вмістимим із пунктів 5 і 6 *стерилізувати 20-25 хв.
*стерилізувати - в окрему бажано велику кастрюлю ставляться банки із їхнім вмістом, заливається холодна(!) вода так, щоб рівень води у кастрюлі доставав приюлизно до верху вмістимого в банках. На час стерилізації банки прикриваються зверху стерилізованими закруточними кришками.
8. Закрутити кришки на простерилізованих банках.
9. Перевернути банку догори дном і поставити на щось тепле (ковдра, рушник тощо). В такій позиції має знаходитись до того часу, поки не остигне.
10. Далі можна перевертати і ставити в якісь підвали/кладовки в нормальному положенні.
Побавитись трохи треба, але кінцевий продукт мені дуууже подобається!
|
|
|
12.08.2014, 10:46
|
#10 (посилання)
|
Давно на форуме
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев
Снаряга: Snbd: libtech skatebanana+
Rome 360 Targa+
Forum the Kicker; Bike: NS Suburban
|
я всегда готовлю по простому рецепту, "Simplicity is the ultimate Sophistication"
Просто кусок жареного мяса\рыбы \ творог\ макароны \ овощи \ яблоки
или поход в кафе где сложно.
В походах \ вылазках\ и томуподобным мероприятиях - то что меньше весит и максимально просто готовить в любых условиях
Гречка можно просто настоять на воде, если попал в шторм и нет огня (3-часа и каша готова)
Сушеное мясо\овощи
Если по БЖУ не вписываемся + сухофрукты орехи прочая ересь
Подножный корм
Гтовить и Кушать Люблю.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
Схожі теми
|
Тема |
Автор |
Розділ |
Відповідей |
Останній коментар |
Достойная музыка: наш выбор
|
Jolie |
Наша жизнь вне Форума |
2753 |
15.11.2024 18:21 |
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 37 (74%) | 11 (22%) | 2 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 38 | 93 | 37 (74%) | 11 (22%) | 2 (4%) |
---|
Month | 5 | 99 | 3757 | 12064 | 2308 (61%) | 1410 (37%) | 54 (1%) |
---|
|
|
|