Шановний гість! Ласкаво просимо на Гірськолижний форум!
Для того, щоб мати можливість коментувати необхідно зареєструватися - кнопка "Реєстрація". Для ознайолення з новими темами та коментарями - кнопка "Головна" або "Нові". Об'яви про купівлю-продаж спорядження - кнопка "Біржа". Трансфери та Попутники - кнопка "Транспорт". Для пошуку необхідної інформації - кнопка "Форум" з конкретними розділами та класифікацією тем. для швидкого пошуку - кнопка "Пошук".
Зареєстровані користувачі не бачать реклами на нашому Форумі. Абсолютно :)
Пойдёт снег - закрою тему. Просто сегодня нарыл промо ролик своей любимой машинки Chevrolet Silverado Intense Edition. Первый раз её увидел в байкерском фильме Chain Smoke 2. Пульс 200 когда смотрю...
Я мечтаю если не о вертолёте, то хотя бы о снегоходе, на котором бы я поднимался на новые вершины, и который сам бы спускался к тому месту куда я съехал на лыжах , и так по новой...
по наводці Дениса передививсь весь Чейн Реакшен, класний фільм, супер баггі але на сьогодні авто моєї мрії - це HYMER чи просто автодім. Комфортабельний будиночок з повним приводом... Всі байк-парки і ГЛ курорти стають набагато ближчими
Добавлено через 3 минуты
ще мені подобаються америкосні пікапи максимальних серій типу F350 але обєм їхніх двигунів (5,7 -7,5 л) також робить їх покупку малореальною мрією.
Востаннє редагував jurabike: 13.11.2008 о 09:35.
Причина: Предотвращение даблпостинга