Літо... Спека... Мухи скрізь, а здебільшого в голові... Трохи, зовсім трохи не дотягнув до похолодання. Аж раптом - бац! Накотив напад неконтрольованого буйного шопінгу.
Як попустило, то по попереднім подрахункам витрати виявилися поміркованими, а от надбання... Мені важко бути об'єктивним.
Отже, крім усякого, що підпадає під поняття "різне барахло", хочеться виділити декілька "знакових" покупок!
Надбання 1:
Чехол на колесиках для лыж/сноуборда FreeRide | Чехлы для лыж и сноубордов | Travel-Extreme
Чохол на колесах відчизняного виробництва! Куплений під впливом поїздки на Драгобрат навесні. А точніше - під впливом одного маленького і тендітного дівчиська, яке запхало туди лижний комплект, бордерський комплект і купу барахла. Підняти воно його не могло за замовчуванням. Але ви б бачили, що воно з ним виробляло!
Чохол всі знущання витримав гідно!
І це надихнуло мене на певні роздуми... Як купив - запхав туди 3 (три) пари лиж, поставив в куточок, і так гарно вони стали... Та хоч заради цього варто було його купляти!
Надбання 2: (посилання не знайшов)
Остаточно втративши надію бути почесно нагородженим... "Червоні Революційні Шаровари"! Всім відомо, що це... Це -маст хєв! Це -левел ап! Це +100500 до експірієнсу! І ще ціла купа усякої іншої хрєні плюсом в карму!
Одягати планується виключно до урочистих подій. Тіпа форумовки чи поїздки "під прогноз".
Поки що обійшовся бюджетним варіантом. Суто подивитись. Як попре - буду думати за професійний варіант.
Надбання 3:
https://traversesports.com/products/...nt=27512387075
Шльом! Не подумайте погано...
Це не тому, що я змінив орієнтацію. І не тому, що нема куди клеїти стікери любимих покемонів. І не тому, що душа бажає Свята і хочеться нову "пасочку". Поштовхом була поїздка на Торстян, де я усвідомив, що при загальних рівних умовах катання, деяким особам, за певних обставин, треба мати шльома. Обов'язково! На голові!
От поки що і все. Скорше б вже ті бугеля чипляли!
З.І. Про стікери з покемонами я не дуже впевнений...