![]() |
Может это шлагбаум- теперь будут не только за подъем, но и за спуск брать.
Когда то интересовался этим вопросом Производительность сильно от модели и температуры зависит: бывают на 3,куба /ч и на 15, может и больше уже есть, но это при -15. При -4 падает до 20-30% от максимальной, то есть на уровне самых рядовых классических пушек.. Когда то не помню где , читал статью с расчетами, что ружья по итогу экономичнее , чем вентиляторе пушки в пересчёте на кубы и поэтому скандинавы активнее стали их применять |
Ну пушка, це тільки одна частина пазлу)
|
@OneWay ,шо там с биатлоном и подъёмником №14
Пусть руководство буковеля прокатаются вверх когда идут стрельбы, или они стреляют холостыми? Здесь многие служили в армии и имеют хоть какое понимание долбоебизма ситуации!!! |
я не знахожусь на місці(
|
@igrus , згідний. Є вірогідність відпрацювання стрільби по мішенях, що рухаються
|
В Австрії через ажіотаж зачиняють гірськолижні курорти
https://www.eurointegration.com.ua/n...12/28/7118052/ |
Польща теж всьо. У Туреччині карантин вихідного дня. Блін. За Бук хвилююсь
|
Пишу на рідненький форум і кайфую від кожного натискання на клавіатуру! Давненько мене тут не було і втратив я, мабуть, кваліфікаційні навики в пошуку вірної інфи. Тож звертаюся до всіх. Може хто пам`ятає, пару років назад талановитий хлопчина робив класні карти/схеми схилив/трас для багатьох наших гірок. Де його знайти?
UPD: Виявляється, що нічого я не втратив. )) NBomb |
Ну що, банда снігозалежних маньяків, я вас всіх вітаю з прийдешнім Новим Роком!
Незалежно від того чи катаєте ви на лижах чи борді, по цілині чи жорсткому, з розножкою чи без, по чорних чи синіх трасах, я вам всім бажаю здоров’я і успіхів в наступному році, багато снігу на схилах і задоволення від катання! Шануймося, бо ми того варті! З Новим Роком! |
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:12. |