Народ, в тему, ехо російського автопрома.
Повертаюся я вчора з Тисовця по трасі Київ-Чоп в сторону Львова. Досить густий потік машин, переважно фури та лижнки: київські, львівські тощо. ДАІшників нема ніде, вибори-с... Час приблизно 17:15, гдє-то між Стриєм та Миколаєвим (а там є непогані швидкісні відрізки дороги, дорога майже без снігу). Потік відповідно рухається із середньою швидкістю 120. Раптом чую ззаду характерний рьов турбіни, як в попередньому роліку на 5й передачі. Зліва проноситься, обганяючи всю колону, агрегат, модель якого я не відразу ідентифікував. Щось подібне до Москвич 2137. Отакий, тільки жовтий:
http://extreme.com.ua/forum/images/g...attach/jpg.gif
Фари виключені, хоча вже добре смеркалося (з цього роблю висновок, що за кермом сидів або термінатор, або дитина-індіго). Нагорі примотано декілька пар лиж.
Не знаю реакції всіх інших учасників руху. Але я прибалдів. Фігня, думаю, їду далі. Десь кілометрів за 5 я мав необережність цього москвича обігнати, вже роздивившись детальніше: транспортний засіб запакований лижниками, у всіх на обличчях вираз як не щастя, то вже точно душевного спокою. На цей мій випад гонщик-професіонал віповів обгоном через суцільну в Миколаєві при швидкості біля 110 і десь зник. Я перевів подих. Але пригоди не скінчилися. Вкінці об'їзної Миколаєва (хто знає, та є таке перехрестя, поворот головної дороги наліво під 90%, на двохрядку, направо- ценрт Миколаєва.) з центру Миколаєва вилітає т ой самий Москвич з включеними фарами (!!!!!) і навіть не збирається пропускати мене по головній дорозі. Я не знаю, як я встиг вклинитися, але з пересраху тримав газ до підлоги до самого Львова. Після чого диво-екіпажу вже не бачив (не здивуюся, якщо вони обігнали мене по зустрічній двохрядці).
Хто з форумчан був свідками вчорашніх подій, відгукніться. Люди з Москвича, дайтеся чути. Пропоную вам позмагатися з Альбертовичем десь на трасі Київ-Бориспіль