![]() |
Я вот пытаюсь закончить КПИ, Институт Телекоммуникационных Систем(бывшая кафедра ФАКСа). Один диплом остался, но что-то он туго идет :(
По специальности пока не работала, только рядышком и не очень :) |
ого.........
а я так... профессия ни о чем - филолог (чит. как филалох) закончила Киевский Славистический Унив. польская филология. немного поучилась в Польше в Ченстохове в Академии Яна Длугоша. и фсе... |
Львівський національний університет імені Івана Франка, географічний факультет, кафедра туризму, 2000-2005 р.н.; спеціальність "менеджмент організацій" (магістр).
З 2005 р. - аспірантура економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, кафедра менеджменту, спеціальність 08.02.03 - Організація управління, планування і регулювання економікою. Сподіваюсь, що таки її закінчу :pleasantry:. Назву дісера писати не буду, бо сама її не пам"ятаю :ROFL:. А якщо розбавити ці сухі рядки, то зазначу, що протягом навчання в університеті довелося попрацювати та набути досвіду у галузі журналістики; як не дивно, я на неї поступала і таки поступила, правда, потрапивши на платне навчання, зробила свій вибір на користь невивченої на той час галузі менеджменту туристичного бізнесу. Філологічна родзинка виробилась у мене ще зі школи - з 5 по 11 клас вчилася у класі з поглибленим вивченням української мови та літератури. Працювала і у самому туризмі (менеджером у двох турфірмах). Наразі працюю на кафедрі туризму свого рідного факультету. |
Джолл, возьми под контроль Альбертовича и Неона. Читать их очень сложно. Особенно я рыдаю, когда они отвечают Москвичам или Канадцам. :)
|
Киевский национальный Университет Культуры и Искусств, факультет менеджмент организации, специальность менеджер международного туризма, красный диплом. Как с 3-го курса начал работать по специальности, так по сей день и работаю, отправляя людей на отдых:crazy:
|
Цитата:
Ну а що з дядею Вітею робити - ума не приложу, як кажуть росіяни :unknown:. Може він не стикається текстами у повсякденному житті, тому-то й пише так ябияк :unknown:... Треба щось придумати, щоб не втрачати грамотність у наших рядах. |
Цитата:
Як бачите текстів ніде довгих не писав крім як тут. А взагалі в мене думки випереджають натискання клавіш, але я виправляюсь потихенько. Соромно :oops: |
хм... я кОжись нормально пишу... ну іноді заносить реально влом перечитувати все шо написав.. тупо клацаєш по "отправіть бистрий ответ" і усьо...
Цитата:
Цитата:
але то всьо офтоп... а тепер по темі... покишо (поки не вигнали) навчаюсь на хімічному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка... спеціалізація неорганічна хімія,сплави Індію (In)... кожись усьо.... |
предложеньице: может статистику организовать простенькую? Интересно, кого у нас больше: технарей али как...
|
Неон, братишка мой двоюродный, с которым ты заочно знаком, хоть и львовянин, но на 4 языках свободно общается. И москвичу ответит по-русски, потому что понимает, что по украински москвич ни бум бум. Учись. В Украине тебе с твоим образованием делать нечего. Через несколько лет будешь нам или из России, или из Штатов писать.
А вообще к Вашей грамматике претензий нет, вы просто невнимательны. Быстрый ответ? Тебя читают люди, не забывай. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:35. |