![]() |
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
|
Цитата:
ну я б не сказала, що його мало, хто слухає. хто цікавиться цим жанром, точно про них знає:ok: ну і + вони чуваки не дуже попсові, тому зрозуміло, що кожен другий не знатиме про них:unknown: шкода тіки, що у нас ніде не купиш їх ліцензійки. хоч збирай гроші та їдь у Британію затарюватись альбомчиками. там багато прикольної оригінальної музні:music: |
Инди не очень люблю.
Разве что Строукс и Дэтсунс. YouTube - The Strokes - Last Night (MTV) Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
мені правда минулого року вдалось затаритись дисками з Америки, але за доставку я не платила :Yahoo!: (раджу для цього дружити з америкосами. які приїжджють до України:oops:) |
Пиратки рулят :) .
А помочь музыкантам материально и морально, лучше сходив на их концерт. |
ось нарив недавно випадково, цікаво звучать:
YouTube - Tunng Bullets Добавлено через 5 минут Цитата:
|
натрапила сьодні на шведську групку First Aid Kit. дві сестри (15 і 18 років!) грають шось типу інді-фолку і на сьогодні мають повноцінний самобутній альбомчик. музика дуже тепла і..душевна якась чи що) власне тіки акустика і прикольний вокал..але шось у цьому є. короче якщо врахувати їх вік, то вони досить талановиті подруги:agree:
це не найпопулярніша пісня, але мене чомусь найбільше зачепила. чи то настрій такий, чи що, але вона зі мною сьогодні була цілий день:good: YouTube - First Aid Kit-Winter Is Ali Over You |
Мне это почему-то напомнило мой любимый баджан :unknown:
YouTube - ((( Om Namo Bhagavate Vasudevaya ))) ~^~ Pure Bliss ~^~ |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:50. |