Наша жизнь вне Форума любые темы и идеи |
27.02.2010, 18:14
|
#141 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: @tomic
|
Цитата:
Коментар від SMR
|
це мій перший весільний танець
|
|
|
27.02.2010, 19:45
|
#142 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Разная, но хорошая.
|
|
|
|
27.02.2010, 21:13
|
#143 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: K2 Mach Devil 06 Stockli Spirit Globe09 Honda VTR1000SP2
|
Цитата:
Коментар від srg
після Стіва так гітарний блюз вже напевне ніхто не зіграє
|
Абсолютно згоден! В 90-ті він був першим після Хендрікса (трохи менше обкуреним, тому нема стільки психоделії). Слухав також його брата, сина і ще одного родича, Jiemmie, вроді. Не дотягують . Але це й не дивно. Хоча сам Ерік Клептон видав респект сину Стіва і зараз його продюсує. [LEFT]Раджу послухати молодого (порівняно) гітариста Joe Bonamassa// [/LEFT Досить цікавий музикант-виконавець і дуже пристойно грає .
Добавлено через 28 минут
[QUOTE=LASO;60333]так)
до теми ска: наша Франківська група Перкалаба
Літом 2007 року був на одному з муз.фестивалів і вимушено слухав їх виступ . Більшої бездарності і неповаги до музики я собі уявити не можу . Суцільна какофонія . Про повагу до слухачів взагалі мовчу. Вони прото насміхаються над глядачами.
|
|
|
27.02.2010, 21:40
|
#144 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Разная, но хорошая.
|
Один из моих любимых исполнителей Баста
Добавлено через 3 минуты
Эта композизицию Баста просто вытянул
Добавлено через 4 минуты
Просто нравится
Добавлено через 3 минуты
З десь совмещается несовместимое, реп и симфоничечкий оркестр.
|
|
|
27.02.2010, 23:42
|
#145 (посилання)
|
Стропобалансер
Снаряга: K2 Public Enemy 176см
|
Цитата:
Коментар від badi.stryj
Раджу послухати молодого (порівняно) гітариста Joe Bonamassa.
|
Честно говоря теряется на фоне остальных лидеров данного стиля. Но да...есть пару приличных песен. Можно даже набрать на один очень приличный "Зе Бест Оф".
Добавлено через 1 час 25 минут
А вот это групка - мое последнее открытие. Она как бы достаточно известная, но среди остальных гигантов всеравно как то теряется.
Группа одна из тех, которые можно переслушивать по очень много раз и открывать много нового. Явные хиты с первого прослушивания: Still in Love with you, Jailbreak и особенно Dont believe a word. Последнее мое открытие в группе - песня Massacre. Это, то, чего не хватает современной музыке, тут все идеально, но это понятно не с первого прослушивания. И очень серьезный текст. К сожалению выступление, которое было записано в альбом Live & Dangerous(многие версии песен намного лучше именно в этом концертном альбоме) на Ютубе сложно найти, потому приходится кидать немного другой, но тоже неплохой вариант.
|
|
|
28.02.2010, 01:13
|
#146 (посилання)
|
Давно на форуме
|
[QUOTE=Rio;62741]Честно говоря теряется на фоне остальных лидеров данного стиля. Но да...есть пару приличных песен. Можно даже набрать на один очень приличный "Зе Бест Оф".
Яких лідерів? Назви, будь ласка.
|
|
|
28.02.2010, 03:20
|
#147 (посилання)
|
Давно на форуме
|
Послухай, Rio на твою думку, чомусь всі "теряются" на фоні чогось (когось) невизначеного. Мабуть, ти "потерявся". Тобі ще слухати і слухати...
|
|
|
28.02.2010, 09:29
|
#148 (посилання)
|
Стропобалансер
|
Цитата:
Коментар від badi.stryj
Послухай, Rio на твою думку, чомусь всі "теряются" на фоні чогось (когось) невизначеного. Мабуть, ти "потерявся". Тобі ще слухати і слухати...
|
Я послушал больше чем ты думаешь . Но да, мне еще слушать и слушать .
"Теряются" многие исполители для нынешней молодежи. Людей моего возраста слушающих блюз найти очень сложно. Но сейчас так же забывается и Классический рок и все ответвления.
Про группы "на виду", так можно например сравнить Rainbow, Whitesnake, Queen.
Концерт Квинов, в Харькове, без Меркьюри собрал очень много народа, возможно дала результат обширная реклама и безплатность.
Концерт Вайтснейк в Киеве набрал наверно даже меньше половины Киевского Дворца Спорта.
Концерт Рейнбоу, без Ричи Блэкмора(играл его сыл Юрген) собрал уже немного больше половины Дворца Спорта.
У Вайтснейков аудитория была 30-60 лет в основном.
Под теряются, я имел ввиду что то типа, увидел/услышал раз в пару лет о группе, а сейчас слушаешь что-то другое и как то забываешь, а такие группы как Квин постоянно где то проскакивают.
К сожалению именно поэтому я лишь год назад познакомился с творчеством группы Lynyrd Skynyrd.
|
|
|
28.02.2010, 13:38
|
#149 (посилання)
|
Давно на форуме
|
2Rio Lynyrd Skynyrd були і є одними з найкращих в ритм- н-блюзі . Їхній подвійний концертний "One More From the Roud" - взагалі бомба (в мене є на вінілі). Шкода, що такі метри цього стилю не були в нас відомі. Але це закономірно, бо така музика то не є "популяр". Був приємно здивований виходом їхнього нового альбому "God & Guns" (2009) . Звичайно, не 70-ті, але зроблений в кращих традиціях тих років. Я слухач, а не критик. Тому писати щось негативне про таких ветеранів перо не підніметься . Ти абсолютно правий в тому, що сучасна молодь таку музику не слухає . Деградація, мля . В свому попередньому пості, згадуючи Joe Bonamassa я це і мав наувазі. Молодих гітаристів такого рівня в цьому стилі одниці, на жаль . І губитись йому просто нема серед кого .
|
|
|
28.02.2010, 13:52
|
#150 (посилання)
|
Стропобалансер
|
Цитата:
Коментар від badi.stryj
2Rio Lynyrd Skynyrd були і є одними з найкращих в ритм- н-блюзі . Їхній подвійний концертний "One More From the Roud" - взагалі бомба (в мене є на вінілі). Шкода, що такі метри цього стилю не були в нас відомі. Але це закономірно, бо така музика то не є "популяр". Був приємно здивований виходом їхнього нового альбому "God & Guns" (2009) . Звичайно, не 70-ті, але зроблений в кращих традиціях тих років. Я слухач, а не критик. Тому писати щось негативне про таких ветеранів перо не підніметься . Ти абсолютно правий в тому, що сучасна молодь таку музику не слухає . Деградація, мля . В свому попередньому пості, згадуючи Joe Bonamassa я це і мав наувазі. Молодих гітаристів такого рівня в цьому стилі одниці, на жаль . І губитись йому просто нема серед кого .
|
А мне у Lynyrd Skynyrd только первые 2 на ура пошли, дальше лишь Thet Smell и Saturday Night Special.
После того как полсостава разбилось уже как то, не то, было.
|
|
|
Тут присутні: 4 (учасників - 0 , гостей - 4)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 37 (74%) | 11 (22%) | 2 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 79 | 220 | 78 (74%) | 26 (25%) | 2 (2%) |
---|
Month | 5 | 99 | 3799 | 12191 | 2349 (61%) | 1425 (37%) | 54 (1%) |
---|
|
|
|