Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наша жизнь вне Форума (https://extreme.com.ua/forum/7-nasha-zhizn-vne-foruma/)
-   -   Достойная музыка: наш выбор (https://extreme.com.ua/forum/nasha-zhizn-vne-foruma/3726-dostoinaya-muzyka-nash-vybor.html)

srg 22.02.2010 23:57

Цитата:

Коментар від Vyacheslav (Коментар 33480)
Мне нравятся песни группы Nightwish.
Впервые увидел эту сборку:
YouTube - Nightwish Wishmaster Pearl Harbor
понравилась музыка, впрочем как и клип, теперь постоянно слушаю их песни во время каталок на роликах-лыжах.

компіляцію, якщо не помиляюсь, зробили фани симулятора "ИЛ-2 Штурмовик" і зявилась вона вперше на авіафорумі sukhoi.ru (тепер форум здається на redrodgers.com) років так 5-6 тому :)

Добавлено через 3 минуты

Цитата:

Коментар від Malaya (Коментар 52732)
продовжуючи тему і настрій мякенького крісла тіки трошки в іншому жанрі (інді)
YouTube - Athlete - Wires (Live on Jools Holland)

Атлет - супер :) його майже не знають в нас ... рідко хто його слухає

Malaya 23.02.2010 00:04

Цитата:

Коментар від srg (Коментар 61474)
Атлет - супер :) його майже не знають в нас ... рідко хто його слухає

хехе) хоч хтось зацінив)

ну я б не сказала, що його мало, хто слухає. хто цікавиться цим жанром, точно про них знає:ok:
ну і + вони чуваки не дуже попсові, тому зрозуміло, що кожен другий не знатиме про них:unknown:

шкода тіки, що у нас ніде не купиш їх ліцензійки.
хоч збирай гроші та їдь у Британію затарюватись альбомчиками. там багато прикольної оригінальної музні:music:

Rio 23.02.2010 00:06

Инди не очень люблю.
Разве что Строукс и Дэтсунс.
YouTube - The Strokes - Last Night (MTV)

Добавлено через 2 минуты

Цитата:

шкода тіки, що у нас ніде не купиш їх ліцензійки.
Не вижу смысла, даже если бы были. Вот если бы точно знали, что процент от продаж пойдет музыкантам, то был бы смысл, но ведь 100% не пойдет :) . У нас даже все лицензионки - пиратки :) .

srg 23.02.2010 00:09

Цитата:

Коментар від Rio (Коментар 58266)
Стиви Рэй Вон.
Он невероятен. Из всего множества музыкантов он чем то выделяется. Таких как он больше нет.
YouTube - Stevie Ray Vaughan riviera paradise

YouTube - Stevie Ray Vaughan - Lenny (Live at El Mocambo)

після Стіва так гітарний блюз вже напевне ніхто не зіграє

Rio 23.02.2010 00:11

Цитата:

Коментар від srg (Коментар 61482)
після Стіва так гітарний блюз вже напевне ніхто не зіграє

Тренируюсь, тренируюсь. Может к старости:D.

Malaya 23.02.2010 00:16

Цитата:

Коментар від Rio (Коментар 61479)
Не вижу смысла, даже если бы были. Вот если бы точно знали, что процент от продаж пойдет музыкантам, то был бы смысл, но ведь 100% не пойдет :) . У нас даже все лицензионки - пиратки :) .

можна звичайно замовляти безпосередньо "з-за океану", але блін, у такому випадку тіки за доставку заплатиш половину вартості:No:

мені правда минулого року вдалось затаритись дисками з Америки, але за доставку я не платила :Yahoo!: (раджу для цього дружити з америкосами. які приїжджють до України:oops:)

Rio 23.02.2010 00:20

Пиратки рулят :) .
А помочь музыкантам материально и морально, лучше сходив на их концерт.

srg 23.02.2010 00:29

ось нарив недавно випадково, цікаво звучать:
YouTube - Tunng Bullets

Добавлено через 5 минут

Цитата:

Коментар від Rio (Коментар 61483)
Тренируюсь, тренируюсь. Может к старости:D.

я не заперечую - можливо ти досягнеш ще більшої майстерності, але навіть і тоді ти ЗІГРАШ блюз по свому, це будеш ТИ а не Стіві :) В блюзі чути душу музиканта...

Malaya 23.02.2010 00:30

натрапила сьодні на шведську групку First Aid Kit. дві сестри (15 і 18 років!) грають шось типу інді-фолку і на сьогодні мають повноцінний самобутній альбомчик. музика дуже тепла і..душевна якась чи що) власне тіки акустика і прикольний вокал..але шось у цьому є. короче якщо врахувати їх вік, то вони досить талановиті подруги:agree:

це не найпопулярніша пісня, але мене чомусь найбільше зачепила. чи то настрій такий, чи що, але вона зі мною сьогодні була цілий день:good:

YouTube - First Aid Kit-Winter Is Ali Over You

CLS 23.02.2010 01:33

Мне это почему-то напомнило мой любимый баджан :unknown:
YouTube - ((( Om Namo Bhagavate Vasudevaya ))) ~^~ Pure Bliss ~^~

Maxik 23.02.2010 08:40

Цитата:

Коментар від Rio (Коментар 61486)
Пиратки рулят :) .
А помочь музыкантам материально и морально, лучше сходив на их концерт.

А покупая пиратки ты поддерживаешь пиратов - супер! По-моему это даже более тупо, чем качать МП3. Не в обиду :friends:

srg 23.02.2010 09:35

Цитата:

Коментар від Maxik (Коментар 61505)
А покупая пиратки ты поддерживаешь пиратов - супер! По-моему это даже более тупо, чем качать МП3. Не в обиду :friends:

+1
якщо вже стоїть питання придбання "піратки" через відсутність оригіналів, то краще на торентах в лослесс форматах шукати образи з оригіналів , і писати потім на болванки.

Ненависть 23.02.2010 10:30

YouTube - Bryn Christopher - The Quest

Rio 23.02.2010 15:05

Цитата:

Коментар від Maxik (Коментар 61505)

А я не покупаю ;) .
Торенты рулят.

Maxik 23.02.2010 15:42

Цитата:

Коментар від Rio (Коментар 61600)
А я не покупаю ;) .
Торенты рулят.

А как же поддержка артистов? :acute:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:08.