![]() |
Так грустно на душе..и под настроение пошли такие вот старые композиции)..наводят на спокойные мысли...
YouTube - gary moore - still got the blues YouTube - Jessica Simpson - Take My Breath Away YouTube - Chris Rea "Josephine" |
|
Если вы устали, вам надо немного отвлечся от суеты-сует. Просто раслабиться. Послушайте Era.
Остальное найдете сами. YouTube - Ameno-Era YouTube - Era - Hymne (Gladiator) |
Трошки про україньске...
Етно-джаз бенд "ShoсkolaD" . Реально кльова українська група яка записується у Польщі.До її складу входять декілька польських музикантів .Мені ця група дуже сподобалась....як тільки вперше її почув.Дивно,адже до цього часу джаз мені не подобався...але в творчості цієї групи поєднання джазу з українськими мотивами просто неперевершене... Чимось нагадує групу First Aid Kit про яку було написано вище... Нажаль зараз в інтернеті немає ссилок на скачування творчості цієї групи...тому зараз заливаю альбом ,якшо комусь буде цікаво кину ссилку на альбом.. а поки що коротеньке відео YouTube - ShokolaD |
я не мегазнаток джазу, але мені здалось, що його тут майже не було. я б скоріше позиціонувала цей гурт, як етно-регі)) регі мотивчиків тут явно більше)
|
Так полюбому регги... Уж точно не джаз
|
а ось до речі щодо теми джазу.
нещодавно відкрила для себе британського виконавця, стиль якого я б характеризувала як поп-джаз. одна з його найпопулярніших пісень - кaвер на всім відому пісню Rihanna - Don't stop the music.. проте хочу одразу заспокоїти, що всі інші його ВЛАСНІ пісні теж досить оригінальні і якісні. короче музичка під настрій. мені подобається. дуже емоційно і сильно:good: YouTube - Don't stop the music - Jamie Cullum |
Вот чуток "Бебопа"
YouTube - Cowboy BeBop- Ask DNA YouTube - Cowboy Bebop-What Planet Is This YouTube - Cowboy Bebop: Digging My Potato Ну и чуть RZA YouTube - Number One Samurai (Afro Season 2 Outro)- The Rza And 9th Prince (Bebop - стиль джаза, Ковбой Бебоп - одноименный мультфильм,по манге Тошихиро Ватанабэ) |
Цитата:
по поводу бибопа. немного слушала - классный стиль:good: вот только по-моему из того, что ты выложил не все опять-таки под него подпадает ИМХО. первый видос - классно и мелодично, но не бибоп. второй же - яркий пример бибопа, обалденная композиция:good: хотя может на форуме найдутся более осведосленные любители этого жанра и просветят меня:agree: |
Было время, немного увлекся джазом. Эта песенка реально не джазовая, решил поискать, видать это только та песня.
Вот например джазовое выступление: YouTube - ShokolaD+PL Но меня как то не прет :) . В прочем как и почти весь джаз :) . |
2Malaya: "Ask Dna" - Bebop(но согласен,какой-то он слишком спокойный для Бибопа) ,"What Planet is this" - Бебоп однозначна, ну а "Digging my potato"- просто неплохой блюз, я даже некоторое время его на губной гармошке разучивал.
|
прикольный глюк с кармой в прошлом моем посте :) .
|
Да. Я даже принт скрин сделал :)
|
2 LASO У викладеному тобою кліпі, крім джазових інструментів, джазом і не пахне. Реггі? Частково присутнє, але не для хлопців з Ямайки. Творчість цієї групи - суцільна еклектика. Спроба "втулити" гуцульські мотиви в "невідомо що" закінчилась "невідомо чим". Ці хлопці не дилетанти, просто їм не вдалося себе реалізувати в існуючих жанрах, тому вдалися до експериментів. Успіхів їм! Не зважаючи на те, що коло слухачів буде дуже вузьким.
|
Чет под вечер потянуло на медляки :) .
Вспомнил свою, наверно всетаки самую любимую, группу. Нет ни одной песни, которую я бы не любил, а каждая из них была когда то моей любимой. YouTube - Led Zeppelin-The Rain Song YouTube - Led Zeppelin - Tea for One |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:22. |