![]() |
|
Боюсь не вписатися у вишуканий ряд серьозної музики. :)
Але э бажання поділитися нещодавною знахідкой (для себе). Цю пісню подарували The Albertovіch. Вона, ця пісня, має ту перевагу, що її можна заспівати гуртом, наприклад, при застіллі (зараз це майже загублений спосіб отримання задаволення, але ще не вмерлий). YouTube - vv vopli vidoplyasova gorila sosna |
|
[B=ЧЕЛОВЕК-ОРКЕСТР=/B]
Из уличных: YouTube - Scott Dunbar One Man Band Singing Michael Jackson's 'Billie Jean' DSC 2092 Из комнатных: Новый интернет-герой! Смотреть обязательно, это 5 :: Видео на RuTube Из битбоксеров: YouTube - Greg Pattillo - Piano/Flute/Beatbox |
|
Одна из моих любимых забугорных банд :music:
Jesus Wept - Broken Crown I never said that I could save you from this living hell This place we all agreed we'd leave and change the world This hell we know so well Together we walk Together we stand The strength is in the struggle Together we fight Together we see But separate we fall You wanted to be King You wanted it all You're willing to break me down You stand I fall I am no substitute for seeking the truth for yourself Straight to the heart you go in fear and tear down who I am Now who are you? You never admit when your not right Keep pushing me away Your eyes so blind can't see your wasting away |
|
Три француза играют весьма не банальную музычку :music:
My Own Private Alaska П.С. В среду они приедут в Киев :dance4: |
Знову таки з опаскою не вписатися в музряд, але є велике бажаня поділитися ще однією своєю знахідкою.
:pardon: Печальна, але задорна. Також цю пісню, як і "Горіла Сосна, Палала" можно заспівати в компанії, а не тільки слухати :) Відеоряд наштовхує на думку, що річ іде о грамадянській, але пісня була написана в 1848 році під час кавказської комапаніі. Виконувач - Плісовський. Я не музикант, але роспіви - заслухаєшся... YouTube - Не для меня Цікаво порівняти с другим виконанням - Гребьонкін, відеоряд більш цікавий, але виконаня - більш тужливє, без задорності - середня полоса? YouTube - Ne dlya menya |
Цитата:
Песня зачётная и никак не застольная (хотя). Это походная, донских казаков песня. По ходу наша, потому, что и донские и кубанские и даже уральские с амурскими, выходцы и потомки ЗАПОРОЖСКИХ!!!:friends::beer: P.S. Не читайте, про казачество и казаков, Википедию. Голодранская бредятина, :shock:. Добавлено через 37 минут Вот это воистину застольная. Надрыв, затупленной ножовкой по воспалённым нервам. YouTube - Александр Розенбаум - Вечерняя Застольная |
SMR
Хто його знає - перша мірова чи гражданська? Втім, я бажав підкреслити, що пісня 1848 (!) року, а не 20-го сторіччя . Згоден, що не зовсім застільна, але ми співаємо тільки за столом :), та і то дуже рідко :( (що треба поправити :)). Мені теж здається, що корні у всіх козаков/казаков - запоріжські, у всякім випадку дуже близьки, як на мою думку. У Розенбаума мені ще нравляться ранні блатні - Семен, ходітє рядом сбоку/бєз вас мнє очєнь одіноко, і т.д. |
Сорри за офф.
Вот противный (это я про себя).:acute: Цитата:
Цитата:
Не читайте заангажированных Советами и руссофилами историков. P.S. Просьба к админам и модерам - ближе к полуночи, потрите. |
|
Lady Gaga - Telephone ft. Beyoncé :: Видео на RuTube
Кліп який довго чекали. |
Население вКонтакта його чекало. Блин, какой аццкий ад....
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:44. |