![]() |
[QUOTE=Rio;64436]Чет под вечер потянуло на медляки :) .
А ти що, під Led Zeppelin ще й танцюєш? :shock: Я не знав, що Цепеліни колись грали на весіллях :secret:. |
Ладно, назовем балладой :) .
А переделанные версии Stairway to Heaven кстати часто играют на свадьбах, а на некоторых дискотеках и оргинал. Дошел до еще одной песенки. Как ни прискорбно, но самые печальные моменты в жизни музыканта могут вдохновить делать просто невероятную музыку. Неразделенная любовь - Lenny(Stevie Ray Vaughan), Layla(Eric Clapton). Но есть еще более печальные события, вот две песенки посвященные этому. Они были написаны отцами после смерти их сыновей. Плант YouTube - Led Zeppelin - All my love (Studio Version) Клэптон YouTube - Eric Clapton/Tears in heaven |
згадуючи "шоколад" хочеться сказати що так,джазу малувато,але саме так називають свій стиль гри самі музиканти,от.
"Кожен з учасників нашої групи – яскрава особистість, кожен має власний погляд на музику, яку граємо, саме тому у наших репетиційних пробах намагаємося знайти точки перетину між різними світобаченнями: джаз, фанк, етно, електронна музика." скопійовано з офіційної сторінки на myspace . Але я згідний,джазу тут немає.) |
Назад в СССР, рокабилли-норма жизни.
YouTube - Мистер твистер - Рокер Добавлено через 21 минуту Деня Мажуков, самые быстрые руки рок-н-ролла YouTube - Denis Mazhukov & OffBeat - "Boogie Woogie" Добавлено через 19 минут Эта музыка создана для фрирайда. Попробовав один раз, тебя тянет снова и снова YouTube - Stray Cats - Little Miss Prissy YouTube - Stray Cats - Gene And Eddie YouTube - Stray Cats - Come On Every Body - Live! |
+ 100500 !!!
Я виріс під музику такого стилю...(дякуючи батькові)... Особливо подобаються Брати Гадюкіни ...шкода що така група розпалась...і така людина померла( вічна Йому пам*ять.... YouTube - Брати Гадюкіни - Звьоздочка моя - Live in Kyiv XX.II.MMVI це виступ у Києві,коли вони повернуоись в 2009 щоб зіграти разом...здається навіть збірник якийсь випустили тоді.. |
Gorillaz - Stylo (Feat. Bobby Womack & Mos Def) :: Видео на RuTube surprise від Gorillas/
|
Я не сильно люблю такое. Но блин...песенка вьелась в мозг :) .
YouTube - the proclaimers/500 miles |
коментарії на ютубі :
joicoyohann (21 час. назад) they're soo dorky I LOVE IT!!! це точно))весела пісенька в веселому виконанні ) От...сьогодні чомусь згадався Pink Floyd батькова улюблена група.... YouTube - Pink Floyd - Time |
для хорошего мощного утра
YouTube - Sabaton's Channel |
Ветка понравилась. Весь день пересматривал все.
Теперь могу с чистым сердцем выложить свою любимую вещь. YouTube - Scorpions - Holiday (Acoustic) |
ну и я немного поделюсь музыкальными предпочтениями :)
[youtube]CJA69C6SlRk[/youtube] Добавлено через 1 минуту еще чуток :) для ценителей ;) [youtube]eYSbUOoq4Vg[/youtube] |
Цитата:
YouTube - Muse Hullabaloo - Feeling Good Добавлено через 1 минуту И вспомнился другой офигенный кавер. YouTube - Jeff Buckley-Hallelujah |
а как тебе такие каверы?
[youtube]8Y99tXNxV5s[/youtube] [youtube]4R6nmKjcSeU[/youtube] |
О каверах можно говорить долго :) .
Кстати шедевральное выступлние :) . И офигенный фестиваль. YouTube - Rock Me Baby-BB KIng/Eric Clapton/Buddy Guy/Jim Vaughn |
У темі 1 додатків
не сваріть дуже - це просто демотиватор
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:37. |