Наша жизнь вне Форума любые темы и идеи |
30.01.2011, 13:35
|
#1 (посилання)
|
Недавно на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: Nidecker SCORE 156 2009
|
Международные симки
Граждане экстрималы, кто-нибудь приобретал симки для более дешёвых и удобных звонков из-за границы? Что-то типа тревел сим. Подскажите что лучше взять? Нужна связь не с родиной, а именно между собой на место, а то надоело уже местные симки скупать Спасибо.
|
|
|
30.01.2011, 14:04
|
#2 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Сновборд звичайний
|
Цитата:
Коментар від Shred
Граждане экстрималы, кто-нибудь приобретал симки для более дешёвых и удобных звонков из-за границы? Что-то типа тревел сим. Подскажите что лучше взять? Нужна связь не с родиной, а именно между собой на место, а то надоело уже местные симки скупать Спасибо.
|
А для чого їх "скупати"?
Не знаю що таке "тревел сім".
Приїздите на місце, купляєте там сімів на кожного і спілкуєтеся за місцевими тарифами і акціями без проблем. Навіть на "родіну" вийде дешевше подзвонити ніж по роумінгу. :wink:
Чи може ви хочете зовсім на халяву?
|
|
|
30.01.2011, 14:07
|
#3 (посилання)
|
Недавно на форуме
|
ні, я не хочу на халяву
я кожен рік приїжаю в іншу країну і кожен раз купляти картку на місці не дуже зручно (хоча так і робив до цого часу ), от і хочу підібрати щось одне
|
|
|
30.01.2011, 15:02
|
#4 (посилання)
|
Клепатура
Снаряга: Armada TST 2015/16.
Inline skating: Radius, оранжевые такие. Specialized MYKA HT'
|
Shred, а чем вас тревел сим не устраивает?
UPD: А вообще для связи между собой, мы используем рации. Удобно, а главное практически на халяву :wink:
|
|
|
30.01.2011, 15:04
|
#5 (посилання)
|
Недавно на форуме
|
да устраивает в принципе, просто к примеру существует ещё симка от TEZ тур, у них чуть дороже тарифы и симка, но может оно того стоит? Просто хочу узнать мнения тех кто уже пользовался.
|
|
|
30.01.2011, 16:23
|
#6 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Atomic
|
Пользовался Гудлайном. Не скажу что тарифы дешевле связи местного оператора купленного в стране отдыха. Плюс тарифы гудлайна в разных странах отличались, а еще зависели от оператора сотовой сети в которой зарегилась карта в стране пребывания, например в грузии они отличались значительно. Плюс на мой взгляд в такой симкарте только один - единый номер в любой поездке, но этот плюс как на меня не перевешивает минусы в разности тарифов.
Мой выбор - покупка симкарты в стране пребывания.
А между собой действительно лучше (дешевле) всего рации.
|
|
|
30.01.2011, 20:07
|
#7 (посилання)
|
Недавно на форуме
|
ясно, спасибо
думаю что рация не подойдёт, они как правило громоздкие, да и связь не на любые расстояния и требует большие капиталовложения чем симка
|
|
|
31.01.2011, 12:56
|
#8 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: Rossignol Z11-2007, Volkl Gotama
|
Купувати картки в країні перебування вийде не завжди, так як не у всіх країнах картки продають нерезидентам ( Італія, ОАЕ). Користувався Гудлайном, зараз Тревелсім. Різниці немає, тарифи на вихідні дзвінки у них однакові, вхідні - безкоштовні. Так що якщо Вам будуть дзвонити з України дзвінок обійдеться 1 грн/хв
|
|
|
31.01.2011, 13:20
|
#9 (посилання)
|
Недавно на форуме
|
да я тоже остановился на ревел сим, только не ясно как её активировать
|
|
|
26.02.2011, 15:02
|
#10 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Форт-14Р(для начала)
|
Тревел активирует авторизированый продавец в момент продажи клиенту.
Хорошие новости с официального сайта:
"З 18 лютого 2011 р. оператор TravelSiM впроваджує знижений мережевий тариф: $0,29!
З радістю повідомляємо Вам, що починаючи з сьогоднішнього дня тарифи на вихідні дзвінки з номерів TravelSiM (на території країн з безкоштовними вхідними) на інші номери TravelSiM стають неймовірно
низькими."
Вихідні мережеві дзвінки: $0,29/хв.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 1 | 7 | 15 | 5 (71%) | 2 (29%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 1 | 140 | 424 | 85 (61%) | 54 (39%) | 1 (1%) |
---|
Month | 5 | 96 | 3857 | 12268 | 2363 (61%) | 1440 (37%) | 56 (1%) |
---|
|
|
|