Наши Новости будь в курсе событий |
23.05.2014, 18:14
|
#261 (посилання)
|
extreme.com.ua
Зараз: поза форумом
Снаряга: вдома
|
Вариант от Натусика
Добавлено через 5 минут
У кого ещё руки из дизайна растут?
|
|
|
23.05.2014, 18:42
|
#262 (посилання)
|
Стропобалансер
Снаряга: K2 Public Enemy 176см
|
^^
Я против, где слэк?
А в 3м варианте почему dependent, а не addicted?
|
|
|
23.05.2014, 21:25
|
#263 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Snowboard
|
На першому варіанті 7 лижників, на другому 5 і на третьому 3, і жодного сноубордиста, що за дискримінація?
|
|
|
23.05.2014, 21:41
|
#264 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ARMADA JJ '18,
ARMADA El Rey '11,
Liquid Force PS3 '12,
Cannondale Trail 29er 5 '13
|
надо и мото добавить уже
|
|
|
24.05.2014, 12:28
|
#265 (посилання)
|
extreme.com.ua
|
я эти рисунки вытянул из этой же темы=))
вот и спрашиваю, кто ещё намалюет.
|
|
|
25.05.2014, 00:36
|
#266 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Snowboard
|
У мене тут ідейка, але я не вмію це намалювати, тому прошу когось про допомогу. Значить як це має виглядати. Це логотип (зірка), діаметром 20 см на грудях АЛЕ він надрукований словами видів спорту, активного і не дуже відпочинку. :wink: Тобто зробити логотип з паралельно написаних слів. Кольори такі як на логотипі, тобто частина букв буде біла а частина зелена. Думаю таким варіантом можна буде задовольнити слеклайнерів, мотоциклістів, сноубордистів і всіх-всіх. А для тих кому цього буде мало, то його улюблене activities можна під замовлення написати більшими буквами або написати третім кольором.
З близька будуть видні слова, а з далека буде виглядати логотип.
Тут є декілька але, як це зробити технічно,
і треба щоб форумчани допомогли скласти список activities, бо слів на такий логотип тре не мало.
Чи не буде це каша з букв..?
Ну...і як зміг так намалював...
|
|
|
25.05.2014, 07:36
|
#267 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Burton Ruler, Smith I/O, Smith Vantage, TrekSta Sync
|
Розвиваючи ідею Terumo, зірка может бути зроблена як колаж з ваших фото.
Технічно це можливо, але лишня робота, але ексклюзив
|
|
|
26.05.2014, 10:53
|
#268 (посилання)
|
extreme.com.ua
|
колаж з фото - не надто, фото дрібні і друк на футболці їх не витягне, буде розмазня.
|
|
|
26.05.2014, 11:16
|
#269 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: ARMADA JJ 175 2014, Tecnica Cochise 105
|
Мои варианты ниже.
Специально для Рио могу нарисовать слэк, но это больше летний вид спорта и тогда необходимо рисовать изображение для каждого относительно летнего экстрима (дайвинг, кайтинг, слэклайн, вело ролики... дальше не буду перечислять)
Посему, мое мнение - давайте ограничимся зимой.
Если рассматривать вариант Натусика, тогда необходимо включить ВСЕ виды экстрима, каждый из них будет слишком маленьким, получится каша.
Слова - это заезженный метод. Я против. Если у кого-то есть оригинальные идеи - помогу воплотить
|
|
|
|
+
Андрій, Sova, ejen, narayan, Rain, Dima PetroFF, Salseros, Zbishko, Yell_NW, NBomb, MAG, deema, Igorco, liloM |
26.05.2014, 11:29
|
#270 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: ARMADA JJ 175 2014, Tecnica Cochise 105
|
Цитата:
Коментар від Terumo
А для тих кому цього буде мало, то його улюблене activities можна під замовлення написати більшими буквами або написати третім кольором.
|
Это возможно только в случае нанесения Флексом (или термопереносом - если уж хотите коллаж) НО! При таком методе нанесения футболка проживет мах 10 стирок (чтобы не писали "умные" печатники, по факту - это так и есть) А еще это недешевый вариант, и самое важное - на дворе лето, если нанести изображение флексом, то по этой пленкой изделие дышать не будет абсолютно.
Печать лучше всего наносить краской. Это дешево (10-20 грн мах, в зависимост от размера изображения и количества цветов), долговечно, и главное - футболка не теряет дышащих свойств. Этот метод по моему мнению имеет только один недостаток - это одинаковое изображение для всех (и печатают от 10 экземпляров) Так что при таком методе нанесения "эксклюзив" не получится или будет стоить очень дорого.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 1 | 10 | 23 | 9 (64%) | 5 (36%) | 2 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 147 | 468 | 83 (56%) | 60 (41%) | 5 (3%) |
---|
Month | 5 | 100 | 3807 | 12462 | 2363 (61%) | 1464 (38%) | 57 (1%) |
---|
|
|
|