| 

| Наши Новости будь в курсе событий |  

|  23.05.2014, 18:14 | #261 (посилання) |  
	| extreme.com.ua 

Зараз: 
на форумі Звідки: extreme.com.ua Снаряга: вдома | Вариант от Натусика      Добавлено через 5 минут 
У кого ещё руки из дизайна растут? |  
	|  |     |  

|  23.05.2014, 18:42 | #262 (посилання) |  
	| Стропобалансер 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: K2 Public Enemy 176см | ^^ 
Я против, где слэк?    
А в 3м варианте почему dependent, а не addicted? |  
	|  |     |  

|  23.05.2014, 21:25 | #263 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Ottawa, Canada. Львів, Україна Снаряга: Snowboard | На першому варіанті 7 лижників, на другому 5 і на третьому 3, і жодного сноубордиста, що за дискримінація?   |  
	|  |     |  

|  23.05.2014, 21:41 | #264 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: ARMADA JJ '18,
ARMADA El Rey '11,
Liquid Force PS3 '12,
Cannondale Trail 29er 5 '13 | надо и мото добавить уже   |  
	|  |     |  

|  24.05.2014, 12:28 | #265 (посилання) |  
	| extreme.com.ua 

Зараз: 
на форумі Звідки: extreme.com.ua Снаряга: вдома | я эти рисунки вытянул из этой же темы=))
 вот и спрашиваю, кто ещё намалюет.
 |  
	|  |     |  

|  25.05.2014, 00:36 | #266 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Ottawa, Canada. Львів, Україна Снаряга: Snowboard | У мене тут ідейка, але я не вмію це намалювати, тому прошу когось про допомогу. Значить як це має виглядати. Це логотип (зірка), діаметром 20 см на грудях АЛЕ він надрукований  словами видів спорту, активного і не дуже відпочинку. :wink: Тобто зробити логотип з паралельно написаних слів. Кольори такі як на логотипі, тобто частина букв буде біла а частина зелена. Думаю таким варіантом можна буде задовольнити слеклайнерів, мотоциклістів, сноубордистів і всіх-всіх.    А для тих кому цього буде мало, то його улюблене activities можна під замовлення написати більшими буквами або написати третім кольором.    
З близька будуть видні слова, а з далека буде виглядати логотип. 
Тут є декілька але, як це зробити технічно,  
і треба щоб форумчани допомогли скласти список activities, бо слів на такий логотип тре не мало.  
Чи не буде це каша з букв..?

Ну...і як зміг так намалював...  |  
	|  |     |  

|  25.05.2014, 07:36 | #267 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: Burton Ruler, Smith I/O, Smith Vantage, TrekSta Sync | Розвиваючи ідею Terumo, зірка может бути зроблена як колаж з ваших фото. 
Технічно це можливо, але лишня робота, але ексклюзив   |  
	|  |     |  

|  26.05.2014, 10:53 | #268 (посилання) |  
	| extreme.com.ua 

Зараз: 
на форумі Звідки: extreme.com.ua Снаряга: вдома | колаж з фото - не надто, фото дрібні і друк на футболці їх не витягне, буде розмазня. |  
	|  |     |  

|  26.05.2014, 11:16 | #269 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: ARMADA JJ 175 2014, Tecnica Cochise 105 | Мои варианты ниже. 
Специально для Рио могу нарисовать слэк, но это больше летний вид спорта и тогда необходимо рисовать изображение для каждого относительно летнего экстрима (дайвинг, кайтинг, слэклайн, вело ролики... дальше не буду перечислять)

Посему, мое мнение - давайте ограничимся зимой. 

Если рассматривать вариант Натусика, тогда необходимо включить ВСЕ виды экстрима, каждый из них будет слишком маленьким, получится каша.

Слова - это заезженный метод. Я против. Если у кого-то есть оригинальные идеи - помогу воплотить   |  
	|  |     |  

|  |  
+
 Андрій , Sova , ejen , narayan , Rain , Dima PetroFF , Salseros , Zbishko , Yell_NW , NBomb , MAG , deema , Igorco , liloM |  

|  26.05.2014, 11:29 | #270 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: ARMADA JJ 175 2014, Tecnica Cochise 105 | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Terumo  А для тих кому цього буде мало, то його улюблене activities можна під замовлення написати більшими буквами або написати третім кольором. |  Это возможно только в случае нанесения Флексом (или термопереносом - если уж хотите коллаж) НО! При таком методе нанесения футболка проживет мах 10 стирок (чтобы не писали "умные" печатники, по факту - это так и есть) А еще это недешевый вариант, и самое важное - на дворе лето, если нанести изображение флексом, то по этой пленкой изделие дышать не будет абсолютно.

Печать лучше всего наносить краской. Это дешево (10-20 грн мах, в зависимост от размера изображения и количества цветов), долговечно, и главное - футболка не теряет дышащих свойств. Этот метод по моему мнению имеет только один недостаток - это одинаковое изображение для всех (и печатают от 10 экземпляров) Так что при таком методе нанесения "эксклюзив" не получится или будет стоить очень дорого. |  
	|  |     |  

| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) |  
		|  |  
	| Параметри теми | Пошук у темі |  
	|  |  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 0 | 27 | 42 | 31 (89%) | 4 (11%) | 1 (1%) | 
|---|
 | Yesterday | 1 | 2 | 86 | 237 | 81 (79%) | 21 (20%) | 1 (1%) | 
|---|
 | Month | 5 | 13 | 1872 | 4549 | 1196 (63%) | 665 (35%) | 37 (2%) | 
|---|
 | 

|  |