![]() |
@Nickel, кто был?
|
@sanyana, Ась? Я про те, що ВЖЕ скоро Дід 2018 .
|
Цитата:
|
АУ! Модери та АДміністри, час іде, як на мене вже пора реєстрацію запускати на мороза 2018 ;-)
|
Цитата:
От чому я???:unknown: Чому саме я мушу казати дітлахам, що Санти НЕ-МА!!!???:punish:____:cry::girl_cray2: |
@sanyana, Як то,нема?...((
|
В FB подписан на благотворительный фонд "Let's Help!" и сейчас они собирают деньги на покупку спортивных костюмов и купальных принадлежностей для 175 деток из Белоцерковского детского дома-интерната.
@sanyana и всем остальным форумчанам есть отличная возможность сказать деткам, что Санта таки есть! |
@Nickel, не цей рахунок можете не перейматись! Не плутайте мокре з холодним!
Добавлено через 55 минут @Валерій Трегуб, от зараз побачимо... Бо хто хоче отримати подаруночки я здогадуюсь...:crazy: "Діти"!!! Хто хоче бути Сантою?:preved: |
Хлопці та дівчата! Не знаю, як ви там себе почуваєте, а моя душа бажає Свята!:Yahoo!:
І хоч тема "Хто хоче бути Сантю?" не знайшла широкої підтримки у спільноти, я не бачу жодної причини переривати таку, як на мене, чудову традицію!:beer: Тому! Перебуваючи при здоровому глузді та на тверезу голову... заявляю! Санта - є!!!:agree: Ну, може не Санта (бо здоров'я вже не те...), а просто санта, чи навіть нано-санта.:oops: Так от! Один "санта" буде дуже радий відправити новорічний подарунок "малюку", який поводив себе чемно, публічно не матюкався і виказав неабияку наполегливість і цілеспрямованість в цій темі!!!:Bravo: Якщо "малюк" себе впізнав, то я очікую на адресу в приватних повідомленнях до Нового року!:preved: З.І. Якщо формат влаштовує - приєднуйтесь! |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:15. |