Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наши Новости (https://extreme.com.ua/forum/10-nashi-novosti/)
-   -   Дед Мороз 2017 (https://extreme.com.ua/forum/nashi-novosti/13022-ded-moroz-2017-a.html)

sanyana 11.01.2017 19:38

У темі 3 додатків
Ай, Дідусю... Ай, пустун...:acute:
Розповідаю... Прилітаю до дому, зриваю упаковку з омріяного подаруночка і....
Через хвилину ловлю себе на думці, що якось дивно посміхаюсь:shock: і думку гадаю... чи влізуть туди викрутка і полскогубці...
Але, слава Богу, підтягнулася друга половина мого ніку і каже: "Відкрий коробку, дурню!":punish:
От тут все стало на свої місця! Всі подаруночки були негайно поділені між присутніми особами. І скажу вам по секрету, що добре, шо хоч шкарпетки дісталися мені особисто.:Yahoo!: Хоча відкритим лишається питання, кому сіно призначалося?:crazy: Навіть думати не хочеться...:unknown:
Дідусю! Величезна тобі подяка за "що", а за "як" подяка просто не має меж!:Bravo:

ex_edc 26.01.2017 11:23

Интересно, все ли получили/выложили/увидели подарки?

SOUZmultFILM 27.01.2017 21:42

@ex_edc, Те що виклали свої подарунки не всі, це точно. (((

Zbishko 28.01.2017 08:57

Я получил свой подарок . Но у меня хоть убей не получается его красиво сфотографировать . А некрасиво - ну что я буду подарок портить и человеку настроение. Я своим подарком очень доволен, это мегакрутой авторский блокнот. В связи с приближающейся старостью, я стал больше записывать . А может как Нонна Мордюкова или Юрий Визбор потом как перечитаю свои записи, как осмыслю, как лупану книгу в один присест....
Еще я заимел крутой бафф. Он черно -белый и невзрачно смотрится на фото . Но он реально завораживающий . Его можно снять и перебирать в руках, сидя у камина. И плыть по волнам памяти, здесь я был, сюда еду.... На нем карта горнолыжных склонов в пределах досягаемости Збышкобуса и Збышкосамолета. Спасибо за трогательные подарки !!

sanyana 03.02.2017 13:41

У темі 1 додатків
Шо усьо??? Невже всі відправили і всі отримали? І зайвий раз довели, що совість не остання з чеснот! Респект всім!:Bravo:
І... якщо так... один маленький акцент!;)
Малята! Подивіться на фото! Уважно подивіться!
Отаке буде з кожним, хто буде зазіхати на мої подаруночки!:crazy:
І цеє... Дідусю! Дорогенький! Не даруй мені нарік льодяника зі смаком ківі! Бо на фото тоді мав би бути я!:shock: Добре, що цього разу все так вдало склалося!:pleasantry:

vovan 03.02.2017 14:10

Цитата:

Коментар від sanyana (Коментар 314714)
Дідусю! Дорогенький! Не даруй мені нарік льодяника зі смаком ківі! Бо на фото тоді мав би бути я!:shock: Добре, що цього разу все так вдало склалося!:pleasantry:

У льодяника мав би бути термін споживаня. і він до НР.. А ви зїли пізніще, тому і зуби зелені..:mosking:

SOUZmultFILM 07.11.2017 14:11

Вже скооорооо!! :Yahoo!::friends:

Rain 07.11.2017 15:50

Цікаво, чи минулого року всі отримали подарунки?

Nickel 07.11.2017 16:09

@Rain, мой получатель не отписался (

sanyana 07.11.2017 16:27

Цитата:

Коментар від SOUZmultFILM (Коментар 322570)
Вже скооорооо!!

Не треба так себе накручувати!:girl_cray2: Адресу я вже скинув в приват...:girl_dance:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:15.