![]() |
@dr_che, Цікаво чи то випадково не мій "отримувач" , він теж не відписався.
|
Вернусь в Киев, сведём всю новогоднюю логистику. Не переживайте пока
|
У темі 1 додатків
Мабуть я був дуже слухняним хлопчиком, якщо мені Дід Мороз подарував такий гарний Новорічний подарунок.
Дуже дякую тобі Діду !! Радію як мале дитя ))) |
Все ок, снегурочка отправила подарок заранее то олени у Новой почты "сломались"))
Сегодня пришла смс сразу забрал. Книга с супер карами и вкусняшки. Спасибо! http://s019.radikal.ru/i611/1701/20/6d149be40eaf.jpg |
Я свой подарок отправил 30 декабря утром.... и как-то начинаю немного волноваться!
Уже 3 января всё таки!!! А мне обещали, что 31 декабря доставка будет! |
У темі 1 додатків
|
У темі 5 додатків
Важко підібрати слова вдячності моєму Діду Морозу!:girl_in_love:
Повернувся з роботи в чудовому настрої. Я щиросердно дякую Вам, мій Діду Мороз, за креативність та люб'язність. Неодмінно буду користуватись цією річчю. Це то, що мені не вистачало. Дякуюююю! :Bravo: Окремо дякую Кирилу за підбір бот! :good: Всіх з Новим роком! Катать без травм! Най буде сніг!:skiing::slalom: Вкладення 22960 Вкладення 22961 Вкладення 22962 Вкладення 22963 Вкладення 22964 |
У темі 2 додатків
|
Дорогий мій Дідусю!:preved: Чекав на твій подарунок до 31.12. Чекав... чекав... А потім... цеє... тоє... як його... Трохи загуляв.:pardon:
Тільки сьогодні повернувся до дому. Тому, якщо мій подарунок не дочекався мене і поїхав назад у Лапландію - ти вже вибачай, що так сталося.:oops: Хоча... можуть бути варіанти. Але ти знай, що я вже вдома!;) |
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:15. |