Повітряна куля, якою підіймаються на висоту 180 метрів
Краєвиди Кракова з висоти 180 метрів
Королівський замок Вавель
Костел і монастир на Скалці - збудовані на місці, де король Болеслав Сміливий стратив єпископа Станіслава за те, що він дорікнув йому за непорядність.
Вигляд на р. Віслу
Ракурс "зсередини" кошика повітряної кулі
Костел Маріацких - окраса центральної площі Ринок, та й всього Кракова. Збудований двома братами Маріацкими.
На верху вищої вежі колись постійно чергував вартовий, який у випадку небезпеки сурмив на 4 сторони світу, щоб чуло ціле місто.
За легендою, одного разу вартовий помітив татарів і почав сурмити. Він сурмив, аж поки татарська стріла не вп'ялася йому в горло. На честь легендарного вартового зараз щогодини з вежі сурмач виконує ту саму мелодію на чотири сторони світу, і щоразу мелодія раптово обривається. Тут видно крайчик сурми:
На площі Ринок є така-от голова
Театр
Макети старого міста
Вісла в нічних вогнях
Солекопальня Велічка. Розроблені 9 пластів (327 метрів вглибину, сумарна довжина "коридорів" - більше 300 км), але екскурсії проводять лише на перших трьох (на глибині сто з чимось метрів під землею), нижче проводять відновлювальні роботи, а найнижчі затоплені. Всі скульптури, зображення, прикраси виготовлені з солі.
Копець Костюшка. Оточений фортифікаційними спорудами, раніше мав оборонне значення. Зараз оглядовий пагорб, щось на зразок львівського Високого Замку.
Костелів у Кракові море, найрізноманітніших розмірів, стилів і форм
В костелі Божого Тіла виставлені на експозицію сповідальні кабінки
Єврейський район Kazimierzh
Символ Кракова - дракон Смок. Раз на деякий час з його пащі виривається полум'я і палахкотить не більше 5 секунд, тому треба ловити момент, щоб його сфотографувати
Оскільки дракон є символом Кракова, то дракончиків можна побачити повсюду. Наприклад, водостічні ринви у королівському замку Вавель також виготовлені у вигляді драконів
Печера, в якій колись, за легендою, жив дракон Смок. Чомусь ніхто, крім мене, не захотів туди лізти. Я ретельно обстежила всі закутки, дракона ніде не виявила
Промислові альпіністи
Для велосипедистів - окремі доріжки і світлофори
На пішохідній доріжці написи: "Прибери за своїм псом"
Краківський аквапарк. Шалена швидкість, карколомні віражі, море адреналіну і позитивних емоцій
Jestem wariatką