Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Новости > Наши Отчёты > Отчёт: Огляд лижних магазинів м. Львова (vol.2)
Наши Отчёты глобальные мыcли по поводу и без. обязательно с фотками


Відповідь
 
Параметри теми Пошук у темі
Старий 01.04.2009, 11:36   #1 (посилання)
Координатор Форума
 
Аватар для Jolie
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Lviv, Ukraine

Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
Огляд лижних магазинів м. Львова (vol.2)

По просьбах трудящіхся (а особливо - Skirental) із великою затримкою, але вже ж таки продовжу публікувати далі свої скромні огляди спортивних магазинів Львова, де продається гірськолижне спорядження.

Отже, на черзі став «Бумеранг», вже згаданий Neono’m у коментах до попереднього поста. Магазинів від «Бумеранга», як і від «Фанатік-спорту», у Львові є 2 – на вул. С. Крушельницької 1 (перпендикулярна вул. Словацького, напроти магазину парк ім. І. Франка, поблизу є піцерія «Челентано») та на вул. Зеленій 95. Адреса сайту діюча - http://bumerangshop.com.ua/.

«Бумеранг» на вул. С. Крушельницької 1, тел. (032) 261-01-88.
Позиціонується як магазин для сноубордистів, оскільки все спорядження, представлене у цьому магазині, стосується сноубордингу та скейту: власне самі дошки, кріплення, черевики, одяг для сноубордингу, скейти, одяг та взуття для занять скейтінгом і т.п. Продавці доволі підковані у своїй справі, «шарящі» ;-). У мене про цей магазин склалося дуже позитивне враження.

Сноубордовий одяг: в більшості широко представлена одна сноубордова марка – 686: представлена чоловічий, жіночий і дитячий одяг (куртки, штани), рукавиці, шапки, термобілизна; шкарпетки, шапки, фліси, термобілизна, футболки від Thirty Two, а також багато аксесуарів для сноубордистів (фенечки, брелоки, бандани і т.п.)

Спорядження: сноуборди Palmer, NeverSummer, черевики від Thirty Two, кріплення від Drake, шоломи Mivida, кросовки для скейту від Fallen та Osiris, окуляри від 686.

Для постійних покупців діє накопичувальна система знижок.

Про «Бумеранг» на вул. Зеленій 95 напишу у наступному пості, так як збираюся туди завітати за тиждень-півтора - мають завезти новий товар для літнього відпочинку :wink:.

«Робінзон» - магазинів, що продають спортивні товари, теж є 2: на вул. Глибокій, 10 (вулиця навпроти головного корпусу університету «Львівська політехніка», по сусідству з магазином «Фанатік-спорту») та на вул. Огієнка 7 (біля лікарні від «Укрзалізниці»). Адреса інтернет сайту діюча - Робiнзон. Туристичне спорядження. Новини .

Основний козир «Робінзона» - це продаж товарів відносно недорогих спортивних брендів та реклама, яку вони постійно розповсюджують у імейл-розсилках та презентують по радіо та у Інтернеті. Завдяки цьому у цього магазину є постійні клієнти.

«Робінзон»/ «Чорногора» на вул. Глибокій 10, тел. (0322) 238-57-40, 8 (093) 563-65-15.
У цьому магазині зібрано спорядження для альпінізму, трекінгу, під час зимового сезону виставляють також декілька лінійок лиж, черевиків. Представлена лінійка засобів для прання мембранного одягу. Загалом магазин невеличкий, більше справляє враження ятки на базарі. Продавець-хлопець прояснив мене на рахунок шкарпеток для трекінгу ;-).

Спорядження для альпінізму: системи Beal, Singing Rock, карабіни Faders, Kong, Singing Rock, льодоруби Kong, Black Diamond, Grivel.

Інше спорядження: рюкзаки українських фірм Terra Incognita та Commandor, посуд Expedition, Tatonka, Primus, Tramp, Fjord Nansen, ліхтарики Expedition, Primus, Black Diamond, Tramp.

«Робінзон» на вул. Огієнка 7, тел. 8 (093) 563-65-19.
З 1 лютого у цьому магазині по сьогоднішній день проводиться розпродаж гірськолижного спорядження від Elan, Head, Lange, Dolomite, Nordica та ін. Навіть зараз там ще залишилися кілька пар минулорічних Elan Flow (правда, без кріплень, кріплення мають привезти) та Elan Wave Magic. Моїм співробітником у тому ж магазині були куплені черевики Dolomite. Загалом на розпродажі із знижкою продавалися черевики Head, Lange, Dolomite, а з лиж переважали Elan, Nordica, були також Dynastar, Fischer. Ціни у них достатньо привабливі, що, власне, і приваблює покупців, осоливо у цей важкий для нас період кризи.

Шоломи: Elan, Giro, Destroer (ціна від 350 до 800 грн), причому цікаві варіанти дизайну як однієї, так і другої марки.

Маски: переважно вся лінійка від Brenda та Carrera (ціна від 200 грн).

Одяг: куртки, штани, фліси від чеської фірми Alpine Pro, Commandor, фліси від чеської фірми Alpine Pro, української Commandor та німецької Tatonka (ціна від 150 до 400 грн), жіночі та чоловічі термофутболки від Craft (правда, у обмеженій кількості і асортимент у них неповний), термобілизна від Expedition, шапки від Commandor, Millet та Treksport, рукавиці від Alpine Pro, Zeiner, Viking, гірськолижні гетри Lange, Mund, шкарпетки для трекінгу (літні, зимові) від Expedition, Mund, черевики для трекінгу від Alpine Pro, Asolo та Hi-tec.

Інше спорядження: рюкзаки українських фірм Terra Incognita та Commandor (від 15 до 100 л, ціна від 200 грн), спальники від фірм Commandor, Terra Incognita, Pinguin, Fjord Nansen, Treksport (ціна починаючи від 200 грн).

Зараз у них, як і у багатьох інших спортмагазинах, також починається велосезон і у магазині виставлено велосипеди від фірм Gary Fisher, Kellys, Trek.

Що цікаво, саме у цьому магазині на Огієнка працює прокат лиж – до послуг туристів прокатні варіанти лиж Elan та Dynastar (ціна, здається, 50 чи 60 грн за добу, більше 2-х діб - ціна зменшується). Правда, на жаль не поцікавилася, чи у них прокаті є також і сноуборди. Влітку працює прокат велосипедів та туристичного спорядження (намети, спальники тощо).

Для постійних покупців діє накопичувальна система знижок: для того щоб отримати картку із знижкою 5%, за одну покупку треба придбати товару на 1 000 грн, 10% - на 1 500 грн.

Далі буде :ok:…
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 03.01.2015, 09:30   #2 (посилання)
Новичок
 
Аватар для sann
 
Зараз: поза форумом
Звідки: запорожье

Снаряга: прокатные :)
@Jolie, добрый день))
спасибо за очень обзорный пост о магазине о горном снаряжении...
может,вы владеете и инфой о секонд одежде для лыж? в частности-куртка- в пределах 300-400 грн реально купить во львове?
спасибо за внимание и ответ))
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 03.01.2015, 14:42   #3 (посилання)
Координатор Форума
 
Аватар для Jolie
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Lviv, Ukraine

Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
Цитата:
Коментар від sann Переглянути коментар
@Jolie, добрый день))
спасибо за очень обзорный пост о магазине о горном снаряжении...
может,вы владеете и инфой о секонд одежде для лыж? в частности-куртка- в пределах 300-400 грн реально купить во львове?
спасибо за внимание и ответ))
Нема за що, так як пост доволі старий і спортмагазинів у Львові станом на сьогодні побільшало, деякі закрились, деякі переїхали, як от "Бумеранг" із Крушельницької переїхав на вул. Героїв УПА 50, "Горгани.ком" відкрили новий великий магазин на вул. Гнатюка 13 (перехрестя із Наливайка), а за старою адресою на початку Городоцької 5 у них стоковий магазин, де можна іноді потрапити на хорошу знижку. "Робінзон" переїхав на вул. Шептицьких 15, район церкви Юра і корпусів "Львівської Політехніки". "Екстрем-Стайл" переїхав у ТЦ "Леополіс" (по нашому - в "Ашан"), не згадано про "Драйв-Спорт" на Науковій 2а, "Еверест" на Героїв УПА 17.

Щодо стокових магазинів, де є непогані нові куртки, можна пошукати у магазинах мережі "Єврошоп", зокрема, на Краківському базарі; там півмагазину секонд, пів - нормальний магазин із новими речами з бірками, крім дорослих курток і штанів є вибір дитячих зимових костюмів.

До речі, мій тато перед Новим роком купив дуже класний і модний костюм HALTI у одному спортивному магазині у ТЦ "Скриня" (напроти Приміського залізничного вокзалу, загалом це недалеко від Головного залізничного вокзалу) за смішну ціну, там ще були інші варіанти, кому цікаво, може піти-глянути.

Спортивний секонд є у віддаленому від центру Львова районі Сихів, біля вул. Зеленої, коло переїзду - це дуже популярна точка, яка працює вже десятками років. Однак туди треба їхати із тими, хто знає дорогу і місце. В мене залишилась стара візитка із телефонами людей, що продають гірськолижні черевики на тому секонді - 067 135 23 59 (Дарій), 096 501 38 64 (Світлана), пробуйте до них додзвонитись.

Більше суто спортивних секондів я щось не пригадую, чесно.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 03.01.2015, 18:38   #4 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для futurius
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів

Снаряга: elan amphibio waveflex 14, salomon quest pro 110, salomon Q-115 + guardian
Мені здається "Екстрем-Стайл" в Ашані закрився .. хоча можу помилятися. Ще хороший магазин "Команчеро" на вул. Листопадна, 16 .. в них є прокат та єдиний у Львові бутфітінг.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 03.01.2015, 23:48   #5 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для TheGhost
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Lviv

Снаряга: Völkl Gotama '15 + Völkl Step '14 + Salomon 24h '12
Цитата:
Коментар від futurius Переглянути коментар
Мені здається "Екстрем-Стайл" в Ашані закрився
ще весною 2014го закрився
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Відповідь Головна  Новi  Вгору 




Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 
Параметри теми Пошук у темі
Пошук у темі:

Розширений пошук

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Events: The SECRET Camp Vol.2 waterboy Events: made in Ukraine 15 21.12.2010 16:34
Отчёт: Огляд літніх спортлашок :-) (only Lviv) Jolie Наши Отчёты 0 29.07.2009 17:04

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today00887 (70%)3 (30%)1 (1%)
Yesterday00143376102 (71%)39 (27%)2 (1%)
Month42655373216483007 (55%)2235 (41%)202 (4%)