........Дзвінок Фанкарверапролунав тоді коли я вже змучився, "Тут рядишком розігріваюсь на чотирнадцятій", ок сяду ка я поп'ю півасіка (Алкоголь шкідливо впливає на організм), тим білше що вчора з Сан Васілічем, ну тяжко з ним вчасно зупинитись. Сиджу споглядаю, як зростає черга, народ тусится біля столиків, Чую від віконечка мужик в трусах (такі майже по коліна в квітчках дрібненьких) кричить "Чиї очкі?" Кажу йому "Напевно твої, бо ти їх перший знайшов" :wink: Нєа я таке не ношу. Сказав він. Не встиг я випити і одної пятої частини пивка, як знов Олексій дзвонить. "Ти де?" "Та от сиджу пиво п'ю" А він вже в черзі майже біля турнікету, "Сиди каже пий я зара вернусь" не пройшло і 15хвилин як прикатила весела кампашка. Алан, Люба, ще й мішаня на поломаних крєпах підтягнувся. Ану всі до фотки. :( ПЯТНИЦЯ 13 давала про себе знати. Зарядка фотіка в рюкзаку, а фотік дома.:D Підьйом, Алан не запальни, тому що запальнички нема, а курити хоцца :), Чому ще мені не подобаєтся 13 витяг, то занадто швидко піднімає, курнути не встигаєш. (нагадую нікотин це зло). Ну що вперед перед Майстром. Доїхали до нормального схилу і я тут з патичками короткими дугами зі всіма атрибутами класики почав ви.....сь. Нормально сказав строгий і неусміхнутий Майстер. А ну ка карв ізобразі. Упс. От я і попав. Поїхав вперед так як знав. Майстер зробив зауваженняі порадив ЯК треба. Я не знав що це так тяжко з непривички. Але тепер є керунок в якому треба йти. І тут якось не замітно десь несподівано з'явився Ігрус. Дістав так само як і я, від Мастєра прочухан за плоскоє вєдєніє (я то завжди був впевнений що в мене вєденіє не плоскоє). Порадувала Люба, так витончено і елегантно їхати класикою, там де схил просить карву може тільки справжня прихильниця Тростяну, або Красії. В першій голині були на восьмій трасі де і зустрили решту форумчан. Катнули з дванадцятої до низу восьмої. І я погоджуюсь з Майстом, Льоша прав. Приділити увагу кожному практично не реально катаючи толпою. Найкращий варіант катнути 3-5 раз по двоє троє, і поділитись побаченим, зробити фоту один другому а потім в міру росту прогреса, звертатися до більш кваліфікованих вчителів, отримати прочухан і спокійно відпрацьовувати домашнє завдання. Але школа просто необхідна. Чеслав в своїй школі, до речі мало хто її називає Актіве спорт, всі говорять школа Чеслава, за Ваші гроші з вас всі жили повитягає,
але покращення будуть просто неймовірні. Уявіть собі що пропускаючи заняття, ви марнуєте витрачені кошти. Це стимул, та й інструктора поблажек не дають, записався? виконуй те що тобі говорять. Хоча Одесити народ находчівий.
А888 отримавши завдання спуститись на ПРАВІЙ нозі з горки (не відпустила його Агнєшка на побачення з лругом Ігрусом) на середені схилу, зрозумівши що на правій не доїде, пермінив ногу і спокійно доїхав на лівій. Коли вся компашка була в зборі, Олексій відійшов і про щось там шептався з двома дядьками в червоних куртках, потім один з них раптово підійшов впав на коліна передімною :acute: і розставивши руки три рази поклонився :shock: Піднявшись представився Чеслав. Оце так знущання, такого витрамати я не міг і був змушений відімстити, впав на коліна перед Максом Бульдозером і повторив всю процедуру. :D