Наши Встречи по датам и курортам |
14.02.2009, 20:29
|
#311 (посилання)
|
Я не мальчик!!!
Зараз: поза форумом
Снаряга: Elan Mag Spice
|
ого, а шо то ся стало? то Альбертович так екіпірувався з нагоди дня св. Валентина, щоб дівчат чарувати, чи з нагоди вручення йому парафіну?
|
|
|
15.02.2009, 11:12
|
#312 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від jordik
ого, а шо то ся стало? то Альбертович так екіпірувався з нагоди дня св. Валентина, щоб дівчат чарувати, чи з нагоди вручення йому парафіну?
|
и эксперименты с парафинами так же говорят о том,что Местный босяк(с) становится Лыжным авторитетом :-)
попал,к сожалению,только на пол часа на занятия Фанкарвера с учениками,оказывается у нас с Альбертовичем есть общие ошибки но у меня была ув.причина,т.к более 20 часов уже откатал и торнадо уже физически не могли кантоватся.
т.к. моя братва на стоянке к 13.00 уже перебирала ногами,чтоб ехать домой,на встрече только поздоровался и сразу попрощялся
но радует,что ПРАВИЛЬНАЯ зима наконец пришла. так,что- ВСЕ НА СНЕГ!!!
|
|
|
15.02.2009, 14:02
|
#313 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від DeepSilent
буду с 16-го на буке
|
В школе Ч. будеш?
|
|
|
15.02.2009, 17:04
|
#314 (посилання)
|
безстатусный
Снаряга: Elan gsx race 182.
Fischer RX Fire 165 2007,
Kellys Wandall,
Santa Cruz v10
|
ну вроде да
|
|
|
15.02.2009, 19:04
|
#315 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від DeepSilent
ну вроде да
|
постараюсь подъехать на буднях,дневник проверить
вот у А888 проверял,то арбузов замечено не было и двоек тоже, одни пятерки в дневнике.
так учился,шо аж палки сломал и стал похож на Альбертовича (сейчас он стал на путь правильный ;-)) в "экстримовской юности"
и еще у кого-то хвост умыкнул (сказал у хищника матерого :wink прицепил сей трофей себе на шлем и фоткать меня заставил
вот думаю супругу на школу отдать на 23.02 правда она об этом еще не знает
|
|
|
15.02.2009, 19:23
|
#316 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ......
|
да УЖ.
Зустілися, покаталися.
Як дозрію детально напишу, про відсутність ботів, смазки і кантів. Про наявність палок, маски, ШОЛОМА. Про "наглого" Лёшку, і симпатягу Любцю. Про гусара Гріга, і лагідного незапального Горца. І про те як Чеслав, мене в "краску вогнав"
|
|
|
15.02.2009, 20:16
|
#317 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від Albertowych
да УЖ.
Зустілися, покаталися.
Як дозрію детально напишу, про відсутність ботів, смазки і кантів. Про наявність палок, маски, ШОЛОМА. Про "наглого" Лёшку, і симпатягу Любцю. Про гусара Гріга, і лагідного незапального Горца. І про те як Чеслав, мене в "краску вогнав"
|
да УЖ!!!
..я многое пропустил...
|
|
|
15.02.2009, 21:32
|
#318 (посилання)
|
Одесса-мама
Снаряга: Völkl Racetiger Speedwall Uvo SL 16/17, Völkl Code Speedwall 12/13
|
Цитата:
Коментар від igrus
постараюсь подъехать на буднях,дневник проверить
вот у А888 проверял,то арбузов замечено не было и двоек тоже, одни пятерки в дневнике.
так учился,шо аж палки сломал и стал похож на Альбертовича (сейчас он стал на путь правильный ;-)) в "экстримовской юности"
и еще у кого-то хвост умыкнул (сказал у хищника матерого :wink прицепил сей трофей себе на шлем и фоткать меня заставил
вот думаю супругу на школу отдать на 23.02 правда она об этом еще не знает
|
Вото вот Игорь. Это ты правильно. Моя довольная школой. Ещё хочет.
|
|
|
16.02.2009, 11:15
|
#319 (посилання)
|
...
Снаряга: AK JJ
|
Цитата:
Коментар від Albertowych
да УЖ.
Зустілися, покаталися.
|
Альбертовичу отдельное УВАЖЕНИЕ, за то что мою супругу чуток потренировал (поганял) на склоне . Неуспел в компашку, сами прнимаете дорога, супруга немножка медленно катает. Бувае. Альбертович, ты слишком хорошего мнения обо мне .
|
|
|
16.02.2009, 14:53
|
#320 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ......
|
........Дзвінок Фанкарверапролунав тоді коли я вже змучився, "Тут рядишком розігріваюсь на чотирнадцятій", ок сяду ка я поп'ю півасіка (Алкоголь шкідливо впливає на організм), тим білше що вчора з Сан Васілічем, ну тяжко з ним вчасно зупинитись. Сиджу споглядаю, як зростає черга, народ тусится біля столиків, Чую від віконечка мужик в трусах (такі майже по коліна в квітчках дрібненьких) кричить "Чиї очкі?" Кажу йому "Напевно твої, бо ти їх перший знайшов" :wink: Нєа я таке не ношу. Сказав він. Не встиг я випити і одної пятої частини пивка, як знов Олексій дзвонить. "Ти де?" "Та от сиджу пиво п'ю" А він вже в черзі майже біля турнікету, "Сиди каже пий я зара вернусь" не пройшло і 15хвилин як прикатила весела кампашка. Алан, Люба, ще й мішаня на поломаних крєпах підтягнувся. Ану всі до фотки. ПЯТНИЦЯ 13 давала про себе знати. Зарядка фотіка в рюкзаку, а фотік дома. Підьйом, Алан не запальни, тому що запальнички нема, а курити хоцца , Чому ще мені не подобаєтся 13 витяг, то занадто швидко піднімає, курнути не встигаєш. (нагадую нікотин це зло). Ну що вперед перед Майстром. Доїхали до нормального схилу і я тут з патичками короткими дугами зі всіма атрибутами класики почав ви.....сь. Нормально сказав строгий і неусміхнутий Майстер. А ну ка карв ізобразі. Упс. От я і попав. Поїхав вперед так як знав. Майстер зробив зауваженняі порадив ЯК треба. Я не знав що це так тяжко з непривички. Але тепер є керунок в якому треба йти. І тут якось не замітно десь несподівано з'явився Ігрус. Дістав так само як і я, від Мастєра прочухан за плоскоє вєдєніє (я то завжди був впевнений що в мене вєденіє не плоскоє). Порадувала Люба, так витончено і елегантно їхати класикою, там де схил просить карву може тільки справжня прихильниця Тростяну, або Красії. В першій голині були на восьмій трасі де і зустрили решту форумчан. Катнули з дванадцятої до низу восьмої. І я погоджуюсь з Майстом, Льоша прав. Приділити увагу кожному практично не реально катаючи толпою. Найкращий варіант катнути 3-5 раз по двоє троє, і поділитись побаченим, зробити фоту один другому а потім в міру росту прогреса, звертатися до більш кваліфікованих вчителів, отримати прочухан і спокійно відпрацьовувати домашнє завдання. Але школа просто необхідна. Чеслав в своїй школі, до речі мало хто її називає Актіве спорт, всі говорять школа Чеслава, за Ваші гроші з вас всі жили повитягає, але покращення будуть просто неймовірні. Уявіть собі що пропускаючи заняття, ви марнуєте витрачені кошти. Це стимул, та й інструктора поблажек не дають, записався? виконуй те що тобі говорять. Хоча Одесити народ находчівий. А888 отримавши завдання спуститись на ПРАВІЙ нозі з горки (не відпустила його Агнєшка на побачення з лругом Ігрусом) на середені схилу, зрозумівши що на правій не доїде, пермінив ногу і спокійно доїхав на лівій. Коли вся компашка була в зборі, Олексій відійшов і про щось там шептався з двома дядьками в червоних куртках, потім один з них раптово підійшов впав на коліна передімною і розставивши руки три рази поклонився Піднявшись представився Чеслав. Оце так знущання, такого витрамати я не міг і був змушений відімстити, впав на коліна перед Максом Бульдозером і повторив всю процедуру.
|
|
|
Тут присутні: 4 (учасників - 0 , гостей - 4)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 32 (80%) | 8 (20%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 8 | 68 | 156 | 78 (84%) | 15 (16%) | 1 (1%) |
---|
Month | 6 | 79 | 3643 | 11047 | 2279 (62%) | 1337 (36%) | 52 (1%) |
---|
|
|
|