Наши Встречи по датам и курортам |
22.03.2010, 14:09
|
#491 (посилання)
|
безстатусный
Зараз: поза форумом
Снаряга: Elan gsx race 182.
Fischer RX Fire 165 2007,
Kellys Wandall,
Santa Cruz v10
|
AC/DC почему-то напоминает...... ХЗ....... навеяло
|
|
|
22.03.2010, 14:54
|
#492 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ...
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
Что-то мне эта фотка напоминает... Из нашей истории 1977 лет назад...
|
за офф.
2010 - 1977 = 33 н.э.
Сaution: Я то думал, что только у меня тяжёлые выхи были ( ит.д.). Ден, что то ни хрена я не догоняю твоих аллюзий. Намёк на Иисуса??? Или всё же, нечто космическое, неподвластное моему, израненному алкоголем, мозгу.
P.S. А может у нас история у каждого своя? Если Моисей:wink:, так он экстрим-походы задолго до нашей эры устраивал?!
|
|
|
22.03.2010, 15:02
|
#493 (посилання)
|
Я не мальчик!!!
Снаряга: Elan Mag Spice
|
Напишу і від себе: зустріч була несподіваною і надзвичайно цікавою - раптом в одному місці на 13 зустрілась "зграйка" форумчан. Альбертович, з яким ми не бачились більш року ще з минулого сезону, зробив отаке: ,
після чого мій чоловік поїхав нагору викатувати свою ревність.
Рада знайомству з Бобом - за 100 кільометрів можна впізнати такого колоритного українця з картини "Козаки пишуть листа турецькому султану".
Поправляє вуса до знимки:
Кая розкусила халявщика Альбертовича з його легкими лижами, на яких він їде-і в вус не дує: , після чого Альбертович щиро розкаявся.
Але найбільше вразило те,що Альбертович мало того, що халявить, любить жінок і пиво, а й те,що ВІН ще й КУЧЕРЯВИЙ!!! Так-так, кучерявий!
Дістала я від нього по повній, бо бач, попою кручу і лижі в мене г..но (так і сказав, безсовісний, раз мені особисто, а раз на весь голос в черзі на 13, так,щоб всі почули, ще й тикнув своєю рожевою палкою на якійсь рейсові елани, мол, на таких треба катати), і взагалі, я на мить відчула себе найущербнішою істотою на планеті... добре, що мене чоловік вчасно розрадив...
ось такий був Альбертович і кучерявий, ,
Едельвейс дала цінні поради стосовно моїх опущених рук і чемно виконувала свій педагогічний обов"язок з маленькою лижницею династія продовжується!
а ще бачила Діпа, він,як завжди, у формі (еланівській )
всім привіт!
|
|
|
|
+
SMR, Bob_Kneissl, Flash, Yurez, Kaya, Sanches, Albertowych, Bola, Jolie, DeepSilent, Yurkis, Keks, igrus, A888, Андрей12, Natusik, griig, Danik, Mudrik, Зёбра, Константин, Джигит |
22.03.2010, 15:28
|
#494 (посилання)
|
Загублена в Montenegro
Снаряга: Elan Snow Blades, K2 Miss Demeanor, Giant Revel 0
|
У мене купа вражень, і навіть кілька записів у щоденнику за 5 днів каталки.
Ще чи то зламане, чи то замучене кріплення на блейді.
Ще закоханість у лижі Альбертовича.
Ну і ще закоханостей багато ...
А я не хочу ніякий звіт викладати - то все неправда. То все не порівняється з реальними емоціями. Мені сумно, бо так буде знову ще не скоро.
Як я не хотіла покатати з Альбертовичем всю зиму, таки покатала, так ще й на його лижах. То вже певно зовсім на голову вилізла.
На відео я в них. Як завжди, тепла зустріч
Якесь мимолітне (бо Альбертович виганяв на схил) знайомство з jordik і її половинкою. Але стало ще тепліше. Якось ще погуляємо :wink: І зустріч з Бобом.
А потім поїздка на Драг. Я не витерпіла до ранку і підірвала нашу банду звечора, щоб попити пива з Санчесом і Юрцом. Рєбята - я вас уже люблю.
P.S. Звіт таки викладу, але пізніше.
|
|
|
|
+
Sheridan, Bob_Kneissl, Yurez, klepakoff, Sanches, SMR, Dolce, Albertowych, DeepSilent, Yurkis, A888, igrus, Natusik, jordik, Danik, Зёбра, Константин, Джигит |
22.03.2010, 16:23
|
#495 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Elan MF 78 160 / Extrem Patriot 170 (08) / Salomon R2 122 180 (12-13) / Canyon AM
|
Цитата:
Коментар від Sanches
Замечательно покатали 20 и 21 марта
|
Санчес, предпоследняя фотка, где лыжки, - жжёте!!!
|
|
|
22.03.2010, 17:08
|
#496 (посилання)
|
безстатусный
Снаряга: Elan gsx race 182.
Fischer RX Fire 165 2007,
Kellys Wandall,
Santa Cruz v10
|
Цитата:
Коментар від jordik
а ще бачила Діпа, він,як завжди, у формі (еланівській )
всім привіт!
|
правильно подметила, а то физическая форма страдает, умудрился приехать с легкой крепотуркой после 1,5 дня катания.
катал в этот раз на слаломках, задолбался частИть в поворотах, замучал дико колени.
|
|
|
22.03.2010, 18:38
|
#497 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ......
|
Цитата:
Коментар від jordik
.....
після чого мій чоловік поїхав нагору викатувати свою ревність.
......
|
Солодка парочка збоку примазався Слон
|
|
|
23.03.2010, 09:42
|
#498 (посилання)
|
Володар Грабовця
Зараз:
на форумі
Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
|
Спонтанна зустріч форумчан 20.03.10р.
В суботу 20.03.10р. в 8:15 старт на 1-му витягу, перехід на 2-А, а там вельвет не катаний .
2-й витяг включили в 8:30. Ще 2 спуски по вельвету і перехід на 5-й витяг. Черг немає, тому катаєм з колєгою 5G і 5Н, 5F була закрита для проведення змагань. Траси в чуловому стані . Почав збиратися народ і ми переїхали на 13-й витяг. Коли піднімався на кріслі побачив Альбертовича, який спукався по 13B, наверху дочекався його.
Випадково зустрів свого одногрупника по Школі Актів Спорт- Льоню з Одеси.
та наших форумчан- , Рижика, Каю, Йордану з своїм чоловіком Андрієм.
Альбертович знімає відео та фотодуель з Йорданкою.
Тут Альбертович, як скульптор, почав Йорданці ставити правильну стійку гірськолижника, мене відправив кататися так, як скульптор має бути один.
Каталка була супер , але перед обідом на 13-му почалися черги і тому переїхав на 8-й, де черг не було взагалі. Внизу 8-го та 11-го в обід зустрів нашого форумчанина з Черкас- Лёлё з якимі катнули кілька разів по 8С, яка була в хорошому стані після обіду.
В кінці дня на стоянці біля 1-го витягу зустрівся з нашою форумчанкою li з Києва та Лёлё з дружиною.
Такий вигляд мали траси 1-В і 1-А в 15:00 20.03.10р.
Поїздка вдалася на всі 100%, нехай кусають собі лікті ті , хто не поїхав на каталку .
|
|
|
|
+
ev, Kaya, Dolce, Bola, Yurez, waterboy, Albertowych, SMR, Natusik, Sanches, Keks, A888, Olddog, ЛёЛё, Андрей12, Зёбра, Irinka&AlexTitoff, Джигит |
23.03.2010, 10:35
|
#499 (посилання)
|
fckng special!
Снаряга: Giant XTC Advanced customized,
Elan Ripstick 94W 2017, Völkl Pyra 2015,
Elan Mystic Magic 2011
|
2 Bob_Kneissl
Я видела Вас внизу возле 13-го подъёмника, но постеснялась подойти..
Каталка была действительно супер!
|
|
|
23.03.2010, 10:46
|
#500 (посилання)
|
Володар Грабовця
Зараз:
на форумі
Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
|
Цитата:
Коментар від Dolce
2 Bob_Kneissl
Я видела Вас внизу возле 13-го подъёмника, но постеснялась подойти..
Каталка была действительно супер!
|
І доки ти будеш так встидатися, я ж не кусаюся, на людей не кидаюся
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 3 | 9 | 18 | 7 (58%) | 5 (42%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 167 | 662 | 84 (50%) | 81 (49%) | 2 (1%) |
---|
Month | 5 | 108 | 3866 | 13073 | 2355 (60%) | 1514 (39%) | 58 (1%) |
---|
|
|
|