Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Новости > Наши Встречи > Наші зустрічі: Буковель 2009-2010
Наши Встречи по датам и курортам


Зачинена тема
 
Параметри теми Пошук у темі
Старий 05.02.2010, 15:16   #231 (посилання)
Володар Грабовця
 
Аватар для Bob_Kneissl
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів

Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
Цитата:
Коментар від Jolie Переглянути коментар
Я "за", але, на жаль, не всі функції тут мені доступні ; ми з Дімою маємо трошки менші права, ніж решта. Я ж не повноправний модер, як нєкоториє .
Я кажу про те, що потрібно створити Тему Наши встречи: Буковель 6-7.02.10 і перенести всі пости туди і так кожного разу, буде все чітко видно:wink:. Може нехай Ден перенесе.
  Share with Facebook
Старий 05.02.2010, 17:18   #232 (посилання)
The Last Boyscout
 
Аватар для Salseros
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Kharkov, UA

Снаряга: Elan Magfire 10 Fusion
Цитата:
Коментар від Bob_Kneissl Переглянути коментар
Я кажу про те, що потрібно створити Тему Наши встречи: Буковель 6-7.02.10 і перенести всі пости туди і так кожного разу, буде все чітко видно:wink:. Може нехай Ден перенесе.
Я бы даже сократил до "Наши встречи: Буковель".
Потому как , если кого сильно попрёт отписаться о конкретной поездке- он создаст отдельную тему с датами.

А Sheridan сейчас вряд ли перенесёт - небось, пакует чемоданы
А там уже и весна...В общем, к следующему сезону подготовимся
  Share with Facebook
+ Vols
Старий 06.02.2010, 19:18   #233 (посилання)
АКУЭНА!!!
 
Аватар для klepakoff
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Ужгород

Снаряга: ARMADA AK JJ, Felt Q520, Suzuki M800 Intruder
Цитата:
Коментар від Bob_Kneissl Переглянути коментар
Я кажу про те, що потрібно створити Тему Наши встречи: Буковель 6-7.02.10 і перенести всі пости туди і так кожного разу, буде все чітко видно:wink:. Може нехай Ден перенесе.
Так действительно легче ориентироваться будет
  Share with Facebook
Старий 08.02.2010, 09:06   #234 (посилання)
Володар Грабовця
 
Аватар для Bob_Kneissl
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів

Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
Буковель 6.02.10

Завдяки організаторським здібностям нашого форумчанина Михайла(Мих), відбулася ще одна зустріч форумчан. Була присутня також наша чарівна Jolie, познайомився з нашим бордером Vols, решту компанії була з Львівського університету. Після 11-ї години виглянуло сонечко і була прекрасна погода, траси в хорошому стані, особливо 8-ма. Ось невеличкий фотозвіт про нашу зустріч.

Початок зустрічі, копанія поступово підтягується

Vols з чарівними дівчатами

Михайло(Мих) - зараз буде обід. Фото на фоні 11-го витягу

Jolie і Мих

Так виглядала траса 11-го витягу та Говерла і Петрос

Востаннє редагував Bob_Kneissl: 08.02.2010 о 14:26.
  Share with Facebook
Старий 08.02.2010, 18:22   #235 (посилання)
Координатор Форума
 
Аватар для Jolie
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Lviv, Ukraine

Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
Буковель 6-7 лютого 2010

Проігнорувавши вибори, ми таки зібралися та поїхали компанією на Буковель на 6-7 лютого.

Загальні враження: снігу менше, ніж було 2 тижні тому у той важкий тиждень лютих морозів. Безумовно, каталка була дуже вдалою, і погода, і кількість людей на трасах сприяло комфортному відпочинку.

Черг як таких протягом обох двох днів не спостерігалось взагалі - далися взнаки вибори; не скажу, що людей на трасах та автомобілів на паркінгах було мало, але присутність маси людей, як це зазвичай буває на вихідних, не відчувалася. Загалом було комфортно – що на станціях витягів, що біля фаст-фудів, що у «Панорамах», що на паркінгу.

Субота, 6.02.
Ранок морозний, сирувато, однак жевріє надія на те, що вдень має буде сонце (забігаючи вперед, скажу, що сонце таки було і в той день вдалося засмагнути). Піднялись по 14-тому витягу, спустились по 15-му – дуже сподобалось, прийшлося повторити.



З 15-го перемістились на 11-ті траси – у порівнянні із ситуацією двохтижневої давності на трасах стало менше льоду, однак все одно місцями (особливо на «чорних» трасах) було жорстко. Те саме і з 16-ми трасами.

8-мі траси – 8В із початку трохи жорсткувата, 8 С – взагалі ідеальна (за порадою пана Богдана я там і в суботу, і в неділю техніку напрацьовувала).



Після обіду перемістились на 13-й витяг – і зробили помилку: поки ми піднімались 14-им, на 13-му не було ні душі, а як тільки ми спустились до його нижньої станції, там вже були черги. Та і після обіду траси 13-тки були просто здерті, місцями був лід. Покрутившись там, повернулись ми на 15-тий, а далі знову на 8-мі та 11-ті, після катання на яких зробили висновок, що всі траси (за винятком 8В та 11 D) після обіду були стесані. Тобто як і завжди, нормально покататись можна лише до обіду, після обіду вартує поїсти та поїхати додому, попаритись у сауні чи відіспатись.

Загалом день пройшов під враженням мастер-класу від пана Богдана/ Boba Kneissl’a, який невтомно ганяв нашу компанію по трасах, вичитував при помилках та залюбки роздавав поради щодо покращення техніки. Шкода, правда, що пан Богдан не зміг приїхати на 2 дні – наша компанія від цього лише б виграла ;-). Фото з обіду біля буса Богдан вже викладував у сусідні гілці - http://extreme.com.ua/forum/nashi-vs...6-02-10-a.html .

Ввечері була вечеря, загальні посиденьки та ходіння на пиво по микулинецьких барах; до слова, непоганий бар при садибі «Добродій», у «Зорях Карпат» теж.

Неділя, 7.02.
Знов ж таки, старт з 14-го на 15-тий і далі на 11-тки і 8-мки; і там, і там траси у хорошому стані. 16-ті жорсткі, на 16А багато каміння. Перебралися на 12-тий витяг, де найбільше мені сподобалася траса 12С – малолюдна, цікава у плані спускання та краєвидів.



Перебралися на 5-тий – теж сподобалося, траси непогані, найбільше вразила відсутність черги як такої на нижній станції цього витягу – я такого не пам’ятаю, скільки їжджу на Буковель.

В районі обіду визирнуло сонце, і частина наших поїхали на 2-ку – о 14:00 там мала розпочатись якась акція від Burn’a. На акцію я не поїхала, зате чудово катнула на 1-чці; правда, перша половина траси 1С була на той момент трохи здерта, однак викат 1А і траса 1В були у хорошому стані.



Чого аж ніяк не скажеш про 2-йку – половину траси перекрили готували для нічного катання, пізніше її всю закрили, а об’їзд, по якому можна було дістатись назад на 5-ку, був просто у жахливому стані – одна земля з льодом, люди об’їджали лісом, шматок ділянки у лісі теж здерли до землі.



Фан-парк із вже знаменитою подушкою зблизька:


На диво, 2В, якою всі і спускалися до 5-ки, була нормальна.



13-тий і 22-й витяги ми в цей день не обкатували, там катались друга частина нашої групи – враження у них залишилися позитивні.

Харчування. У попередньому своєму звіті я наводила цьогорічні ціни у фаст-фуді «Tood-Food», цього разу коротко наведу ціни у ресторані «Фільварок», куди ми заходили на гаряче вино. Гаряче вино тут справді краще, аніж у фаст-фудах, а от стосовно цін – судіть самі:
- м’ясне асорті – 42 грн
- оселедець з цибулею – 22 грн
- гриби білі мариновані – 52 грн
- салат з квашеної капусти – 20 грн
- вареники з картоплею та шкварками – 38 грн
- вареники з грибами/сиром – 44/40 грн
- деруни з м’ясом/з сметаною – 48/38 грн
- юшка грибна/борщ/бульйон – 42 грн
- банош – від 16 до 32 грн
- свинина з картоплею по-домашньому – 48 грн
- шашлик із свинини/телятини (100 г) – 54/52 грн
- картопля по-домашньому/пюре (200 г) – 25/20 грн
- горілка (50 г) – 10 грн
- глінтвейн – 15 грн

Однак якщо порівняти ціни «Фільварку» з цінами у барах «Панорама», 38 грн за вареники з картоплею та шкварками не здається вже аж такою розкішшю. Поясню. На замовлення обіду в «Панорамі» під кодом «2», який значиться у меню як «картопля з беконом і соліннями» нам подали три половинки картоплі (тобто 1,5 картоплини), на кожній половинці якої лежав підсмажений шпондер, нарізаний кружечками квашений огірок, горстка квашеної капусти (яку було неможливо їсти) та порція кетчупу у стіку. Після такого «ситного» обіду хочеш-не хочеш, а мусиш давитися хот-догом або тратити свої кровні у тому ж «Фільварку». Решта ціни у «Панорамі» не дуже запам’яталась (ковбаски - 20 грн, ковбаска із картоплею фрі – 48 грн), однак враження залишилися далеко не позитивні.

Люди. Якщо субота, як вже зазначалось, пройшла під мастер-класом від Boba Kneissl’a, то початок неділі ознаменувався із знайомством з Максом Бульдозером. У неділю вранці підходжу до нижньої станції 14-того витягу і бачу біля турнікету нові слаломки Елани (до речі, модель спорядження у профайлі річ потрібна – можна вирахувати, хто на чому катається і вже по спорядженню ідентифікувати його власника). Думаю, ну дєла, хтось із зелених, але вроді не пригадую, що саме на слаломках катає. Підходжу ближче - стоїть мужчина у чорном костюмі і оранжевій масці і біля нього ще один нижчий хлопець у куртці «Актів-спорту». Ну, думаю, раз оранжева маска, раз другий чувак у «Актів-спорті», стопудово Макс. Підходжу, внагляк, перебиваю, вибачаюся і питаю, чи то не він. Ось так ми і знайомимося :-D. Правда, шкода, що не було часу та можливості більше поговорити.

Стосовно інших – із Salseros’ом ми розминулися практично вже в останній момент, Офігелію не вдалося ідентифікувати ні на жодному витязі, а з решти знайомих я щось нікого не впізнала. Та воно й не дивно, я щось у такому пориві намагалася не халявити на трасі, а правильно виводити дугу, як показував Bob Kneissl, що не зосереджувала свій погляд на людей навколо.

Загалом дякую всім, хто був з нами:
- Bob’у Kneissl’у за поради і натхнення на самовдосконалення
- Vols’у та його чарівній дружині за компанію
- Ну і моєму співробітнику, другу і куму, яке це все і організував ;-).

Не буду забігати наперед, однак на Буковелі, швидше за все, наступний раз буду аж у березні (планую потрапити на тести), так як навіть із наявністю скіпасів у кишені відпочинок таки треба урізноманітнювати :wink:.
  Share with Facebook
Старий 08.02.2010, 22:25   #236 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для Vols
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів

Снаряга: спліт Voile Mojo RX
Багато написано. Складно доповнити.
Загалом нуднувато за відсутності свіжачка... Це компенсовувалось хорошою компанією
Найцікавішою була 22В (яку все-таки перемаркували на чорну), причому завжди пуста.
Також весело було на закритій 13С - катання на настріляних гірках в людський ріст і вище.
Не дуже люблю Бук, але помітив що немало людей тут росте і прогресує :ok: , особливо новачки.
  Share with Facebook
Старий 09.02.2010, 00:41   #237 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для vadsura
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Kiev

Снаряга: кеды
Цитата:
картопля по-домашньому/пюре (200 г) – 25/20 грн
Я думаю что если бы они снизили цены вдвое, то выторг у них увеличился бы вчетверо.
Вчера вернулся из Мигово Черновецкой области. Цены на питание вполне адекватные. Порции большие.
Все там хорошо, но горка всего одна.
Так что стиснув зубы, набираем термоса и на Буковель.

Кто знает почему Буковель назвали Буковелем?

1. По названию одной из гор.
2. Буковина + Куршавель = Буковель
3. Свой вариант.

Судя по ценам на жилье и хавчик + не нашел больше акции лояльности на офсайте то вариант №2
  Share with Facebook
Старий 09.02.2010, 00:54   #238 (посилання)
Swell Lady
 
Аватар для Vredinka
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Casais do Baleal

Снаряга: Armada TST 2013, Elan Twist 2011
Цитата:
Коментар від vadsura Переглянути коментар
Кто знает почему Буковель назвали Буковелем?
На местном диалекте Буковель звучит более похоже на Буков'я(е)ль(е). Отсюда одна из версий о "бук+в'яле", а то есть о "в'ялих буках", так как даже зимой трассы Буковеля бывают присыпаны высохшими буковыми листьями :wink:

Но вариант №2 действительно даже более актуален
  Share with Facebook
Старий 09.02.2010, 00:57   #239 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для Cute
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Одесса

Снаряга: Rossignol Attraxion XI, Line Blend
to Vadsura: Это смотрели Акція лояльності 2010 | Буковель - гірський оздоровчий курорт Карпати

Меня больше "порадовала" скидка 30% по акции "Ранкова" на следующий год

По Поводу опроса: пока не поехала на Бук и не узнала, что таки да есть гора Буковель, совершенно искренне была уверена, что вар. №2.
  Share with Facebook
Старий 09.02.2010, 01:17   #240 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для Olddog
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев

Снаряга: Elan Speedwave-12, 2009
Цитата:
Коментар від vadsura Переглянути коментар
Кто знает почему Буковель назвали Буковелем?
Говорят, что название курорта пошло от названия горы, на которой растут буки и ели
Но сдается мне, что исторически такого названия раньше не было, а это всё хитрый маркетинговый ход с использованием созвучия с Куршавелем
А вот Буковина тут точно ни при чем - это местность в Черновицкой области
  Share with Facebook
Зачинена тема Є непрочитані сторінки Головна Новi 




Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 
Параметри теми Пошук у темі
Пошук у темі:

Розширений пошук

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Буковель сезон 2010 Bob_Kneissl Буковель 761 17.05.2010 19:33
Буковель скипассы 2010 dudunyk Буковель 180 04.03.2010 18:27
Буковель закрытие сезона 2009 Sheridan Буковель 25 17.04.2009 13:26

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today0410258 (62%)4 (31%)1 (8%)
Yesterday11014551185 (59%)60 (41%)2 (1%)
Month52745321214432998 (56%)2195 (41%)188 (3%)